Members georgica Posted March 24, 2012 Members Share Posted March 24, 2012 urez la multi ani tuturor sarbatoritilor,in special prietenului meu stelu multa sanatate,fericire si putere de munca! pt toti sarbatoritii,petrecere frumoasa oriunde va ti afla :)...la multi ani! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Mario Bandit Posted March 24, 2012 Administrators Share Posted March 24, 2012 urez la multi ani tuturor sarbatoritilor,in special prietenului meu stelu multa sanatate,fericire si putere de munca! pt toti sarbatoritii,petrecere frumoasa oriunde va ti afla :)...la multi ani! Danut , smokey_the_trucker , ady v , ionutu , Dani325 , steluste2005 , Stoica Constantin Stelian , plrflorin , laurentiu762 , poe622524 La multi ani !! toate cele bune !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members pericool Posted March 25, 2012 Members Share Posted March 25, 2012 Ani frumosi sa-ti vina-n cale! Sanatate si... parale! La Multi Ani!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members truckerv Posted March 25, 2012 Members Share Posted March 25, 2012 LA MULTI ANI!!!Multa sanatate si fericire sa ai parte!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members VIRGIL TIMIS Posted March 25, 2012 Members Share Posted March 25, 2012 LA MULTI ANI STELU,tot ce ati doresti de la viata sa ti se implineasca,din pince slovenia fara numar Nicolae Guta - Cu ce m-am ales in viata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members steluste2005 Posted March 27, 2012 Members Share Posted March 27, 2012 V-a multumesc pentru urari , multumesc si acestui site, pentru ca am cunoscut oameni noi care sunt oameni(greu se intanleste om cu om) . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members clau46 Posted March 27, 2012 Members Share Posted March 27, 2012 la muti ani colegu si drumuri bune..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members udeanu Posted March 28, 2012 Members Share Posted March 28, 2012 La multi ani ,sanatate si multi bani! Drumuri bune sa aveti si fara evenimente neplacute Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members hermanrazvan Posted March 29, 2012 Members Share Posted March 29, 2012 La multi ani si numai drumuri bune!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts