EX Staff VT880 Posted February 14, 2010 EX Staff Share Posted February 14, 2010 ;) Manevre de magician ?? Da,obligatoriu !!! Saracu ' Iosefini !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Tavy985 Posted February 14, 2010 Members Share Posted February 14, 2010 E naspa cand dai peste astfel de locuri stramte prin care trebuie sa treci si de multe ori e imposibil de trecut fara sa nu zgarai camionul sau remorca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members savimbi Posted February 25, 2010 Members Share Posted February 25, 2010 Imi pare rau ca nu pot filma un tras la doc in "Place Alexis Nihon". Fiind un important centru comercial, toata marfa ajunge la subsolul complexului. Nu orice camion poate intra acolo. Intrarea in forma de litera S, daca ai ghinionul sa nu poti intra in complex, trebuie sa dai in mansarier. Un adevarat orgasm. Sa zicem ce te incadrezi si intri. Tot subsolul este plin de stilpi si conducte. Practic este un adevarat slalom. Pe inaltime, distanta dintre partea de sus a remorcii si conducte este de 4 - 5 cm. Un mic balans, punind o frina mai brusca si ai darimat conductele. Per ansamblu, un adevarat cosmar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 Nu mi se pare nimic magic in filmuletul prezentat de voi, multi dintre noi suntem pusi in situatii similare, doar ca....ghinion nu filmeaza nimeni. Stiu ca in Suedia ce de la scania organizeaza anual concursuri de indemanare pentru profesionisti si daca imi aduc aminte bine, premiul pentru locul 1 era chia un camion Scania.Nu mai stiu unde am citit dar e sigur. Trebuie sa-l filmez pe un coleg de la Lazar care trebuia sa traga tir-ul in rampa la un mare centru logistic,dar nu cred ca-mi ajungea bateria sau cardul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EX Staff VT880 Posted February 27, 2010 Author EX Staff Share Posted February 27, 2010 Nu mi se pare nimic magic in filmuletul prezentat de voi, multi dintre noi suntem pusi in situatii similare, doar ca....ghinion nu filmeaza nimeni. Stiu ca in Suedia ce de la scania organizeaza anual concursuri de indemanare pentru profesionisti si daca imi aduc aminte bine, premiul pentru locul 1 era chia un camion Scania.Nu mai stiu unde am citit dar e sigur. Trebuie sa-l filmez pe un coleg de la Lazar care trebuia sa traga tir-ul in rampa la un mare centru logistic,dar nu cred ca-mi ajungea bateria sau cardul. Mister Evgheny, am postat clipul respectiv in idee ca cei mai tineri vor avea ceva de invata, comentariul era.....haz de necaz......dar astept si din partea "altora "o implicare mai activa pe forum, nu doar "....era mai bine asa, mai la dreapta,mai la stinga, e frumos....blablabla ". Cu stima ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members tudor Posted February 27, 2010 Members Share Posted February 27, 2010 Trebuie sa vada si alti cum poti sa freci tabla la camion sau remorca(mi sa intamplat si mie)si am vazut si pe alti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EX Staff VT880 Posted June 27, 2010 Author EX Staff Share Posted June 27, 2010 ;) Acelasi protagonist, acelasi camion......un alt loc aproape imposibil !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 DA da merita tot respectul soderul din ultimul clip Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members sorg Posted September 10, 2010 Members Share Posted September 10, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Tavy985 Posted September 10, 2010 Members Share Posted September 10, 2010 Eu unul nu as intra pe straduta aia ;D , oricum se vede ca a mai intrat pe acolo de multe ori, cunostea deja fiecare manevra pe de rost, pun pariu ca la prima incercare si-a prins urechile ;D . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members truckerv Posted November 10, 2010 Members Share Posted November 10, 2010 Da, dar la ajutat un pic si axa viratoare a remorcii fara ea avea ce platii.. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Nutzu Posted November 10, 2010 Members Share Posted November 10, 2010 Daca nu avea axa viratoare nu incapea el pe acolo. Cum a patit colegul in al doilea videoclip asa am patit si eu vara asta tot in italia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members mvsbsb Posted January 30, 2011 Members Share Posted January 30, 2011 manovra a la cineze,dici? alora fai indiano! adevarul este ca in italia,mai ales cu containere si materiale de constructie,intri in locuri unde nu crezi ca ai putea.apoi,la iesire......esti mancat. asta e realitatea! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EX Staff VT880 Posted January 30, 2011 Author EX Staff Share Posted January 30, 2011 Cum intri ,asa si iesi .....la milimetru ,ca de nu iti trebuie un sac aduni resturile de la camion ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts