Comunitatea soferilor profesionisti Jump to content

Cursa ocazionala de persoane ....!???O fi asa?


toader

Recommended Posts

  • Members

De curand un inspector ARR de la Braila a cerut ca inaintea plecarii intro cursa ocazionala sa fie anuntata la ARR . si un alt inspector ARR de la Vaslui a cerut soferului sa-i demonstreze ca in ultimile 9 ore a fost in perioada de odihna .avand pentru  ultimile 29 de zile formular de activitate ,specificand faptul ca a condus un vehicul exceptat de la reg.561/2006 sau AETR. (conducand un autobuz  local) .  Stie cineva de asa ceva ? si daca da, unde scrie acest lucru?

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

citat:

vt880 [30.Oct.11- 13:13 ]: In conformitate cu ART. 38, litera v din OMTCT nr. 1892/2006 pentru aprobarea Normelor privind organizarea si efectuarea transporturilor rutiere si a activitatilor conexe acestora, cu modificarile si completarile ulterioare, operatorii de transport care efectueaza operatiuni de transport rutier de persoane, au obligatia sã transmitã anterior efectuãrii transportului, prin completarea unui formular electronic disponibil pe site-ul acesteia, datele solicitate referitoare la transportul rutier public de persoane prin servicii ocazionale. Serviciul de raportari online este diponibil pe site-ul Autoritatii Rutiere Romane – ARR Pentru utilizarea serviciului de raportari online, este necesara crearea unui cont si cererea unei chei de acces. Raportarea transportului rutier public de persoane prin servicii ocazionale, se va face cu minim 30 de minute inainte de efectuarea transportului.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...
  • Members

Si eu am primit aceeasi amenda pt. necompletarea fisei de activitate. Cica trebuie sa-i demonstrezi cum a stat masina in orele acelea in care nu ai condus si pt. necontinuitatea diagramei. Mentionez ca eu fac transport in cont propriu si am avut toate actele in regula. Regula e valabila pt. toti.

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...
  • Members

DACA NU FUNCTIONEAZA SERVERUL ARR SI NU POTI INTRA IN PAGINA CA SA TE INREGISTREZI CE E DE FACUT, CUM DOVEDESTI IN TRASEU?

te rog sa numai folosesti majuscule,

te rog sa iti completezi datele la profil,

multumesc

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.