Jump to content

Recommended Posts

  • Members

Salutare colegii...aveti grija cu firma ROMIMTRA FREIGHT SRL din Deva..firma e numai dupa teapa.Te vrajesc ca iti dau salariu de 1600€  dar cand vine vorba de bani iti baga carucioare lipsa,iti zice ca daca vrei sa recuperezi bani sa furi si tu de la alte firme(gandire de om nebun)iti opreste bani de amenzi,cauta tot felul de motive numai sa iti traga bani.Am avut probleme cu 1 usa de la remorca,care trebuia schimbata si a zis ca ne opreste 1200 € pentru ca ea nu vrea sa isi foloseasca asigurarea,de ce sa plateasca ea mai mult apoi asigurarea,mai bine ne opreste noua.Daca din greseala se rastoarna un cariucior cu flori in remorca,500€ din salar.Pana acum suntem 6 colegi care am iesit in gaura cu firma asta.Asa ca un sfat bun,aveti grija.Drumuri bune!!!

Link to comment
Share on other sites

  • Members

corect...am fost incepator,cv nu ma recomanda...nimeni nu se naste invatat,dar zii mersi femeie draga,ca in 3 luni de zile ti-am bagat bani frumosi in buzunar,pe cand voi ziceati ca nu o sa facem km ca sunt eu incepator...in 3 luni sa faci aproape 60.000 km in 2,cu un incepator eu zic ca nu e de plans:) asa ca doamna draga nu te mai da ranita....daca erai femeie de treaba stiai sa rezolvi problema si puneai asigurarea la bataie...nu sa ne opresti noua bani..ca dumneata nu stii cum e sa tragi noptiile de volan,si apoi sa nu primesti niciun ban....e usor sa stai in fata televizorului la tenelovele...si sa dai si ordine la soferi...v-ati ajuns si voi mari patroni...noroc cu colegu Florin ca el va ajutat cand va fost mai greu...a stat 5 luni jumate plecat pe tir...pentru voi...si drept recompensa i-ati dat teapa de bani.

 

Link to comment
Share on other sites

  • Moderators

am eliminat postarea cu cv-ul   sofercamion pentru a putea descarca si posta aici cv-ul[respectiv datele personale] unei persoane fizice se impune sa ai aprobarea acelei persoane...tu nu lai avut...lupta cu alte mijloace si alt mod...

Link to comment
Share on other sites

  • Members

Doamna ( domnule ) pe baza acelui c.v. dumneavoastra l-ati angajat pe colegul andreyss, deci erati in cunostinta de cauza. La momentul respectiv, ati considerat ca pentru firma dumneavoastra reprezinta cea mai buna optiune. Ulterior, in urma atentionarii postate de el, vis-a-vis de firma dumneavoastra, veniti aici si prezentati acest c.v. ca fiind ceva incompatibil cu cerintele dumneavoastra. In alta ordine de idei, ca angajator, sunteti operator de date cu caracter personal, deci in momentul cand ati prezentat c.v.-ul angajatului dumneavoastra, continand date de identificare personala - fara acordul lui -, ati incalcat legea. Retinerea de bani din salariu si cuantumul acestei retineri nu se poate face doar la decizia - unilaterala - a angajatorului, deci iar ati incalcat legea. Determinarea de catre angajator a salariatului la savarsirea unei contraventii sau infractiuni, se considera infractiune ( in speta, indemnarea angajatului andreyss la furtul carucioarelor pentru  transport). Toate aceste aspecte denota sau ca nu considerati ca legile in vigoare trebuiesc respectate, sau ca habar nu aveti cu ce se mananca statutul de transportator. Prin interventia dumneavoastra, nu ati reusit decat sa confirmati afirmatiile colegului andreyss, si in plus faptul ca sunteti o persoana duplicitara. P.S. - o usa de remorca, nici noua nu costa 1200 de euro. Drumuri bune colegii, si mai ales platite !

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.