Members Soferu20 Posted June 24, 2015 Members Share Posted June 24, 2015 (edited) ce ziceti de chestia ca te cheama intr- o tara straiana si ti se ofera altceva decat la telefon ??? de exemplu ca ii tir cu semiremorca ...si acolo e altceva... ca din salariu de 2000 si.... e 1700 si din cazare... ca nu mai e cazare ...ei se bazau ca vin soferi la duisburg,,,langa 20 km....si nu mai se intorc oameni inapoi .... masinile ca sunt euro 6 si de fapt euro 4 Edited June 24, 2015 by cico_3504 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members sami1969 Posted June 24, 2015 Members Share Posted June 24, 2015 Are si nume angajatorul[firma de recrutare]?Macar sa stim de cine sa ne ferim.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members ciucurel Posted October 14, 2015 Members Share Posted October 14, 2015 teapa teapa feritiva de neseriosii de polonezi de la Paracross angajeaza in ROMANIA pentru ANGLIA 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cico_3504 Posted October 14, 2015 Moderators Share Posted October 14, 2015 detaliaza...sa vedem de ce... ps...sper sa nu se supere initiatorul subiectului ca denaturam tema...daca este vreo problema o sa il rog sa imi spuna si mut discutia cu paracros in alta parte... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cico_3504 Posted October 17, 2015 Moderators Share Posted October 17, 2015 ciucurel..ai facut cont pe 14..ai lasat acest comentariu....in total ai 3 comentarii pe acest forum...ultima ta activitate a fost azinoapte la 24,00...deci ai putut vizualiza acest subiect...astept un raspuns de la tine inca citeva zile..daca nu imi raspunzi inseamna ca nu ai cum sa iti sustii afirmatiile....doar arunci vorbe si gata....in acest caz iti voi sterge comentariul si te voi bana..sper ca acum sa poti comenta..nu de alta dar eu unul sunt satul de birfe si de cei care le arunca..ori discutam cinstit si la obiect..ori mutam birfa pe marginea santului..astept... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members ciucurel Posted October 17, 2015 Members Share Posted October 17, 2015 ma ajuta cineva cum sterg acest topic? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Mario Bandit Posted October 17, 2015 Members Share Posted October 17, 2015 Te-ai razgandit ?? Nu se sterge nimic !! Asta daca intradevar ai testosteron , unde trebuie.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cico_3504 Posted October 17, 2015 Moderators Share Posted October 17, 2015 Mario cred ca le poti sterge..oricum eram offtopic la tema..initial se discuta despre o alta companie pe la duisburg.. Sunt sigur ca paracros nu da tepe..din ce cunosc eu si-au respectat cuvintul pina acum...pot aparea soferi nemultumiti in cadrul lor...de exemplu sofer care ia 1350 lire pe 2 saptamini de munca si e suparat ca i se opreste banii dati ca avans de catre firma.si cheltuiti de el....ca doar nu a avut bani la venire si la sponsorizat paracrosul.. De aia vroiam lamuriri..cunosc detalii legate de aceste contracte..nu ma putea pacali..lucruri negative pot aparea dar nu legat de bani..ore...program...contract..informatii inainte de plecare..etc.. Decide tu..daca le stergi o sa te rog sa le elimini si pe ale mele..asa este corect..bafta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Mario Bandit Posted October 17, 2015 Members Share Posted October 17, 2015 A devenit ceva obijnuit in ultimul timp ca sa apara mesaje feritiva de x , am patit asta de la y , ba bla bla , chiar si conflicte care se rezolva , care la inceput se scrie ,, istoria ,, si dupa presiuni se cere eliminarea , in regulamentul forumului se specifica clar ce si cum , asta implicand responsabilitatea si seriozitatea celor afirmate , cand zici firma nu plateste , afirmi si transmiti un semnal , cu toata seriozitatea ca nu se plateste server si ne irosim timpul aiurea sa ne tinem de glume proaste , sa scriem o fraza dupa care cand se cere sustinerea afirmatiilor sa o dam la intors , asa ca , ca sa fim impartiali , cu ce a gresit paracros ?? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cico_3504 Posted October 17, 2015 Moderators Share Posted October 17, 2015 asteptam raspunsul lui... insa sigur firma respectiva nu face sau nu a facut presiuni asupra nimanui sa isi schimbe opinia... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Gongy Posted October 18, 2015 Members Share Posted October 18, 2015 nu se sterge nimic. nu poti ca azi sa injuri si maine sa zici ca te-ai razgandit, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members 25madi Posted December 10, 2015 Members Share Posted December 10, 2015 Am un bun prieten care lucreaza in Anglia prin paracross..este foarte ok sunt seriosi deocamdata..se castiga binisor fata de UE Azi am dat asesmentul lam luat incep munca in cateva zile.va tin la curent Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts