Members yo5peb Posted February 14, 2010 Members Share Posted February 14, 2010 Buna, M-a intrebat un amic care are un camion de 7,5 si vrea ,trebuie s-a duca inca o tona...si vrea s-a fie oficial... Inca nu am gasit ceva oficial,stiintific.... Daca stie ceva cineva.....eventual si ceva link-uri de la legilili care este... Multumesc anticipat! Toate cele bune Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EX Staff VT880 Posted February 14, 2010 EX Staff Share Posted February 14, 2010 Pai nu se poate depasi ptt inscrisa in documente,iar oficial pt depasire de greutate ai nevoie de autorizatia administratorului de drum,respectiv strada -autostrada. In Romania se elibereaza de cei de la AND,pt restul Europei fiecare tara are un birou pt transporturi agabaritice/exceptionale,mai putin Italia. Alt mod legal nu exista ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members yo5peb Posted February 14, 2010 Author Members Share Posted February 14, 2010 Exact asa am zis si eu... Daca cineva a platit asa ceva,..e vorba de plata in avampremiera ...nu de intelegere la cintar...care e... As vrea s-a stiu ca si ordin de marime...pentru o tona ..deci 7,5+1 tona....nu promotie... Toate cele bune Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members lascu Posted February 18, 2010 Members Share Posted February 18, 2010 pana in 500 kg nu ar fi o problema dar mai mult nu te incurca dar depinde si unde vrei sa ajungi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts