Members dudy22 Posted January 25, 2012 Members Share Posted January 25, 2012 Dragi colegi de cursa lunga, deschid acest topic pentru a afla si restul oamenilor cu ce ne ocupam noi timpul petrecut prin parcari? Sau chiar si atunci cand stam peste program la volan si simtim ca inebunim! Eu de obicei nu conduc peste diagrama si in cele 9 ore reusesc sa stau calm si atent dar cand ma prinde weekend-ul intro parcare bag somn cat tine si in rest mai stau pe net, sau ma uit la filme... asa imi trec zilele din parcarile patriei... voi?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Razvan Posted January 25, 2012 Members Share Posted January 25, 2012 La volan rabdare si tutun....mult, ca nu am invatat inca mersul la program,iar in parcari daca sunt singur - laptop,berea si apoi somn. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members dudy22 Posted February 2, 2012 Author Members Share Posted February 2, 2012 hai ma, ce naiba? chiar nimeni nu-si mai petrece pauzele in cabina prin parcari? inca astepatam pareri!!! curaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members stalker Posted February 11, 2012 Members Share Posted February 11, 2012 Unkiule, decide-te, pe traseu sau in parcari? Pe traseu ii dau tare cu muzica, audiobooks, cursuri de limbi straine, stiri, cafea si fructe alternate la greu. In putinele ore de parcare abia astept sa dorm, uneori pe scaun de frica sa nu ma trezesc la timp. Nu de alta da' si eu sufar de aceeasi boala ca si colegul, inca nu am invatat mersul la program... Vezi ce se intampla daca nu-ti place scoala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members UNHleaSHD Posted February 12, 2012 Members Share Posted February 12, 2012 E, na... Adica vrei sa spui ca C+E e usor de luat? Nu cred! Cartea aia e destul de groasa si multe notiuni specifice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Razvan Posted February 12, 2012 Members Share Posted February 12, 2012 E, na... Adica vrei sa spui ca C+E e usor de luat? Nu cred! Cartea aia e destul de groasa si multe notiuni specifice. N'a zis nimeni ca e usor, chestia care am zis'o cu programul ,eu si colegul era o chestie "metaforica". Bineinteles ca stim cum se lucreaza la program,dar in situatia mea si probabil si a lui, in zona unde facem curse chestia asta nu e valabila sau nu se aplica. Cel putin in ceea ce ma priveste pe mine,nu stiu unde invarte el volanu ,dar e mult mai bine decat la program Merge treaba mai bine si vin banii mai repede. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members iogy bear Posted August 18, 2012 Members Share Posted August 18, 2012 Nu stiu cat de bine este sa fortam diagrama ca practic tot noua ne facem rau,ne bucuram ca , castigam un ban in plus dar cand te lovesti cu capul de sus ai sa vezi ce tare TIPI,doamne fereste nu vreau raul la nimeni! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members suciu Posted March 7, 2013 Members Share Posted March 7, 2013 colegule..trebuie sa sti si cat sa "fortezi"programul.....in parcare?!!..o muzica,cafea,schimb un bec,remediez un defect mic....etc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members nistelrroy25 Posted March 7, 2013 Members Share Posted March 7, 2013 pai sa raspund si eu ........ceva bericica ......filme .....ceva calcule.......curat prin masina........si dupa somn cam atat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members ShAdE Posted March 7, 2013 Members Share Posted March 7, 2013 La volan muzica, tutun cat cuprinde, cafea si energizante. Pe parcare depinde de pauza, la 24 sau 45 mai merge cate un film, mai facem cate o ciorba, un gratar, servim cate o bere rece, mai cate un fotbal scurt daca este unde si cu cine. Si in rest asfalt incins sub roti . Drumuri bune la toti colegii. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members sipos mihaila Posted July 26, 2013 Members Share Posted July 26, 2013 Eu in timpul mersului maninc ,apoi rontai seminte ,dupa care iar maninc.cind opresc ,un film dupa care musai butelia (gatesc ceva)dupa care iar ceva film pe care napuc sal vad pina la capat ,ca,vine somnul.referitor la program ,pin la urma toti tre sal invatam.ca,amenziles foarte mari iar patronii in caz de ceva se retrag.as vrea sa cunosc si eu pe acel patron care imi da in scris ca isi asuma orice risc in caz de ceva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members DoctorMaxx Posted November 8, 2013 Members Share Posted November 8, 2013 In timpul programului de condus sunt atent si concentrat la trafic si respectarea programului; in pauzele zilnice sau in perioadele de repaus saptamanal socializez(daca sunt colegi cu care se poate comunica), vizionez filme , documentare, citesc sau joc sah pe calculator. si, intr-o pauza de concentrare, savurez o cafea sau o bautura racoritoare nealcoolica(nu consum alcool deloc si nu din cauza religiei, ci pentru ca nu simt nevoia). Si intotdeauna inainte de inceperea si dupa terminarea programului imi spun rugaciunile. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members alexpu1u Posted June 12, 2015 Members Share Posted June 12, 2015 Pe drum: muzica sau imi dezvolt propriile idei, gandindu-ma in sinea mea intens, la tot felul de lucruri, ce as vrea sa fac cu viata mea, ce imi place la ea, ce as schimba. Mai dau un telefon, mai trag un part. In parcare, daca e pauza 9h, odihna tata Daca e pauza de 24h, 45h Sport, pentru mentinerea trupului, nu vreau sa ma vad deformat de la atata stat pe scaun si dormit sprinturile sunt bune pentru exercitii eficiente si timp scurt, am si gantere, mai fac tractiuni la bara in remorca. Chestii mai ciudate pentru soferi, normale pentru mine, mai sunt sariti ca mine? 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members oldtrucker Posted July 13, 2015 Members Share Posted July 13, 2015 La ce poti gandi cand drumul e monoton? Mai ascult cite o menea d-asta . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members oldtrucker Posted July 13, 2015 Members Share Posted July 13, 2015 Asteptand o incarcare! Gandesc sa scap mai repede si sa ajung la descarcat , iute ,iute . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members oldtrucker Posted July 13, 2015 Members Share Posted July 13, 2015 Pauza de 45 ore! La un motel ceva .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members oldtrucker Posted July 13, 2015 Members Share Posted July 13, 2015 .....si gandesc sa ajung acasa ..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members oldtrucker Posted July 13, 2015 Members Share Posted July 13, 2015 ......In week end caut un motel pentru pauza de 45 ore.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members TirExpress Posted November 8, 2015 Members Share Posted November 8, 2015 (edited) carti. curat. dus. gargara pe internet. documentare personala. joace. gargara in parcare. plimbari prin oras. corespondenta. dezvoltare hobby-uri.gateala. muzica.reparat calcuri si alte prostii electronice.nu imi ajunge timpul.stop. Edited November 8, 2015 by TirExpress Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts