Members Sornicu Posted February 17, 2010 Members Share Posted February 17, 2010 Imi cer scuze daca postez unde nu trebuie,dar sper sa ma intelegeti! Am 37 ani, permis categ.C-E din anul 1996,experienta in tara pe toate tipurile de camioane autohtone incepand cu SR 114 ,si terminand cu un MAN acu mai nou!Dar m-am cam saturat de carat piatra si balastru pe drumurile patriei si ma gandeam sa-mi incerc norocul la o firma care face curse externe,insa experienta 0 in ceea ce priveste conduul in afara tarii! Asa ca vreau sa va intreb daca stie vreunul din voi o firma care nu cere experienta comunitara sau daca sunt firme care pentru inceput(2-3 curse)te trimit cu un alt sofer mai experimentat! Merci anticipat! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members constantin Posted February 18, 2010 Members Share Posted February 18, 2010 salut daca stii engleza sau germana macar binisor poate se rezolva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members BTU Posted February 18, 2010 Members Share Posted February 18, 2010 Detaliaza putin,ca mai suntem fara experienta pe aici si poate ne ajuta indrumarea ta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members constantin Posted February 18, 2010 Members Share Posted February 18, 2010 pe comunitate 6 sapt cu 2 acasa se scrie in engleza sau germana salariu cam 15e pe 100km transport cu microbuz tg mures camion si retur pe mine mau angajat doar cu experienta pe tara si am 15 luni la ei si se mai poarta firma slovaka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members BTU Posted February 18, 2010 Members Share Posted February 18, 2010 Fara experienta,ca sofer 2 o perioada nu accepta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members constantin Posted February 18, 2010 Members Share Posted February 18, 2010 intra pe mess......... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members apostol Posted February 18, 2010 Members Share Posted February 18, 2010 Este vorba de Stadler? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members constantin Posted February 19, 2010 Members Share Posted February 19, 2010 nu stadler sunt sloveni nu slovaci si se plateste in euro nu lei atentie la detalii pleasse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members costin77 Posted February 19, 2010 Members Share Posted February 19, 2010 constantin da si tu mai multe detalii facer cumva angajari firma de care spui? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIP MANV10 Posted February 19, 2010 VIP Share Posted February 19, 2010 pe comunitate 6 sapt cu 2 acasa se scrie in engleza sau germana salariu cam 15e pe 100km transport cu microbuz tg mures camion si retur pe mine mau angajat doar cu experienta pe tara si am 15 luni la ei si se mai poarta firma slovaka Daca iti da 15 euro la 100km ii super ,numai sa ai si de lucru, la 10000 km ai 1500 de euro .10mii ii faci lejer daca ii firma serioasa si are curse. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members b93lfk Posted February 19, 2010 Members Share Posted February 19, 2010 mi-a zis cineva care abea a inceput si el munca ca lucreaza la unu care cara portocale din italia (palermo) - bucuresti si cica ii da 10 centi la km plus 15 mil baza . este adevarat sau fals ca eu unu nu imi vine sa cred si mai zis ca a facut socoteala si ca pe luna ar iesi la maxim 1600 e daca e asa sincer cand mai angajeaza aia mas duce si eu (ca cica are 3 camioane mercedes si vrea sa mai cumpere inca 3 ca a luat firma de la un turca ca nu a mai avut bani sa plateasca camioanele ca nu stiu ce manevara a fost acolo si cine a luat firma cica e unu pus bine cu guvernu) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members constantin Posted February 19, 2010 Members Share Posted February 19, 2010 BLOMQUIST TRUCKING AS 15EURO LA 100KM SE FAC SI 1200 DAR DEPINDE DE EXPEDITIA LA CARE ESTI REPARTIZAT DAR MINIM 1500 NR DE CONTACT 00421456016588 MARTIN ADAMEC ADR,CARD SI ENGLEZA SAU GERMANA OBLIGATORIUsigur ai citit regulamentul? Nu cred,verifica si vezi ce zice despre excesul de caps,am lasat doar ce a fost important,data viitoare sterg tot comentariul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members dorinjecu Posted February 20, 2013 Members Share Posted February 20, 2013 salutare! am si eu o intrebare dc.poate sa-mi raspunda cineva.cam ce facilitate sunt la aceasta firma?se pleaca la 6 saptamani akasa,unde au garajul,daca sunt anumite garaje prin Europa unde sa tragi,bilete de avion ceva platite.doresc cat mai multe informatii. o zi buna va doresc si bafta la GAGICI !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members dorinjecu Posted February 20, 2013 Members Share Posted February 20, 2013 Hmmm....,era vorba de Blomquist,imi cer scuze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members a(u)di Posted February 27, 2013 Members Share Posted February 27, 2013 eu din cate stiu, la hartl se angajeaza incepatori in mod sigur, si firma pare destul de misto vezi si tu ce scrie lumea pe forum, e un topic numai cu hartltrans. Mie imi cam place ce citesc acolo si vreau sa imi pregatesc si eu dosarul sa il trimit... poate...cine stie, am si eu noroc. Acum lucrez altceva, dar sincer mi-ar placea mai mult sa fiu sofer pe tir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members cornell41 Posted April 9, 2013 Members Share Posted April 9, 2013 Un coleg care lucreaza la Blomquist si vrea sa ma ajute. am fost sunat azi de cineva de la ei si a zis ca maine pot sa plec din Bucuresti in Slovacia cu microbuzul lor. M-au cam luat pe nepregatite .Cum e la ei?care e ordinea evenimentelor.eu stau cam prost cu banii.iti da ceva avans pana iti iei salariu?ce card de salariu iti trebuie ,la ce banca,?asa cat de cat mai stiu ceva despre ei.daca mai stiti ceva noutati?va multumesc colegii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts