Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Torello Transporti


Vizitator Anonymous

Postări Recomandate

  • 2 weeks later...
Vizitator Anonymous

Colegu? Sclav oricum esti peste tot..asa ca nu dezamagii omu,daca vrea sa mearga la Torrelo. Colegu care te intereseaza,eu nu lucrez acolo,dar ma intalnesc cu colegi pe la decathloane..pe unde descarca si incarca si ei..sint pareri si pro si contra..sper sa dai de cineva care e activ acolo si sa iti dea mai multe detalii ajutatoare.Daca stai sa o judeci dupa sclavie..98% peste tot e acelasi kkt. Deci,depinde in care din el vrei sa te bagi:D tu alegi ;) Altceva,multa bafta si Drumuri Line ! Craciun Fericit !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

in primul rand sa mi scuzati ortografia ,scriu in graba.un prieten de al meu a vb cu ei la telefon ,totul ok ;a plecat in slovacia a semnat contractul,dupa care a mers la avellino( pe banii lui binenteles) a  dat proba, si i i au zis:,,te sunam noi cand o sa avem masina libera.deci s a intors in tara tot pe banii lui.alte detalii , se da 60 euro la zi,iar daca pe week end stai in garaj cu camionul nu te plateste.peste program se merge etc ,

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

colegu cu 60 de euro are dreptate dar sa intrbe prieteni cum face frati umberto si tonino cind iti ceri drepturile program e.t.c.cum le fura din salariu cumnatu lor contabilu 50-100 de euro ca iti face o favoare baginduti banii pe card pentu familie.ce camioane conduc romani inafara de sifoane care mai prinde ite o scania buna.cit stai in garaj la reparati pauza de 45 sau ate probleme de a lor nu primesti nimic doar sifoanele rezista acolo.sa aveti drumuri bune....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • Members

un an nou cu bucurie colegii. referitor la firma torello

uite eu lucrez aici. uite parerile si intre noi sunt impartite. daca ai cat de cat ceva de zis in fata lor si iti vezi de treaba e totul ok. deocamdata a ramas printre singurele firme care sunt paroliste la bani. altceva nu am ce sa spun despre ei. da sa vii aici trebuie sa fii recomandat de catree cineva din interior. si cunostinte de limba italiana. drumuri bune tuturor

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

salut colegi un nou an bun si fara sifoane printre noi.ce tupeu ai dom.ursulet in fata conduceri de la trello cind batrinu daca mai traieste e SEFU in napoli spune ce comisioane iti baga contabilu cu te forteaza rafaelle daca esti la el sa dai in diagrama ce camion conduci si la ce firma ai mai lucrat sau esti adus in firma de claudiu?iar cel ce pune vorba pentru tine daca pleci sau faci o boacana ii opreste lui bani ce firma e asta???sa aveti drumuri bune.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

torello e o firma din napoli cred ca cea mai panarama firma care era sa falimenteze si s-a asociat cu o alta firma de la bratislava care i-a scapat de falimentare. daca intri la ei ca sofer tre sa te duci la bratislava sa semneze contractul. deci tre sa te duci cu masina ta, si daca ajungi acolo seara rocko, asa zisul rocko doarme si tre sa il ast pana dimineata sa se trezeasca ca sa iti faca angajarea, iar dupa aia tre sa te duci la napoli sa iti iei masina de la garaj si o spargi direct spre franta, si dzeu te stie cand te mai intorci.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 months later...
  • 3 months later...
  • Members

Torello Trasporti.

Lucrez la ei de aproximativ 3 luni. In concluzie am o părere bună despre aceasta firmă. Camioane noi, majoritatea Volvo, în număr de peste 200, remorci 90% Frigo. Se cere experiență pe comunitate. Nu se cere limba Italiana dar va fi foarte bine dacă o știți. Vă ajută foarte mult în desfășurarea activității .

Plata este de 60 EUR la zi. Pentru șoferii vechi se plătește pana la 80 EUR. Nu se plătesc zilele state la parcarea aflată în MONTORO INFERIORE.

Se aud zvonuri prin firma cum ca se încearcă cu 40 EUR pe zi. Personal nu am întâlnit acești noi angajați. Si nu știu dacă i-ar conveni cuiva să muncească pe 40 EUR. Când sunați nu va lăsați mai jos de 60 EUR/ZI !!!

Se lucreaza minim 3 luni cu o luna pauza.

NU ÎMI PLAC URMĂTOARELE LUCRURI:

Exista o persoana Romana pe nume EDY care ,doar ce s-a dat jos de la volan si doreste sa isi arate talentul intr-ale dispeceratului.

Disperatul de el vrea sa revolutioneze arta transportului. Este singura persoana care atunci cand va sună vă cere să dati peste program. Iar dacă se întâmplă să fiți amendat nu o să mai recunoasca in veci.

Acest smecher de Romania va strica toata firma. Prevăd un viitor greu pentru firma Torello.

Personal NU mă văd foarte mult la această firma din cauza acestui talent nedescoperit. Cu Italienii te înțelegi foarte bine atât timp cât iți faci treaba. Banii sunt dați la timp. Pe la garaj se ajunge cam 2 zile pe luna. Asta dacă nu ai probleme cu Romanul.

Angajările se fac PE BUNE in  Slovacia.

Dacă doriți numar de telefon aștept mesaj pe PM

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

colegilor eu sunt la ei de 3 ani si pot spune ca sunt multumit, singura chestie ar fi ca nu au curse de RO si alea pe care le au le prind aia cu "limba in ureche". Am vazut ca sunt multi care vb fara sa stie si din auzite (asa suntem noi soferii... barfitori, nu toti dar majoritatea). Sa va spun cum sta treaba: 60 E/zi pt cei noi si asa va ramane pt ca nu mai ridica salariile de ceva vreme, in echipaj 40+40 adica 80 cabina, dupa 3 luni poti merge acasa si stai cat vrei(ultimul meu concediu a fost de 2 luni jumate), in program se mai da dar amenzile le platesc ei (daca esti slab si cedezi dai si tu jumate, au fost cazuri), au masini bune, daca ai un prieten aici ai un avantaj daca nu cele mai bune perioade sa ajungi la ei sunt: pana in PASTE, CRACIUN si in vara(mai-august), Am vazut ca a zis cineva de Edy, da asta e un dobitoc dar tot cu cei slabi (si-o ia cat de curand). Nu aveti pe cineva aici sunati la Carlo Basile: 00393461100017, puneti pe cineva care vb italiana si e ok. Nu mai e obligatoriu sa vb tu italiana cum era inainte. Avantaje: banii in cont la timp si plata la zi nu la km, dezavantaje: rar acasa (minim 3 luni)si f. multi colegi bulangii si turnatori. Sfat feriti-va de cei care cer bani sa va aduca aici( sunt si din astia)!!!!!!!!!! Drumuri bune si DOAMNE AJUTA!!!!!!!!!!! Am sa va mai dau detalii pt interesati dar acum sunt in 45 si ma striga o blonda: BECK'S si nu pot sa nu o bag in seama, sa am pofta!!!!!!!!!!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

colegii ce se vorbeste din auzite nu e nimic real banii sunt la timp incepand di iunie 2011 aduc mereu camioane noi firma din slovacia e tot a lor si de alergat se alearga ca peste tot nimic iesit din comun lucrez la ei de un an si nu am avut probleme iar pe parcare nu te tine ca nu au interes

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.