Comunitatea soferilor profesionisti Jump to content

Rog pe toti un sfat sa-mi dea!!!


Recommended Posts

  • Members

Am deschis acest subiect pentru a va cere un sfat. Nu am vrut sa postez intr-un alt subiect. Deci... eu imi doresc foarte mult sa practic aceasta meserie, sa devin sofer pe camion, dar eu momentan nu ma cred capabil, nu ma vad intr-un camion intr-o tara straina, sa fac toate lucrurile legate de descarcat-incarcat, etc. Ce ziceti voi sa urmez cursurile unei scoli sa obtin categoriile necesare sau cu o asa atitudine sa nici nu incep? Sa bag bani si efort in asta sau nu? Astept raspunsuri sa stiu daca nu e chiar asa cum imi imaginez eu. Va rog frumos. :

Aici citesc, pe acest forum si bune si rele. Asa ca mi-e greu sa ma decid.

Link to comment
Share on other sites

  • Members

Ca si in orice meserie mai intai trebuie sa iti si placa ceea ce doresti sa faci,altfel ca sa practici o meserie anume pentru care nu ai niciun fel de atractie este putin mai greu. Referitor la ceea ce spuneai cum ca nu te vezi intr-o cabina de camion,intr-o tara straina...etc...nu te vezi acum deoarece esti la inceput de drum,si ceva normal ca este mai dificil. Niciunul dintre noi nu s-a nascut invatat,toti am avut greutati la inceput,dar pe parcurs nimic nu iti va mai parea greu. Deci daca vrei,si esti ambitios poti sa faci acest lucru. Eu nu sunt in masura sa iti spun DA sau NU,pentru ca decizia este personala,tu te cunosti mai bine ca si persoana.Din cuvintele mele poti sa iei ce crezi tu ca te ajuta...bafta iti doresc indiferent de ceea ce alegi!

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

;)Multumesc. Mi-ar place enorm de mult sa reusesc!!! Doresc foarte tare aceasta meserie!!! Cand ma duc cu masina mea personala pe drum si vad camioane, devin orb. Nu mai vad nici drumul, numai camioane ???

Inseamna ce ai in tine microbul acestei meserii.  :)

Link to comment
Share on other sites

  • Members

winis si eu sunt incepator si voiam sa ma ia cineva sa conduc macar o data dar nu aveam pe nimeni in domeniu.dar intr-o zi s-a deschis un santier la mine in sat si am gasit doi soferi care cu toate ca erau din celalalt capat de tara m-au luat cu iei si am facut destule curse si cu autobasculanta si cu tir.Daca vrei asta ia si fa ca banii oricum ii cheltui pe altceva daca nu asa macar ai ceva la mana.niciodata nu se stie. ;);D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.