EX Staff VT880 Posted December 30, 2009 EX Staff Share Posted December 30, 2009 " mai bine mai tarziu decit niciodata" Salut d.lor colegi, ma simt onorat a fi membru al acestui forum, unul dintre cele mai complete in acest moment, voi incerca sa va impartasesc din experienta si peripetiile acestei meserii, cu poze cu tot, promit sa nu fiu rau cu incepatorii,dar sa atentionez si sa recomand tuturor daca este cazul,regula bunului simt, al comportamentului decent, si respectul reciproc !! Pt ca sintem in plin sezon de sarbatori, va urez toate cele bune,implinirea tuturor dorintelor, drumuri bune si sa va intoarceti intodeauna fara necazuri acasa ! LA MULTI ANI ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Tavy985 Posted December 30, 2009 Members Share Posted December 30, 2009 Salutare !!! Nu sunt un membru chiar nou, dar acest topic s-a realizat cu o oarecare intarziere . Ma numesc Tavy,sunt sofer de categoria B cu o oarecare experienta zic eu ,imi plac masinile la nebunie, imi place sa calatoresc mult si sa fac drumetii.Iubesc camioanele,sunt intelegator, gandesc bine inainte sa spun ceva( mai putin atunci cand glumesc ),nu-mi place sa povestesc decat intamplari adevarate,sunt un om pe care se poate baza cineva,stiu sa recunosc atunci cand gresesc si-mi place sa duc pana la sfarsit un lucru inceput.Sunt adeptul sinceritatii, bunului simt si al profesionalismului.Nu dau inapoi in fatza comfruntarilor ,pe diferite teme,mai ales atunci cand am dreptate. Sper sa fiu un coleg bun, pe placul vostru si sa ajut la promovarea acestui site. P.S. Membrii acestui forum sunt colegii mei.Mie nu-mi place sa ma adresez unui coleg cu pronume de politete gen "dumneavostra" sau cu formule gen "nenea","stiti" etc.Sunt de parere ca intre colegi astfel de apelative nu-si au rostul si poti stima si respecta pe cineva si fara sa le utilizezi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members alin Posted January 2, 2010 Members Share Posted January 2, 2010 salutare colegi ma numesc Alin am 16 ani sunt mort dupa tiruri , microbuze si tot ce tine de remorci si rulote si urasc scoala imi pare bine ca sunt membru al acestui forum foarte frumos si interesant si ca sunt coleg cu voi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members b93lfk Posted January 2, 2010 Members Share Posted January 2, 2010 va salut colegiii . numele meu este marian si am B si C urmeaza sa iau E si atestatele . daca stiu ceva si pot sa ajut pe cineva este placerea mea DRUMURI LIBERE SA AVETI CU TOTII Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members metaxa7 Posted January 3, 2010 Members Share Posted January 3, 2010 salut! ma numesc dan, sunt din iasi, si sunt incepator sila camioane si la calculator, da asta nu cred ca e o rusine :. am b de 11 ani, sunt taximetrist, da tot timpul m.au atras camioanele, vreau sa ma angajez pe un tir da am ales gresit perioada, da niciodata nu e prea tarziu. aici pe forumul acesta am citit multe pareri ale soferilor mai experimentati, si consider forumul asta o treaba buna! un an nou mai bun colegi si drumuri bune in continuare..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members BTU Posted January 5, 2010 Members Share Posted January 5, 2010 Salut,ma numesc Adrian,am 26 de ani si posed permis de conducere cat. BE,CE. Imi plac camioanele,dar si autoturismele "mai nervoase",chiar daca nu am avut placerea sa conduc un camion,eu inca sper,iar daca am sa lucrez pe T.I.R promit sa fac un jurnal de bord amanuntit.Un alt hobby de-al meu e pescuitul,dar asta-i alta poveste. Sa auzim numai de bine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members mad_driver2009 Posted January 7, 2010 Members Share Posted January 7, 2010 Ok, hai sa-mi depun si eu ''CV''-ul. Salutare colegi. Ce pot spune despre mine? Am 40 de ani si am lucrat 20 de ani in domeniul petrolier.Din '88 pana in '96 ca operator operatiuni speciale dupa care pana in 2006 ca sofer-operator(cimentari,fisurari,acidizari,omorari de sonda,lichidari eruptii).2006-2009 am lucrat pe o cisterna transport acid clorhidric,tot pt. operatii speciale(acidizari,desfundari linii tr.titei).Intrand intr-un an nou va doresc tuturor numai cele bune si drumuri bune si uscate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIP MANV10 Posted January 9, 2010 VIP Share Posted January 9, 2010 Bine ai venit!! Sper sa te simti bine langa noi si sa activezi cat mai mult .Daca ai poze cu camioane pe care ai lucrat poti sa le pui sa le vedem si noi .Drumuri bune si numa bine! