Members TUDOR 2013 Posted January 23, 2014 Members Share Posted January 23, 2014 Un coleg care lucreaza la VLASE pe comunitate sau care a lucrat sa ne spuna cum este la ei? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members TUDOR 2013 Posted January 30, 2014 Members Share Posted January 30, 2014 Nimeni nu spune nimic? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members aurel popa Posted March 18, 2014 Members Share Posted March 18, 2014 Colegii la Vlase angajeaza fara experienta?un nr de tel de la ei are cineva? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members mary_86 Posted April 11, 2014 Members Share Posted April 11, 2014 Salut colegii, Daca se poate un coleg ce face comunitate la VLASE SPEDITION sa ne dea si noua niste detalii : -conditii de angajare (daca angajeaza si incepatori) -salariu? -program? -eventual niste detalii despre consum (am vazut ca este cam discutat acest aspect) -perioada care se sta plecat si apoi acasa -camioanele in ce stare sunt si eventual alte completari ce ar mai fi de spus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members mary_86 Posted April 11, 2014 Members Share Posted April 11, 2014 Pentru moderatori tin sa mentionez ca am vazut toate comentariile acestui topic dar nu sau mai dat informatii despre aceasta firma din 2012,si cred ca ar fi necesare si in acelasi timp utile noi informatii mai proaspete.Multumesc pentru intelegere. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Mario Bandit Posted April 11, 2014 Members Share Posted April 11, 2014 Utilizatorii dau informatii , nu moderatorii ca nu sunt detectivi sa stea după firma vlase . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members mary_86 Posted April 11, 2014 Members Share Posted April 11, 2014 Mario , ma refeream la faptul de a nu primi replica ca nu as fi citit comentariile de mai inainte date de ceilalti colegi, nu astept informatii din partea moderatorilor.Sa inteles gresit .Seara buna sa ai Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members mary_86 Posted April 13, 2014 Members Share Posted April 13, 2014 Chiar nimeni nu stie nimic despre firma asta? Din 2012 nu a mai lucrat nimeni la ei? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members the_back_one Posted April 13, 2014 Members Share Posted April 13, 2014 Salut colegi,ce stiti despre Vlase Spedition Slobozia? Program, curse, bani, motorina, etc? De ce nu citesti tot ceea ce s-a postat?Va place sa puneti acceasi intrebare de 10 ori intr-un post? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members mary_86 Posted April 13, 2014 Members Share Posted April 13, 2014 Da , am si specificat mai inainte ca are sa se intample si reprosul asta. Domnule moderator mi se pare normal sa pun din nou aceasi intrebare despre aceasta firma,la o distanta de doi ani. In doi ani se pot schimba multe intr-o firma legat de salariu,flota si ce am mai intrebat.O zi buna sa aveti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Mario Bandit Posted April 13, 2014 Members Share Posted April 13, 2014 Lupul schimba parul dar năravul ba !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members cookie Posted April 28, 2014 Members Share Posted April 28, 2014 despre Vlase spedition pot sa va vorbesc ca am lucrat 6 luni la ei. Adevarat va spun.Patronul se implica efectiv in activitatea firmei de transport. El este un om foarte educat. Este atata de educat, incat dupa ce iti opreste toti banii pe o luna, te face sa iti para rau ca nu mai ai ceva economii sa-i dai de acasa. te face sa intelegi ca el este cel mai cumsecade dar tu esti foarte prost. asta face diferenta intre el si seful de coloana care este mult mai putin elevat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members ionn Posted July 29, 2015 Members Share Posted July 29, 2015 in luna iunie am avut o discutie cu un sofer de la vlase in Germania si se pare ca situatia e cam nasoala,firma e bagata in insolventa dupa ce sa trezit cu vro 20 de masini luate de firma de lizing,are o lipsa se soferi acuta si dumnezeu stie cum a reusit sa achizitioneze 7 dafuri noi pe care vroia soferi care sa stea minim 4 luni pe comunitate si dupa 1 luna in care nimeni nu sa oferit sa lasat pagubas.PARTEA BUNA e ca nu ar mai opri bani asa multi la motorina.Firma Vlase fiind vestita prin faptul ca rupee soferi la motorina, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Gongy Posted July 30, 2015 Members Share Posted July 30, 2015 iar scriem despre povestile de parcare colegule ?, am auzit de la .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members silvius Posted January 5, 2016 Members Share Posted January 5, 2016 (edited) Am lucrat la Vlase un an jumate, pana in decembrie anu trecut. Partea nasoala la aceasta firma este ca nu dau banii la timp. Sunt intarzieri mari. La motorina nu prea se mai opresc bani din cauza lispei mari de soferi. au nevoie de oameni ca de aer pentru ca au plecat ff multi tot din cauza intarziatului si a opririlor la motorina. In rest se lucreaza normal. trasee numai pe autostrazi. Programul este program. Nu te lasa ei sa il depasesti sau sa pui "jucaria". Se mai opresc bani in cazul in care lovesti masina. aici pot spune ca iti opreste chiar si la cea mai mica zgarietura, cu toate ca masinile nu sunt chiar ingrijite. Pentru incepatori, sa stiti ca angajeaza. te da 2, 3 , 4 saptamani cu un sofer mai vechi la initiere, dupa ce te descurci primesti masina. dar in perioada cat esti la initiere nu te plateste. asta e chiar urat din partea lor. Macar bani de mancare era frumos sa dea unui incepator, mai ales ca lucreaza cat celelalt. cam asta am avut de spus despre domnul Vlase Edited January 5, 2016 by cico_3504 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Mario Bandit Posted January 5, 2016 Members Share Posted January 5, 2016 A fost vreunu itm cu treaba neplatii perioadei de initiere ?? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members cabbie99 Posted January 10, 2016 Members Share Posted January 10, 2016 Nu,nu,nu la ITM direct la Parchet cu plangere penala. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members silvius Posted January 22, 2016 Members Share Posted January 22, 2016 Va spun eu ca nu a facut nimeni plangere pentru neplata perioadei de initiere. Baietii au fost multimiti ca i-au luat fara experienta si nu au comentat nimic. Au acceptat asa situatia. Si acum angajeaza fara exeperienta la greu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members costica 29 Posted April 20, 2016 Members Share Posted April 20, 2016 eliminat exces caps Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts