Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Waberers - Miercurea Ciuc


Vizitator Anonymous

Postări Recomandate

  • Members

Stimati colegi , eu am fost la proba pe la mijlocul lunii noiembrie am dat testul si am dat o proba de condus si parcare .

Saptamana trecuta am reusit sa imi finalizez hartiile si i-am sunat joi pe la ora 14 si i-am anuntat ca mi-am definitivat hartiile . Astazi la ora 12 am primit un mesaj pe nr de telefon pe care l-am lasat acolo ca pe 28 ianuarie 2013 la ora 08:10 sa ma prezint la ei pentru Angajare cu bagaje pt minim 5 zile . Si mi s-a cerut sa confirm , am sunat si am reusit sa vb. cu ei si m-au intrebat daca se pot baza pe mine ca voi fi acolo luni dimineata si daca mai vreau incontinuare sa merg la ei .

Trebuie sa specific ca eu sunt din Miercurea Ciuc , iar mai indirect si neoficial domnul care m-a supravegheat in timp ce am dat dat proba de condus mi-a zis ca cei din zona sunt putin mai avantajati in ochii lor .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Multumesc pentru urari si va doresc la fel .

Sper sa nu ma intelegi gresit , domnul respectiv mi-a zis ca sunt preferati cei din zona dar cand am fost eu la examen era cu mine un domn care avea spre 40 de ani si era de pe aici . Dar a fost respins pe motiv ca a condus foarte slab la proba practica , si ii s-a spus sa nu se descurajeze si sa incerce din nou peste doua trei luni sau cand crede el ca va reusii sa conduca mai bine . Evident i-au zis sa incerce sa vorbeasca cu cineva care sa il lase sa conduca putin ca sa capete putina experienta .

Trebuie sa mentionez ca eu nu am nici o ora de experienta pe camion , ci doar 3 ani de strainatate pe 3.5 t si am fost acceptat chiar daca au zis ca atunci cautau doar soferi cu minim 6 luni experienta .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Da cu siguranta colegi.(sigur sigur.)

Nu as fi chiar atat de sigur , recunosc ca provin dintr-o familie mixta (nu ca mi-ar fi rusine cu asta) . Tata fiind roman iar mama fiind maghiara/unguroaica/secuianca (cum vrei tu sa ii zici) . Am facut 4 ani de scoala la sectia maghiara , iar restul de 8 + 3 ani de facultate la sectia romana . Cred ca prin asta pot doar sa demonstrez ca stiu ambele limbii la un nivel avansat , atat scris sau citit cat si vorbit  .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

bravo colegu robu..si eu sunt tot asa din familie mixta..numa te.am intrebat de curiozitate.spor la curs pe sapt viitoare si drumuri bune sa ai fara ninsori  ;) pana la urma o sa fim colegi la waberers cel mai probabil..

daca cineva a mai fost chemat sapt viitoare la curs scrieti

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

saut colegi, pe 28 a chemat doar 15 soferi, urmeaza pe 4 februarie inca o serie in care sant si eu,daca vreun coleg este chemat din zona bucuresti pentru pregatire ar fi bine sa ne cuplam la cheltuieli, la benzina ca iesim mai ieftin, lasati-mi un mesaj daca santeti de acord.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

madaline, daca stii care sunt criteriile de angajare la waberer`s, de ce ti-ai mai pus dosarul pentru angajare la ei??? intreb si eu ca unul care nu cunoaste aceste criterii. nu duce discutia intr-o zona care nu o cunosti si nu isi are rostul pe acest forum. dac tu ai avea o firma de transport, de unde ai face prima data angajari, de la tine din zona sau din Timisoara, de exemplu. daca ai depus dosarul pentru angajare si nu ai fost selectat inseamna ca nu ai corespuns unor criterii pe care angajatorul ar trebui sa ti le spuna(asa ar fi frumos din partea lui), dar nu este obligat sa o faca. asta este, treci peste asta si mergi mai departe. si sa ma ierti, dar nu cred ca vrei sa iti spun eu cum se numeste un om care asteapta 6 luni dupa un loc de munca si inca nu a mers in alta parte.  :

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

Comentariile care vor depasi limita bunului simt si care nu sunt conforme  cu subiectul sau cu regulamentul vor fi eliminate fara nici o problema ,in concluzie stimati colegi atunci cind observati un anumit user care incita la o discutie ce ar putea degenera ''nu ii dati apa la moara'',aveti si posibilitatea de a ne raporta acest lucru pentru a interveni mai rapid.Multumiri

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.