Members cristell Posted March 14, 2012 Members Share Posted March 14, 2012 Salut colegii.Am scimbat permisul de conducere cu cel european,avand deja card tahograf de un an de zile .Acum ,pe cardul tahograf nu mai e aceeasi serie ca pe permisul de conducere.Stie cinevba daca am probleme cu cei de la ARR? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted March 14, 2012 Share Posted March 14, 2012 trebuie neaparet sa schimbi si cardul ca sa corespunda serile. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members oldtrucker Posted May 14, 2012 Members Share Posted May 14, 2012 Servus ! Sunt in aceeasi situatie si intreband pe cei de la ARR , raspunsul a fost ca nu voi patii nimic la un eventual control . Apoi in legislatie nu exista nici un articol care sa prevada acest aspect , nici privind valabilitatea afectata de acest lucru si nici sanctiuni eventuale referitoare la acest fapt. Deci in concluzie , poti merge cu acel card tahograf atata timp cat este valabil ca termen de timp , fara a risca sanctiuni de nici un fel . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members costy67 Posted May 14, 2012 Members Share Posted May 14, 2012 De acord cu oldtruker.Eu merg asa de doi ani si nimeni nu a zis nimic.Identificarea se face pe baza codului unic personal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members claudiu tg mures Posted May 14, 2012 Members Share Posted May 14, 2012 sunt si eu in aceiasi situatie de un an de zile fara probleme la control franta polonia ungaria. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members radutuby Posted May 14, 2012 Members Share Posted May 14, 2012 Si eu am mai adaugat o categorie la permis deci, alt permis, si am intrebat la ARR daca sunt probleme, si au spus ca pot circula fara probleme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members PREDESCU Posted February 11, 2013 Members Share Posted February 11, 2013 salut colegi referitor loa card deci daca ai schimbat permisul are valabilitate cardul tahograf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Spetsnaz Posted February 12, 2013 Members Share Posted February 12, 2013 Eu sant in aceeasi situatie, card tahograf cu seria veche a permisului, valabil fiind cardul tahograf 5 ani dar ce fac, ca sa nu am probleme sigur nu ma trage la belea daca ma opreste in Romania? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members soso Posted March 20, 2013 Members Share Posted March 20, 2013 e perfect valabil!colegule Ioan aia ti-au dat un raspuns ca sa scape de tine.asta.o o faci TU doar daca vrei sa-ti expire actele toate in acelasi timp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members ioan buboi Posted March 20, 2013 Members Share Posted March 20, 2013 am auzit tot felul de variante,ba ca este obligatoriu sa corespunda seriile : permis cu cartela taho si atestat,ba nu este...eu voi circula numai in afara romaniei,si de asta eram curios daca se leaga careva de lucrul acesta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members katalinutzu9 Posted March 20, 2013 Members Share Posted March 20, 2013 eu am facut recent atestatul de marfa si cardul tahograf, iar acolo pe rubrica 5 scrie clar - numarul permisului de conducere care trebuie sa corespunda pe atestat, card si permis, iar mai apoi numarul de identificare a cardului, respectiv atestatului in parte, ele fiind diferite. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members adi.t Posted January 8, 2014 Members Share Posted January 8, 2014 Va salut pe toti colegii si va doresc un an nou cat mai bun.Acum si intrebarea mea,in anul 2012 am schimbat cardul tahograf, anul acesta permisul,automat seria nu mai corespunde.In primavara venind spre Arad am oprit la un control ISCTR,l-am intrebat pe dl.inspector daca o sa am probleme la care el mia raspuns ca nu au baza legala ptr. amenda si pot circula linistit.Acum cand am schimbat permisul am schimbat si atestatele iar doamna de la ARR mia zis ca nu e valabil si trebuie sa il schimb,dar nu primesc valabilitate decat pana la expirarea celui care il am.Ce ma sfatuiti sa fac.Va multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members George96 Posted January 14, 2021 Members Share Posted January 14, 2021 Salut colegi ! Eu mi am scos atestatele cand aveam doar categoria C , dupa care mi am luat si E-ul . Este vreo problema daca merg asa doar cu categoria C pe atestat ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts