Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

mosmartin1166

Members
  • Număr conținut

    98
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    34

Orice postat de mosmartin1166

  1. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) si se vaieta... Barosane capu sus si pieptu inainte ca "veatza" e dura rau cu cei ca tine. Credeam ca dupa ceva timp o sa "moara"(gen ramaneti fara permis, paralizati, deces, pensionare) cei ca tine .... din contra va inmultiti si nu imi dau seama cum. In 2023 platit la km e SF.
  2. Probabil minti sau a venit Isus si v-a luminat mintile ca trebuie un gram de respect pentru sofer. Daca nu m-ai doriti soferi oligofreni e simplu -> nu ii angaja dupa interviu. Ce semanati aia culegeti. Dupa asa ceva nu m-as mai angaja la tine nici daca esti ultimul loc de munca de pe planeta. Mor de foame dar mandru. Domn' profesor Sigur ai schimbat imaginea dar in mintea unor prosti. Eu merg dupa proverbul ala cu lupu si blana ... il stii? cauta pe google. Daca nu iti place felul in care ti-am raspuns aici incearca si tu data viitoare sa ai putin respect si renunta la ingamfarea aia ca firma are 60 de camioane ...etc. Nu ne intereseaza pe niciunu' nepoate cate camioane are firma. Sa le stapaneasca sanatosi.
  3. Evita asa ceva. Parerea mea. E batjocura oferta din punctul meu de vedere. Eu muncesc tot in Germania (contract German) pe 2600 Euro net prelata semiremorca cursa fixa. Cam asa ar trebui sa cauti si tu.
  4. Nu am citit tot si mai exact am citit pana la garantie. Sa ne lasi si noua un numar de telefon ca eu simt ca fac infarct daca nu ma angajez la astia. La angajare vreau sa imi bage muzica lu' Stefan Banica Jr. daca se poate. Cele mai ale dracu respecte. Te pupa Jan.
  5. Au mama mooor :))))))))
  6. Situatia in sine este generalizata doar de tine. Situatia in sine este doar un caz "izolat" (ca cel de fata) si nu inseamna ca toti am hali asa ceva. Omu din poza e dus cu pluta si eu daca as fi fost in locul tau i-as da si peste piciorul celalalt doar ca sa rad de el, ca sa avem pardon, cat de cretin sa fi sa te duci la munca cu piciorul rupt? In aceasta breasla din care fac parte majoritatea (peste 50%) nu au scoala, sunt analfabeti, nu au bun simt....etc si multe alte lipsuri care duc la o degradare (psihica si financiara) a acestei meserii. Urmaresc FB de mult timp si sincer imi vine sa plang: "colegu unde iesti" .."colegu ma anprumuti si pe mine".... "colegu sant aicisa".....etc. daca nu ar fi invatat cu "smartfeon" si nu ar fi avut autocorector crede-ma ca fb ar fi in chineza pe grupurile de soferie. Deja tu o dai in SF-uri frate. Majoritatea nu stiu sa scrie si ai pretentia sa stie legislatie? Majoritatea merg cu 2 carduri sau magnet pe 1800 Euro si ai pretentia sa isi ceara drepturile? Majoritatea incarca/descarca in aceeasi bani sau fara un training (cine vrea poate sa inteleaga si trening nu ma supar). Si multe alte exemple... Eu m-am izolat din fericire si m-am asezat in fotoliu, urmaresc show-ul. Iti sugerez si tie acelasi lucru si nu te m-ai ambala ca drujba in pluta ca nu ai cu cine. Sper ca nu o iei in nume de rau dar asta e realitatea. Am muncit la o firma Daneza pe bani buni pana au venit niste Romani....am plecat dupa 2 saptamani dupa ce au venit ei. Au stricat tot. Detalii numai dau ca numai am chef de scris si toti puteti sa va dati seama ce au facut (magnet, OUT, 2 carduri....etc) defapt cursele imposibile de facut intr-un prgram au devenit posibile cu sosirea lor. As putea sa ma insirui exemple negative intalnite de mine pana in weekend-ul urmator dar nu are rost.
  7. Desi sunt sofer (nu patron), desi m-am ars si eu cu angajari aiurea, eu sincer nu il compatimesc pe baiatul ala cu piciorul rupt. Cautam atatea motive si complicam realitatea cu discutii aiurea. Din punctul meu de vedere e simpla treaba: atat poate el, atat il duce capu' si chiar nu vad nimic grav sau ceva sa imi fie mila.
  8. Daca dai detalii poate ma intereseaza si pe mine...... dar se face anu acum vazui :))))) nu baui cafeaua
  9. Parerea mea: "bonus la km" trebuie sa fi bomba de prost sa accepti asa ceva. Restul comentariilor sunt aiurea. Ca sunt multumiti si nemultumiti e datorita inteligentei fiecaruia. Dar ma rog.... fiecare cu pasaricile lui.
  10. Cat am stat in Anglia 750 medie ( au fost saptamani cand luam peste 800) lire net pe saptamana. Imi e lene sa iti explic. Iti explica Cico, are talent, eu nu am nici talent nici rabdare. Faci LTD, cauti agentie serioasa (cam greu dar se gasesc) si bagi ca migul 60-70 ore saptamanal. De la 12 lire pe ora pana la 20 lire pe ora am luat (20 lire pe ora duminica sau bank holliday). Taxe nu platesti decat la sfarsit de an, si alea sunt hasca pleasca. Dai 25 pe luna la contabil, si 300-400 la sfarsit de an. Probabil la sfarsit de an mai trebuie sa decartezi ceva la stat, eu nu stiu ca nu am apucat sfarsitul de an. Am facut eu efortul sa iti explic, dupa cum vezi nu prea am talent
  11. Frate daca se munceste decat 20-30 de ore pe saptamana, asta e jobul de il caut de o viata. 1600 e binisor la 20 hai maxim 30 de ore. Daca se munceste mai mult nu prea e ok. Tu cand ne zici noua ca e ok, defapt te caracterizezi singur. Oricun fiecare se descurca cum poate, dar incearca sa realizezi ca din cauza OK-urilor astora si altora ca cei 100 de romani nu creste nimeni salariu, conditii mizere ...etc. Dar revin... fiecare se descurca cum poate mai bine... ia exemplu: Cico, "io", cristian si cei care muncesc pe 2000 - 3000 net (euro/lire).. 2200 ii iei acasa cu salariu minim si daca poti sa treci peste mandria ca esti muncitor necalificat poti sa iti platesti o pensie privata de 200-300 euro lunar si cand iesi la pensie poti sa spui ca esti miliardar si tot iesi mai bine fata de aia 1600...
  12. Ai semnat fara sa citesti, nu stii ce ai semnat, te-ai vandut pe bani de cacao, nu stii sa iti iei masuri de precautie ca sa nu fi pacalit, nu ai auzit de codul muncii, habar nu ai mai de nimic si dupaia te plangi ca te-au pacalit. Si eu te-as arde daca te-as vedea urs polar. Ce sa zic bafta si drumuri bune
  13. Cate clase ai nepoate? :))))))) vezi ca auto corectoru' da rateuri...
  14. Multumim pentru sfaturi, din pacate iti irosesti timpul degeaba cu sfaturi, tutoriale s.a.m.d. Multi vad, putini pricep. Daca recomandai o melodie noua a lu' Salam, Guta, Susanu, Mr. Juve, sau cum poti sa iti gatesti in cabina in timp ce conduci, cum poti sa te pisi in sticla beat, ce spray-uri de picioare sa folosesti ca sa nu te speli 2-3 saptamini si sa nu puta... defapt si daca put nu cred e o problema..... CRED CA AVEAI MULTE LIKE-URI. Cand vezi ca pe un subiect despre o firma se scrie 90% ca e teapa, conditii jalnice, hop apare una "sofer profesionist" si "intreaba": ce mai stiti de firma asta ca ma cheama la munca. :))))) cred ca mi-am gresit cariera. 1% din totalul "colegilor" pot sa ii consider colegi.
  15. Am postat si eu anunt la fel.. bezna. Din pacate pentru ei m-am angajat in strainatate pe salariu nu pe diurna. Am fost la cateva interviuri in Romania, am vazut ce fel de "soferi" aveau... le-am zis ca sunt diferit si am plecat asa cum am venit. Aveau soferi alcoolici, aveau soferi de au cazut de pe peronul trenului franta -uk, aveau soferi de au intrat in padure cu tir-ul. Nu puteam din mandrie sa accept acelasi salariu ca aia. Unul din firma mi-a aratat pozele. A venit alt sofer plangea la poarta ca sa il angajeze din nou ca numai bea...etc. Deci cam ce a ramas in Romania astia sunt, o mare majoritate, se tin de volan beti pe ritmurile lui Sandu Ciorba sau "Ceorba" sa inteleaga si ei. Firmele se complac in asa ceva sincer numai inteleg cand vad pe unu ca se plange ca a fost pacalit de firma.nu stiu care sau invers. Bravo si "succesuri" :))))
  16. S-au ingramadit sa te sune? :)))) sunt curios
  17. Salut Stefan92, Am citit topicul (chiar stiu sa citesc si sa scriu in limba romana ca nu imi trebuie mai mult pe acest forum) si am vazut ca e cam nasol la aceasta firma (intr-adevar acum 4 ani sau mai mult). Nu cred, de fapt e cam imposibil ca sa fi murit patronu/sa se fi schimbat patronu, conditiile sunt aceleasi din punctul meu de vedere. Habar nu am cum e la firma aia, nu am vazut in viata mea un camion cu firma aceasta inscriptionata, nu am lucrat la ei, dar iau de bun ce au scris mai multi colegi. Ce zic eu de tine este sa te angajezi la ei, nu are rost sa intrebi ce e pe acolo .. si ce sa mai zic... bafta Citeste topicul si dupaia vezi daca e bine sau nu, daca ai mai putini neuroni poti sa pui o intrebare, ca poate nu esti convins. Eliminari partiale din text
  18. Cum ai vrea sa stie un "coleg" germana sau engleza cand el pune magnetu? Cand el merge cu 2 carduri? Cand e vulcanizare ambulanta? Ti se pare profilul unui om inteligent? Hai sa fim seriosi. Eu cel putin nu i-am intalnit. Eu am intalnit doar retardati mintal, nu am intalnit un destept cu magnetul pus asa ca exemplu sa nu se interpreteze gresit. Profilul asta se angajeaza la km, si pe salarii mizere. Dar punand magnetul si 2 carduri ajung la 2200-2500 euro pe luna. Am cateva cunostiinte care fac asta. Sunt vai mama lor. Astept cu bucurie sa ramana fara permise si atestate (poate si libertatea putin zdruncinata)
  19. Era vorba de "frumusetea angliei" si nu de soferie. Noi romanii ne ingramadim 10 in camera pentru ca sunt preturile chiriilor de asa natura de te fac sa dormi sub poduri :))). De sofer profesionist iti dau de la Waby daca vrei :)))))))
  20. ;Anglia tara "visurilor" mele :))))). Am revenit acasa, boschetar dar foarte happy. Nu m-am angajat, nu e graba, ( am revenit de 1 luna ). Cico ( gica contra ) citeste asta :))) sa nu fi misogin sa zici ca e femeie.. Multi se trezesc, isi dau seama de miraj (mit) si incep sa strige, sa avertizeze,...etc! https://www.antena3.ro/externe/povestea-romancei-sofer-de-uber-la-londra-asta-nu-e-viata-este-prea-periculos-435663.html PS: Si daca o sa ma angajez si am curse de Anglia imi dau demisia!! :))))
  21. Skywalker nu mai scrie nimic pe forumuri ca te faci de ras. Cum faci 18.000 km? Alexander apartine unui militian si stim toti continuarea: " lupu isi schimba paru dar naravu ba ". Cred ca ai nevoie de tratament. Iti doresc succes la gasirea de prostovani pe post de soferi. Ceea ce cauti aia ai sa gasesti. Asta e o reclama esuata pentru Alexander si oricum tine la prostovani. Bafta PS: iti raspund eu la intrebarea cu 18000 km pe luna -> 18.000 impartit la 22 zile lucratoare pe luna = (egal) 818 km pe zi. Daca tu poti sa faci legal acesti kilometrii inseamna ca esti nebun sau circuli pe luna, ca in EU nu se poate face asa ceva. Plata la km e pentru prosti si cam tot ce ai scris tu "acilisha" (asta in cazul in care vi cu replica ca se fac 18.000 in echipaj. Plata la km e pentru aia care megu cu atlasul sau harta in 2017->2018! Si succes la acei soferi
  22. Citesti sau....scrii asa ca sa faci trafic pe forum????? sofer cu experienta inseamna incepator pentru tine??? cine a zis ceva de incepatori? Vezi ca mai e o discutie mai sus unde am scris bravo daca esti incepator si nu eram ironic...
  23. "Cautam soferi profesionisti": cerinte sa nu comenteze asupra consumului, 2 ani contract dar nu stim de ce...job cam nasol dar aia e. Le dam 500 "ieuro" pe saptamina dar le mai oprim din bani ca gasim motive, nu e problema. Cine vrea sa se inroleze :)))) http://www.gds.ro/Local/Olt/2017-08-23/olt-un-tir-condus-de-o-femeie-s-a-rasturnat-la-plesoiu-galerie-foto/ Acum ironia sortii: ce cauti aia gasesti :))) ce satisfactie am. Mai am 2-3 exemple cu waby de lesin dar aceeasi problema sunt pe telefon si le postez cand ajung acasa.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.