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members gabi colegu Posted January 9, 2010 Members Share Posted January 9, 2010 Buna ziua ! Ma numesc Gabi , am 16 ani , iar tatal meu fiind sofer profesionist de 25 de ani , i-am mostenit "pasiunea" . Imi plac masinile vechi ,in special cele din anii 80-90 . Nu-mi place cocalareala , urasc infrumusetarea masinilor cu stickere , si 98695 de ursuleti si alte tampenii in geam , gusturile mele se orienteaza spre curatenie si simplitate ! Sper sa va ofer cat mai multe poze frumoase , si sper sa ne intelegem bine ! Al vostru , Gabi ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members alex I Posted January 10, 2010 Members Share Posted January 10, 2010 sunt alex si am 31 de ani si sunt din cluj de 6 ani lucrez pe tir,mai putit in ultima jumatate de an.Momentan lucrez pe un microbus.Cei 6 ani au fost toti pe comunitate poti spune ca au fost si frumosi si mai putini frumosi. Dar oricum cand se iveste ocazia plec cu cea mai mare placere fara sa ma uit in urma.Pana la varsta asta nu am reusit sa imi intemeiez o familie,dar nu ii asta problema.In rest toate bune. Va urez drumuri bune si multa bafta!!!!!Ciao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Razvan(GRSu) Posted January 10, 2010 Members Share Posted January 10, 2010 Bine ai venit Alex , sper ca iti place forumul nostru . Poate ne vei bucura cu prezenta pe 1 mai la tine la Cluj , la adunarea membrilor ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 Salutare,la toti colegii! Sunt CRISTI,am 34 de ani,din TG.NEAMT, sunt incepator pe acest forum. Sunt sofer de international.Va doresc la toti drumuri bune si fara evenimente. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members gogulica Posted January 11, 2010 Members Share Posted January 11, 2010 salut ma numesc Eusebiu Leonard sunt nascut in Slanic-PH am locuit in Ploiesti , pana in anul 2006 acum domicilul din Romania este la Giurgiu unde am si copii 2 baieti cel mare are 20 de ani in aprilie iar cel "mic" 15 a implinit in decembrie .Momentan locuiesc in Italia langa Pescara , a uitasem am permis de conducere gradele B,C,E din 1992 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members stefanU Posted January 27, 2010 Members Share Posted January 27, 2010 Salutare Sunt Stefan, am 19 ani, categoriile A,B,C,E (de la 21 de ani si D..) imi plac masinile.. banuiesc ca la toti ne plac ca altfel nu ne inscriam pe site. Drumuri bune tuturor colegilor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Sornicu Posted February 28, 2010 Members Share Posted February 28, 2010 Salutare la toata lumea! Ma numesc Nicu,sunt din Tulcea si am 37 de ani! Sofer profesionist din 1992,momentan in cautare de munca! 1 buc.nevasta si 2 buc copii! DRUMURI BUNE LA TOATA LUMEA! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EX Staff VT880 Posted February 28, 2010 Author EX Staff Share Posted February 28, 2010 Bine ai venit ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Sornicu Posted February 28, 2010 Members Share Posted February 28, 2010 merci vt si sa stii ca urmaresc cu interes blog-urile tale! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIP MANV10 Posted February 28, 2010 VIP Share Posted February 28, 2010 Echipa soferii.ro iti ureaza Un calduros Bine ai venit! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Mercedes_freak Posted March 5, 2010 Members Share Posted March 5, 2010 Salutare la toata lumea. Ma numesc Catalin, sunt de langa Sighetu-Marmatiei, unde se agata harta-n cui, am 29 ani, sunt casatorit, am o bijuterie de fetita de 2 ani cu care ma mandresc cel mai mult!!! Am permis B, C, urmeaza E si D, da pur si simplu nam avut timp. Am un Atego din care scot sufletu pe tara si un Volvo cu sem basculabila pe care am sofer. Si astea ar fi niste lucruri cu care sa ma mandresc, pt ca sunt numai din munca mea. Altceva nu mai stiu ce sa zic. Daca aveti intrebari, raspund cu placere. Sa va merga bine la toti si drumuri bune! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIP MANV10 Posted March 5, 2010 VIP Share Posted March 5, 2010 Bine ai venit!Sper sa te simti bine alaturi de noi drumuri bune si numa bine ,spor la afacere Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EX Staff VT880 Posted March 6, 2010 Author EX Staff Share Posted March 6, 2010 Salutare la toata lumea. Ma numesc Catalin, sunt de langa Sighetu-Marmatiei, unde se agata harta-n cui, am 29 ani, sunt casatorit, am o bijuterie de fetita de 2 ani cu care ma mandresc cel mai mult!!! Am permis B, C, urmeaza E si D, da pur si simplu nam avut timp. Am un Atego din care scot sufletu pe tara si un Volvo cu sem basculabila pe care am sofer. Si astea ar fi niste lucruri cu care sa ma mandresc, pt ca sunt numai din munca mea. Altceva nu mai stiu ce sa zic. Daca aveti intrebari, raspund cu placere. Sa va merga bine la toti si drumuri bune! Bine ai venit !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members wibroken Posted March 6, 2010 Members Share Posted March 6, 2010 vreau sa ma prezint si eu ca asa este corect ma numesc Panduru Nelu am 34 ani permis BCDE locuiesc in jud calarasi am lucrat pana pe 1 martie pe un trailer acum sant in cautare lucrez de16 ani pe masini de mare tonaj si daca pot fi de folos o sa va inpartasesc din cunostintele mele :o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIP MANV10 Posted March 6, 2010 VIP Share Posted March 6, 2010 Bine ai venit Wibroken! Nu ai poze cu trailer-ul? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members wibroken Posted March 6, 2010 Members Share Posted March 6, 2010 ba da am dar le am in telefon va promit ca maine le descarc o sa l rog pe nepotul meu sa faca asta nu am mari cunostinte pc :o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members wibroken Posted March 6, 2010 Members Share Posted March 6, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts