Members lucimarco Posted August 13, 2016 Members Share Posted August 13, 2016 (edited) Pe rocada ce duce in portul Calais, noaptea, emigrantii din "Jungla" , construiesc baricade pe sosea din obiecte carora le dau foc. Camionul din foto nu a reusit sa treaca de baricade Edited August 13, 2016 by lucimarco Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members CrisVV Posted August 15, 2016 Members Share Posted August 15, 2016 Ești sigur de informație? Nu cumva a avut probleme cu instalația și i-a luat foc semiremorca? Părerea mea e că asta a fost problema având în vedere locul unde se văd urmele de ars. E plin netul cu poza asta cu diverse descrieri. Nu prea cred că are legătură cu migranții sincer, doar că s-a întâmplat la Calais. Poate e cineva la curent să ne dea detalii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members lucimarco Posted August 16, 2016 Author Members Share Posted August 16, 2016 Sursa: https://driveeuropenews.com/2016/08/12/friday-1800-3/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members ROUMAN Posted September 7, 2016 Members Share Posted September 7, 2016 Colegii, daca nu ati trecut de cateva ori pe acolo. Nu va dati cu parerea degeaba. Eu am 1 an+++ de cand trec de minim 2 ori in UK intr-o saptamana, si ceea ce va pot spune: este ca e foarte grava situatia. Ceea ce vedeti la TV e "apa de ploaie, sau orice altceva. Dar nu realitatea. Realitatea este ca a fost sofer care a murit, in jungla din Calais, pentru ca a facut prostia sa se dea jos sa alunge migrantii de langa si din camion. Calais e locul in care mai nou, noapte de noapte esti blocat de migranti pe autostrada ce duce in port, ei blocand drumul cu tot felul de la craci de copaci, baloti de paie incendiati si orice le cade in mana. Doamne fereste sa faceti pauza in apropriere, ca nu de alta, dar o sa ramaneti doar cu paletii goi de la marfa. Asa cum a patit de exemplu un coleg de al nostru ce avea descarcare in port Calais, fiind incarcat cu 24Tone de bere din Germania. A adormit, iar dupa 2 ore a fost trezit de zgomotele a vreo 50 de insi ce l-au blocat in parcare si a ramas doar cu paletii goi, fiind parcat in zona industriala, ca acolo e mai ferit si e zona iluminata. Si un ultim detaliu: Evitati sa treceti noaptea spre UK. Drumuri bune. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts