Members eugen_soft Posted April 3, 2012 Members Share Posted April 3, 2012 Salutare colegi cum sunt dispuse vitezele la mercedes atego 812 este schimbat capatul acelea de la maneta de viteze si ne cam incurcam in viteze atego este din 1998 an fabricatie pentru distributie un prieten la cumparat pentru magazine trebuie sa i faca rar acuma sa-u macar o schema cum sunt ele tiparite pe maneta schimbator viteze va multumesc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members pavel@e Posted April 4, 2012 Members Share Posted April 4, 2012 ca la masina mica trebuie sa fie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members radutuby Posted April 4, 2012 Members Share Posted April 4, 2012 Asa ai plus jumatatile [ataşament şters de admin din cauza vechimii] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Iulian.Purcari Posted April 4, 2012 Members Share Posted April 4, 2012 La al nostru atego 815 vitezele sunt ca in atasament, ii foarte posibil sa fie si la 812 tot asa, daca nu, ii cum zice colegul in post-ul de mai sus, fara jumatati bineinteles. [ataşament şters de admin din cauza vechimii] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members eugen_soft Posted April 4, 2012 Author Members Share Posted April 4, 2012 Nu am jumatati e sinpla cutia si nu am nici un buton pe schimbatorul de viteze va multumesc mult. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members pavel@e Posted April 5, 2012 Members Share Posted April 5, 2012 nu are cum sa aiba jumatati la 120 de cai eu bam umblat cu unul de 16 tone de 230 de cai ,812 e de 120 de cai mai mult ca sigur si cred maxim 7,5 tone. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Mario Bandit Posted April 5, 2012 Administrators Share Posted April 5, 2012 Nu am jumatati e sinpla cutia si nu am nici un buton pe schimbatorul de viteze va multumesc mult. e cutie ,, clasica ,, cu 5 trepte +1 ..... http://pic.truckscout24.com/images-big/90/06/0014030690008.jpg?time=4476330 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members eugen_soft Posted April 5, 2012 Author Members Share Posted April 5, 2012 Da colegii e de max 7.5 tone si e cutie, clasica 5 plus 1 va multumesc ff mult de ajutor si gata acuma i am prins figura cu vitezele si sper sa se defecteze cat mai rar camionu orcum va cer ajutorul si o sugiestie in legatura cu oricare defect care apare numai bine colegii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts