Members Driver-ul Posted March 12, 2010 Members Share Posted March 12, 2010 Se afla pe A4 la iesirea Brescia Est. Aici gasiti - 400 locuri de parcare din care 100 dotate cu energie electrica ptr. dube frigo - statie carburanti - service si centru VT - restaurant, pizzerie, bar - magazin general - hotel - toaleta si dus (gratuit) - sala de gimnastica (gratuit) - inchirieri auto - automat bancar - spalatorie auto - vulcanizare - sala de jocuri si TV - spalatorie de haine - internet, telefon si fax - cantar Accesul in parcare este cu plata: 2 ore - 0,50 E, apoi cite 0,50 E pe ora pina la 13 ore, dupa care se face reducere la fiecare ora stationata in parcare ajungand ca 24 de ore sa coste 10 E. Mai multe detalii gasiti pe www.autoparcobrescia.it Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EX Staff VT880 Posted April 2, 2010 EX Staff Share Posted April 2, 2010 ;) Era deja o prezentare facuta de mine, nu stiu pe unde a sfarsit ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Driver-ul Posted April 2, 2010 Author Members Share Posted April 2, 2010 O fi pe undeva dar la sectiunea asta nu am vazuto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EX Staff VT880 Posted April 2, 2010 EX Staff Share Posted April 2, 2010 O fi pe undeva dar la sectiunea asta nu am vazuto. No pb ,eu il vad e cateva ori pe saptamina ..... ;) ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators CALIN Posted April 2, 2010 Administrators Share Posted April 2, 2010 Era deja o prezentare facuta de mine, nu stiu pe unde a sfarsit ? E pe aici http://soferii.ro/Forum/http://forum.soferii.ro//viewtopic.php?t=1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Freccia_Rossa Posted November 4, 2011 Members Share Posted November 4, 2011 daca esti doar in tranzit pe acolo o ora e gratuita parcarea,asa ca ai timp sa faci un dus care mai nou trebuie sa platesti 2 euro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 Faina parcarea ,am trecut si eu de cateva ori pe acolo pentru ca locuiesc prin zona.Pare o parcare civilizata,cum ar trebui sa fie si la noi in tara si nu numai.Stiu ca nu este locul potrivit,dar asi avea si eu o rugaminte pentru colegii din zona Brescia si din imprejurimi.Daca stie cineva unde asi putea sa gasesc si eu ceva de munca ,un pont ceva unde sa incerc,o sa ii raman indatorat.Am cat. B, C,CE, atestat transport marfa(CQC),agabaritic,si foarte putina experienta.Am lucrat un an ca mecanic camioane,ma descurc destul de bine la reparatiile mai usoare gen etriere discuri,schimb perne etc plus suport din tara in cazul problemelor mai complexe.Sunt un baiat muncitor ,curat si dornic sa invete.Nr meu de italia este:3890172836,Liviu.Va multumesc anticipat si drumuri bune. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members daniel1977 Posted February 25, 2014 Members Share Posted February 25, 2014 este frumoasa parcarea,dar cum sa zis si mai sus,dusul nu mai este gratuit.mai are un singur dezavantaj,mijloc de transport pentru a merge la piata.cea mai apropiata localitate este la 5-6 km Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts