Comunitatea soferilor profesionisti Jump to content

facem si noi ceva in legatura cu acest lucru...se blocheaza severul


Recommended Posts

  • Members

Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator, webmaster@soferii.ro and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error. More information about this error may be available in the server error log. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • Members

nici eu nu sunt dar cum e criza stim ca nu sunt bani dar 10 lei de aici..10 lei de acolo se aduna ceva la cati suntem,,,faceti un topic in care sa se anunte niste conturi in care se depun bani si spunetile la toti sa deeie cat au..5...10/...15 lei sunt bineveniti cred. ca doar pentru noi e forumul. cine nu depune timp de cateva luni sa fie dat afara ca altfel nu se poate parerea mea..de 15 lei ne putem lipsi oricare..chiar daca e putin.

Link to comment
Share on other sites

  • Moderators

Pe pagina principala este un buton cu textul "Donate"

Nu e greu sa-ti faci un cont pe PayPal sa poti trimite banii direct din cont . este de ajutor si pentru plati pe alte site-uri de comert electronic si chiar pentru a trimite bani in tara pentru cei care lucreaza afara, Eu l-am folosit la mai multe tranzactii online in ultimii 6 ani fara a avea probleme.

La crearea contului de PayPal o sa trebuiasca sa cititi si sa intelegeti termenii de utilizare si drepturile care le aveti.

Atentie la comisioane desi sunt mai mici ca la transferurile interbancare, ele exista.

Deasemenea trebuie sa aveti in vedere de fiecare data ca adresa sa fie de tipul https:// paypal..... sau domeniul bancii voastre.

Pentru cei care nu au incredere in tranzactiile online exista contul forumului la adesa : http://www.soferii.ro/Forum/index.php/topic,1175.0.html

Tot pe aceasta cale as dori sa le transmit comerciantilor de orice fel sa ia legatura cu administratorii forummului inainte de a posta reclamele. Nu vrem sa promovam concurenta neloiala nici intre comercianti.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.