Members mihutz01 Posted October 10, 2010 Members Share Posted October 10, 2010 Un nou stil de talharie Aruncarea cu oua in parprizul masinilor care circula noaptea este ultima gaselnita folosita de talhari. Daca conduceti noaptea si vi se arunca oua crude pe parbriz in niciun caz sa nu actionati stergatoarele si sa nu stropiti parbrizul cu lichid de parbriz. Ouale amestecate cu apa vor crea un strat opac pe parbriz si nu veti mai vedea nimic, chiar si folosind stergatoarele. Atunci veti fi obligat sa va opriti si cu mare probabilitate veti fi victima unei talharii... Lasati ouale sa curga pe parbriz fara sa incercati sa-l curatati cu stergatoarele si lichid de parbriz. Continuati sa mergeti cu masina cat mai departe posibil de locul incidentului. Opriti-va numai atunci cand ati ajuns intr-un loc sigur. Si alt stil: pe podurile de peste autostrada, noaptea, sta un smecher cu o piulita legata cu fir, pe care o coboara la inaltimea parbrizului tau, care la impact ti se sparge si involutar opresti in bratele celorlalti smecheri !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Comerciant Truck Shop Posted October 10, 2010 Comerciant Share Posted October 10, 2010 Mare-i gradina Ta, Doamne,..... ce mai inventeaza unii! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members tensyon Posted October 10, 2010 Members Share Posted October 10, 2010 pai nu cred ca se va sparge parbrizul se crapa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Tavy985 Posted October 10, 2010 Members Share Posted October 10, 2010 Probabil face gaura, dar nu pica . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members crysty Posted October 31, 2010 Members Share Posted October 31, 2010 are dreptate colegul vin prin parcari si mai nou trage heblul de la baterii si pune pachete de tigari la manere si esti blocat in camion siti fura tot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members tensyon Posted November 1, 2010 Members Share Posted November 1, 2010 pai si pachetu de tigari ce rol are tine usa blocata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators CALIN Posted November 1, 2010 Administrators Share Posted November 1, 2010 Daca trage manerul la usa si il blocheaza in pozitia aia cu pachetul de tigari nu mai poti deschide usa din interior. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Razvan(GRSu) Posted November 1, 2010 Members Share Posted November 1, 2010 Eu din ce am auzit chestia asta merge decat la Iveco . E adevarat ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members lucian75 Posted November 7, 2010 Members Share Posted November 7, 2010 de blocat nu cred ca se pune problema..mai este geamul ..da cine coboara in astfel de situatii ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members lascu Posted November 7, 2010 Members Share Posted November 7, 2010 si geamul cum il deschizi daca taie curentul din contactul general de la baterii? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members guvis Posted November 7, 2010 Members Share Posted November 7, 2010 de blocat nu cred ca se pune problema..mai este geamul ..da cine coboara in astfel de situatii ? functioneaza si la TGX+ca are si contact general la indemana.Oricum mai pot apela si la frana semiremorcii si tot nu poti pleca de pe loc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts