Members Catalin11 Posted February 13, 2012 Members Share Posted February 13, 2012 Dupa cum zice si titlul caut sa inchiriez Cap tractor fara sofer , anul fabricatiei de preferat dupa 2001 in stare tehnica si estetica buna . Km parcursi aprox 5000 / luna . m-ar interesa de la inceputul lunii aprilie . v-as fi recunoscator daca m-ar poate ajuta cineva . sper ca am postat unde trebuie . Multumesc anticipat . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Catalin11 Posted February 20, 2012 Author Members Share Posted February 20, 2012 1.400 de vizualizari si nici un raspuns , se pare ca nu are nimeni un cap care nu lucreaza . inca mai astept , timp este . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Driver-ul Posted February 20, 2012 Members Share Posted February 20, 2012 Incearca pe sit-urile gen "bursa de transport" sau cele de mica publicitate, poate ai mai multe sanse acolo. Bafta maxima si drumuri bune! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members tensyon Posted February 23, 2012 Members Share Posted February 23, 2012 Eu unu nu as face o asemenea prostie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members vinatorudanut Posted February 23, 2012 Members Share Posted February 23, 2012 Salut,vrei sa inchiriezi cu sau fara sofer? si unde o sa-l folosesti? poti scrie mai multe detalii? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members spoonvil Posted February 23, 2012 Members Share Posted February 23, 2012 Salut,vrei sa inchiriezi cu sau fara sofer? si unde o sa-l folosesti? poti scrie mai multe detalii? Greu, greu, a scris clar ca fara sofer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members oldtrucker Posted February 26, 2012 Members Share Posted February 26, 2012 Nu cred ca vei gasi . In primul rand ca ar trebui sa platesti cat nu face , apoi garantie . Si ce produci sa-ti poti permite ? Ia in calcul motorina , taxe , etc ... Nu te orientezi bine . I-ti permiti sa dai un 300 euro pe zi , o garantie de 10000 euroi , motorina cam 5000 , taxe si drumuri , de cam 3500 , poate mai si ceva reparatii , mai un cauciuc , mai un radar ........ Daca dispui de banutii astia mai bine a-ti iei camionul tau . Oricum bafta! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Catalin11 Posted March 1, 2012 Author Members Share Posted March 1, 2012 300 de euro pe zii ? nu vad cine castiga atat cu un camion , Camionul urma sa circule mai mult in ungaria , budapesta si zonele limitrofe , precum si oradea - budapesta . 5000 - 6000 km lunar . Dupa calculele mele ma gandeam undeva prin jurul sumei de 1000 euro / luna inchirierea , stiu ca nu ii mult dar ma refeream persoanelor care au si nu au de lucru cu el, iar avand in vedere ca iti iei cap tractor cu 10.000 de euro , 1000/luna mi se pare cumva rezonabil , nu aveam pretentia ca an 2007 sau 2010 la care omul sta pe ganduri de 2 ori si nu is permite sa isi plateasca leasingu din chiria oferita de mine . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Catalin11 Posted March 1, 2012 Author Members Share Posted March 1, 2012 sau ar mai fi varianta preluarii unui leasing dar parerea mea ii ca am sanse mai mici sa gasesc unul la preluare . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members oldtrucker Posted March 1, 2012 Members Share Posted March 1, 2012 sau ar mai fi varianta preluarii unui leasing dar parerea mea ii ca am sanse mai mici sa gasesc unul la preluare . Asta e alta mancare de peste . Sa preiei leasing mai degraba gasesti. Cu inchiriatul ma cam indoiesc . Sau cine stie ! Oricum , sa ai bafta ! E bine ca ai curaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members qazqazqwerty Posted March 1, 2012 Members Share Posted March 1, 2012 0763674400 - COSTI. El vrea sa il vanda, dar poate ajungeti la o intelegere. Eu zic sa incerci. Un apel telefonic nu poate costa prea mult. Are un DAF CF manual, dar nu stiu anul si parca stiam eu ca l-a avut la prelata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 Salutare, Daca mai este valabil anuntul, am un cap-tractor MAN 19414 F2000, decembrie 1999, in perfecta stare, n-are niciun milion de km, cabina cu doua paturi, frigider, AC, etc...0722-531101. Daca te intereseaza, vorbim! Numai bine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Catalin11 Posted March 27, 2012 Author Members Share Posted March 27, 2012 inca valabil , ne auzim la tel . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members etcr Posted September 29, 2012 Members Share Posted September 29, 2012 si eu caut sa mai inchiriez un cap tractor cu remorca pt comunitate ofer 1800-2000 euro pe luna plus salariul soferului Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members adibadea Posted November 7, 2012 Members Share Posted November 7, 2012 Cap tractor Volvo pentru inchiriere tel.0745119335-pentru cei interesati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members e30 Posted November 12, 2012 Members Share Posted November 12, 2012 Cap tractor Volvo pentru inchiriere tel.0745119335-pentru cei interesati S-a inchiriat......nu mai este valabil anuntul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Catalin11 Posted November 30, 2012 Author Members Share Posted November 30, 2012 Inca sunt interesat .. anunt valabil ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members marius romanu Posted January 9, 2013 Members Share Posted January 9, 2013 Am de inchiriat ansamblu complect volvo-kogel 2002 euro3 deocamdata lucreaza afara pana pe 20 ianuarie.Oferte pe mail marius_mance@yahoo.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members CatalinS Posted June 21, 2013 Members Share Posted June 21, 2013 Mai aveti de inchiriat? M-ar interesa remorca! 0720755581 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members DANIEL.CV Posted October 17, 2013 Members Share Posted October 17, 2013 salut si eu sunt interesat sa inchiriez un cap tractor pe o perioada lunga de timp, minim 6 luni si daca este posibil si semiremorca frig. nr contact 0762649014 baluta eugen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members dennis Posted June 7, 2014 Members Share Posted June 7, 2014 Am un cap tractor euro 5 volvo ,daca mai este valabil anuntul . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members ciclopu Posted February 20, 2015 Members Share Posted February 20, 2015 Salut colegii , ma intereseaza si pe mine sa inchiriez un cap tractor, daca vreun coleg are vreo informatie si ar putea sa ma ajute, va multumesc anticipat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members gvaidean Posted April 1, 2017 Members Share Posted April 1, 2017 Buna seara. Am un camion Renault Magnum 440, euro 3 din 2005 si o semiremorca Krone din 2005. Pret 700 euro/luna. emailgvaidean@yahoo.com Pot sa trimit poze pe email. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts