Members Phraeudian Posted March 23, 2020 Members Share Posted March 23, 2020 Pentru colegii din UK. https://www.gov.uk/government/publications/temporary-relaxation-of-the-enforcement-of-eu-drivers-hours-rules/temporary-relaxation-of-the-enforcement-of-the-drivers-hours-rules-delivery-of-essential-items-to-retailers Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cico_3504 Posted March 24, 2020 Moderators Share Posted March 24, 2020 '''for the drivers of vehicles involved in the delivery of food, non-food (personal care and household paper and cleaning) and over the counter pharmaceuticals when undertaking the following journeys:''' Asta e importanta,ca pe urma o sa zica toti ca se pot ''relaxa''...bineinteles..daca vrei..ca nu e obligatoriu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Phraeudian Posted March 24, 2020 Author Members Share Posted March 24, 2020 Exact. Scrie clar acolo pe cine acoperă "relaxarea". Cine lucrează în UK și are habar ceva engleza, ar trebui sa înțeleagă cu ușurință informațiile de acolo. Succes tuturor! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cico_3504 Posted March 25, 2020 Moderators Share Posted March 25, 2020 o sa ramii surprins dar am gasit destui care inteleg engleza si ziceau ca se vor folosi de relaxare chiar daca nu aveau tangeta 😆 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Phraeudian Posted March 25, 2020 Author Members Share Posted March 25, 2020 Nu mă mai surprinde nicio propoziție/frază/afirmație care conține cuvântul "român". Și asta de mult timp. Fiecare e pe barba lui. Când e controlat el, nu iau eu amendă. Mulți colegi "români" își riscă libertatea sau permisul cu măgării învățate în jungla din Europa și aplicate în UK, că vorba aia: "Hoțul neprins, negustor cinstit". Este? Dar mai e și ulciorul ăla...care...se știe cum e cu apa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cico_3504 Posted March 26, 2020 Moderators Share Posted March 26, 2020 stiu,perfect de acord cu tine.....gasisem citeva specimene care vroiau sa bage chestia asta..ei lucrau cu noonfood..cind le-am explicat nu prea l-ea convenit.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts