Administrators CALIN Posted March 2, 2010 Administrators Share Posted March 2, 2010 Sa anuntat preturile la Duster Duster 1.6 16V 105 CP 4x2 Benzina 10.500 Euro cel mai mic pret Laureate 1.5 dCi 110 CP 4x4 Diesel 15.600 Euro cel mai mare pret La cel mai mare se mai pot adauga unele dotarii. Sursa: dacia.ro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators CALIN Posted March 2, 2010 Author Administrators Share Posted March 2, 2010 Imi place forma masinii si butonul de schimbat 4x4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIP MANV10 Posted March 3, 2010 VIP Share Posted March 3, 2010 Si mine imi place cum arata,daca ar avea si un motor de 2l sau mai mare ar fii super . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Tavy985 Posted March 3, 2010 Members Share Posted March 3, 2010 Este foarte frumos la exterior, un + pentru dacia( sau renault ) , dar este un mare - la interior( inclusiv motorizarile). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EX Staff VT880 Posted March 3, 2010 EX Staff Share Posted March 3, 2010 Este foarte frumos la exterior, un + pentru dacia( sau renault ) , dar este un mare - la interior( inclusiv motorizarile). EEEEEEEEE...." nu vinde-ti pielea ursului din gradina.".....asteptati sa face-ti un drive test !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators CALIN Posted March 5, 2010 Author Administrators Share Posted March 5, 2010 Primul client care va beneficia de SUV-ul Dacia Duster va fi presedintele Romaniei, Traian Basescu, in luna aprilie, iar autoturismul va fi cumparat de presedinte, nu de Administratia Prezidentiala Dusterul la geneva Model normal Model prototip Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Tavy985 Posted March 5, 2010 Members Share Posted March 5, 2010 Oare pe bicicleta aia tot Dacia scrie ? ;D .Dusterul cik este cel mai ieftin din clasa sa....cred si eu.Mie imi place, chiar daca nu are motor mare(pentru noi oamenii normali e numai bun) si lasa de dorit putin la interior. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIP MANV10 Posted March 5, 2010 VIP Share Posted March 5, 2010 Ciudat este ca are numai 1200kg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members b93lfk Posted March 6, 2010 Members Share Posted March 6, 2010 stiti ce au zis nemti cand neau vazut cu masina asta ? "- Masina romaneasca ? - Da . - De la dacia ? - Da . - E 4x4 ? - Da . - Ba ce ai dracu romani astia au facut gipuri numai ca sa nu isi repare strazile Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts