EX Staff VT880 Posted August 2, 2012 EX Staff Share Posted August 2, 2012 Ca tot sintem in perioada pro/post electorala, parlamentara /prezidentiala si mai stiu eu ce dreq mai au alesii nostri in sfeclele alea luminate, propun formarea unui " guvern " paralel, aici pe forumul Soferii.ro, macar asa pentru divertisment , sau de ce nu , pentru a strange cateva "sfaturi " utile pentru actualul executiv . Deci , in concluzie , va rog sa avansati propunerile voastre , in mod decent , pentru un guvern cu 10 ministri, prim ministru si presedinte al tarii, nu sint limite de varsta , sau sanatate mintala, de avere nu intrebam , si se poate avea si 2-3 neveste , dupa buget ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Florian-Alexandru Posted August 2, 2012 Members Share Posted August 2, 2012 Buna ziua/Buna seara/Buna dimineata...depinde cand cititi Eu i-l propun pe....Florian Alexandru pentru pozitia de Presedinte....sau Prim Ministru(ca in caz ca nu iese Presedinte sa poata sa declanseze procedura de suspendare a Presedintelui) Dar cred ca cel mai potrivit post pentru el ar fi de ministru al muncii...Se pricepe un pic...si prietenii stiu de ce Pot sa zic ca-l cunosc foarte bine...eu am incredere totala in el...baiat bun,serios,inalt si frumos...cu sanatatea mintala ar fi o problema dar se descurca...Nu vorbeste mult...atunci cand doarme VOTATI FLORIAN ALEXANDRU... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Coman Posted August 2, 2012 Members Share Posted August 2, 2012 Interesant si amuzant subiect. Haideti cu propunerile sa avem ce vota . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Mario Bandit Posted August 2, 2012 Members Share Posted August 2, 2012 mihai gheorghe , ministru transporturilor , sa am in subordine arr si isctr !! atunci sa vede-ti controale .......... ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members lucian75 Posted August 2, 2012 Members Share Posted August 2, 2012 Haha,mey voi nu stiti sa alegeti...partidele trec pe rand la conducere dar e un post care ramane indiferent de cine e la guvernare deci io aleg Guvernator Banca Nationala a Romaniei..care atentie e post pe viata :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Winis :-))) Posted August 3, 2012 Members Share Posted August 3, 2012 G-O-N-G-Y for PRESIDENT!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members CatalinFCS86 Posted August 3, 2012 Members Share Posted August 3, 2012 Sa se caute toate vrajitoarele din tara si de peste hotare ca sa ni'l aduca inapoi pe Tepes , Tepes te veneram fa ce vrei cu neamu romanesc:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members rotaru Posted August 4, 2012 Members Share Posted August 4, 2012 Varianta mea de guvern Presedintele Romaniei Vt880 Un presedinte de tara ar trebui sa faca ceea ce face Vt880 pe acest forum, este impartial, citeste tot ce scriem si intervine doar acolo unde este nevoie Prim ministru Mircea Badea orice explicatie e de prisos Ministrul economiei si finantelor Rotaru Daniel pentru ca reusesc sa fiu la zi cu ratele, sunt econom, si reusesc sa o conving pe nevastamea sa nu cheluiasca jumatate de salar pe prostii Ministerul justitiei procurorul care a reusit sa bage la racoare ministri corupti din guvernul precedent Ministerul apararii nationale Un ofiter care stie cu adevarat ce inseamna armata Ministerul agriculturii si padurilor Virgil Timis pentru ca in poza de la profil tine in mana un crap care cred ca l-a prins el, deci e o persoana care cunoaste natura, padurea si agricultura in general. Ministerul muncii Ministerul afacerilor externe kenworth Ministerul transporturilor Mihai Gonganau se pricepe la legi, directive, si stie sa le puna in aplicare http://transportuleuropean.wordpress.com/ Ministerul sanatatii Carmen Bruma pentru ca a reusit sa slabeasca 30 de kg si conduce o viata echilibrata fara excese Ministru de interne Mihai Gheorghe desi s-a candidat la functia de ministru al transporturilor, il numesc ministru de interne sperand sa aplice legea in tara asa cum o aplica si pe forum. Sper sa nu va suparati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Winis :-))) Posted August 4, 2012 Members Share Posted August 4, 2012 Pe Rotaru pe post de Emil Boc. Care a fost un lingusitor cu conducerea > Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members levier Posted August 4, 2012 Members Share Posted August 4, 2012 eu il propun pe tata.voi il stiti pe tata?//// Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members rotaru Posted August 4, 2012 Members Share Posted August 4, 2012 Pe Rotaru pe post de Emil Boc. Care a fost un lingusitor cu conducerea > Multumesc pentru sugestie , as fi pus alte persoane dar ma tem ca nu le cunosti, sa iti dau un exemplu, as pune pe nasul meu la interne, pe nasa mea sanatate si pe prietenul meu cel mai bun, Turcanu Ionut, la agricultura, pentru ca lucreaza in domeniu..., Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts