Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

ASISTENTA RUTIERA PE COMUNITATE-PROPUNERILE VOASTRE


Postări Recomandate

  • Members

Dragii mei,as vrea sa fac un card de asistenta rutiera pentru Romani,cu servicii PE BUNE,pe comunitate,la preturi corecte,cu call center NON STOP in limba romana,adica tot ceea ce promit toti,doar ca fac mai greu,sau ft scump.Astept PROPUNERILE VOASTRE,as dori sa fie un card PENTRU VOI!Fara garantii ascunse,fara scrisuri mici,fara tarife nesimtite!VA MULTUMESC ANTICIPAT PENTRU PROPUNERI!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Administrators

Stimabile aici este forumul soferilor , 95 % sunt soferi , 2 % coordonatori / sefi sub acoperire si 3 % sunt particularii cu vehicul propriu , asa ca subiectul nu va avea succes . Iti recomand bursele de transport . O zi buna

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Mersi mult!Vreau in continuare parerea oamenilor care muncesc,care s la volan si au REAL nevoie de servicii,mai apoi odata produsul conturat pe nevoile REALE ale soferilor,voi vb cu proprietarii parcurilor auto.Soferii care ma cunosc pot spune despre mine ca sunt un om orientat catre oameni si mai putin catre business de dragul banului.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

buna,

ca idee teoretica este buna, dar ca realizare practica este foarte greu ,mai ales de unul singur.

mai ales ca lipseste si nevoia de depanare ...romanul,daca ramine in pana...gaseste o rezolvare pe genunchi ,nu suna imediat la depanare si asteapta cuminte cu vesta pe el.

cardul nu rezolva nimic, exista deja firme care prin compensatie asigura depanare in toata Europa ,pentru europenii au deja demult legaturi in tara pentru depanare.

dar, asta nu inseamna ca nu trebuie sa faci ce vrei,...din pacate o sa trebuiasca sa vezi si de partea finaciara, nu prea e recomandata munca voluntara.

spor maxim!

toate cele bune

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Multumesc si tie yo5peb!Avem deja un produs similar pentru Romanii cu autovehicule,merfge ft bine.Ideea mea este sa fac un card cu parteneriate reale in comunitate,iar cand colegul nostru ramane in pana sau are nevoie sa vina un atelier mobil,sau o platforma,sau sa-i decontam firmei deplasarea unui mecanic acolo,sau scoaterea camionului de pe autostrada cu 3 zile de parking,timp suficient pt remediere.Totul inclus intr-un tarif anual platibil in rate.

Vroiam doar sa vad cati soferi chiar au nevoie de ajutor si cati "s-ar descurca pe genunchi,imbracati in vesta".O sa-l facem oricum,si am sa va anunt.Eu zic ca e altceva decat ceea ce au deja DKV,shell sau UTA.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.