Members eXplor3r Posted February 17, 2010 Members Share Posted February 17, 2010 ce parere aveti de acest program de lucru si salariu ? 5 saptamani la munca 3 acasa 200 euro pe saptamana de munca si 50 euro pe saptamana acasa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIP MANV10 Posted February 17, 2010 VIP Share Posted February 17, 2010 Depinde unde,daca lucrezi afara nu prea ti se merita,ia in calcul ca acolo 200 de euro iti trebe in aia 5 saptamani pentru mancare ,spalat hanie etc .cam putini 1150 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members eXplor3r Posted February 17, 2010 Author Members Share Posted February 17, 2010 pai in 5 saptamani castigi 1200 si 200 cheltui si ramai cu 1000 eu zic ca e bine plus ca stai 3 sptamani acasa si iei 150 de euro in romania lumea munceste o luna intreaga pt 150 de euro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIP MANV10 Posted February 17, 2010 VIP Share Posted February 17, 2010 cum 1200? 5x200 nu ii 1000? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members eXplor3r Posted February 17, 2010 Author Members Share Posted February 17, 2010 da scuze ma gandeam in alta parte erau 250 pe saptamana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIP MANV10 Posted February 17, 2010 VIP Share Posted February 17, 2010 Deci 250 pe saptamana? 250x5= 1250 +130=1380 hai sa zicem 1400 asa mai merge. si asa cand te gandesti ca bani astia ii faceai aici in tara ,luai la o cursa de D. 300 de euro faceai 4 pe luna aveai 1200 si mai erai si pe acasa.....oare ce va ajunge soferia asta:((( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members eXplor3r Posted February 17, 2010 Author Members Share Posted February 17, 2010 am uitat sa precizez ca nu e nr. impus de km pe luna insa nu poti sa tragi nici mata de coada si se lucreaza in doi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIP MANV10 Posted February 17, 2010 VIP Share Posted February 17, 2010 Se duce draq si faza asta cu comunitatea,nu mai merita Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EX Staff VT880 Posted February 17, 2010 EX Staff Share Posted February 17, 2010 ce parere aveti de acest program de lucru si salariu ? 5 saptamani la munca 3 acasa 200 euro pe saptamana de munca si 50 euro pe saptamana acasa Ciao, pe unde ai gasit programul/salariu de genul asta ? Detaliaza un pic !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members eXplor3r Posted February 17, 2010 Author Members Share Posted February 17, 2010 nu este inca valabil peste vreo luna intra in valabilitate si nu este postat nicaieri o sa fie la firma la care muncesc eu ca marinar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members yo5peb Posted February 18, 2010 Members Share Posted February 18, 2010 nu este inca valabil peste vreo luna intra in valabilitate si nu este postat nicaieri o sa fie la firma la care muncesc eu ca marinar coane este semeserias..... unde o s-a fie munca...ca si ape..... ca sa fiu si eu off forum mai departe..... am intilnit pe drum, de fapt astepind sa vina avionul spre casa un grup 1+2 de marinari care lucrau pe ceva petroliere de buzunar,parerea mea, gen fluviale.... unde vreau s-a ajung... cind am fost cu marinarul care lucra singur era Super, bani...libere,munca mai putina...garsoniera pe vaporas,...nevasta in voiaj... vreau s-a zic ca in momentul in care s-au intilnit toti 3,fosti toti pe acelas vapor...au inceput s-a scoata pe gura exact ca in povestea mea de pe topicul edy, , au ajuns ca s-a se laude ca au curatat de mai putine ori rezervoarele cind au schimbat tipul de combustibil,...etc si samd concluzia mea ramine acceasi ..pe forumuri nu se scrie prea mult de bine....iar pe gura e Super la orice firma.... ps. e greu s-a obtii brevetul.. end off topic/forum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts