Members Mihai Doctorasu Posted March 1, 2012 Members Share Posted March 1, 2012 Colegii care lucrati in europa si cunoasteti adrese unde sa gasesc masini de spalat rufe,va rog respectuos sa postati in aceasta rubrica pentru a fi util celor ce vor sa lucreze in comunitatea europeana. Exemplu: Tara: adresa sau coordonate geografice. Multumesc pentru ajutor si cooperare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members AugustYn Posted March 1, 2012 Members Share Posted March 1, 2012 incep eu: 1. Shell Autohof Ramstein, A6 Germania - iesirea 13 Ramstein-Miesenbach. Coordonate N49.424109, E7.559624 2. Zeebrugge, Belgia - Baron de Maerelaan 12, Coordonate N51.328978, E3.183439. E doar o spalatorie mica, cu uscator. La vreo 2 KM aveti o benzinarie Total, cu parcare mare de camioane(~50-60 camioane) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 IDS Padborg,DK, de acolo poti cere o carticica, gratis, cu toate statiile IDS din europa la care ai atasate imagini cu ce utilitati gasesti la fiecare statie. iar pe germania cam la toate autohoff-urile, numai ca mai trebuie sa iesi de pe autostrada, dac te pune sa platesti parcarea iti da vaouchere de banii cat ai platit si poti achita ce vrei cu ele,inclusiv spalatul hainelor sau dus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members horatiu Posted March 6, 2012 Members Share Posted March 6, 2012 ids calais q8...se vede mare pe partea stanga cand mergi catre port,la campogalliano in parcare la vama...aici cam scump halatu...o baie 3,10 euro,iar spalatu rufelor depinde de greutate pleaca de la 5 euro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Driver-ul Posted March 10, 2012 Members Share Posted March 10, 2012 Adresse Strasse Eugen-Ensslin-Straße 2 PLZ 77694 Ort Kehl Bundesland Baden-Württemberg Kontaktinformation Telefon 07851 / 9466-0 Fax 07851 / 9466-36 Email info@autohof-kehl.de Webseite www.autohof-kehl.de Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members dan 1976 Posted March 11, 2012 Members Share Posted March 11, 2012 A 1 iesirea 66 Holdorf in Germania intre Bremen si Osnabruck.Masina de spalat 2 euro, uscatorul de rufe 1 euro si au si frizer dar numai 3 zile pe saptamana .Parcarea este cu plata in timpul saptamanii iar la week end este libera nu se plateste. Pe Germania au masini de spalat cam 90% dintre autohofuri.Si platesti parcarea cam 7 8 euro ti se da un voucher pe care il folosesti cum vrei.Eu am gasit pe A2 directia Berlin dupa ce treci de bifurcatia cu 7 un autohof.Parcare 6 euro masina de spalat 2,50 dus 2 euro uscatorul de rufe 2,50.Mi-au socotit 5 euro servicii din cei 6 platiti pentru parcare si am mai dat eu diferenta de 2 euro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members VIRGIL TIMIS Posted March 19, 2012 Members Share Posted March 19, 2012 austria iesire oed ,dus gratuit dai 10 euro pt cheie cand returnez cheia ai primesti inapoi nu stiu cat se plateste spalatu hainelor sau daca se plateste,daca alimentez min 100 l primesti o cafea daca alimentez mai mult de 400l primesti un mic dejun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Driver-ul Posted March 19, 2012 Members Share Posted March 19, 2012 Autoparco Brescia Est,autostrada A4, iesirea Brescia Est, Italia. Exista un subiect cu aceasta parcare aici: http://www.soferii.ro/Forum/http://forum.soferii.ro//viewtopic.php?p=7056#p7056 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members SAFTIUC ADRIAN Posted March 19, 2012 Members Share Posted March 19, 2012 Spania in frontiera la Jonquera la Repsol in Franta pe A 58 in apropiere de AIX-EN-PROVENCE la AGIP. Tot in Franta la Agip la Moulhause cum mergi spre Germania sau Strasbourg. Tot Franta la centrul rutier Orleans. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members lsdmario Posted March 28, 2012 Members Share Posted March 28, 2012 Salutare colegii...pe traseul Sb BV stie cineva ceva de spalat haine?? rapid si ieftin.. multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members dan 1976 Posted April 2, 2012 Members Share Posted April 2, 2012 Autohof Melendorf pe A7 iesirea 52 in Germania.Parcarea este 5 euro pe noapte dar din banii astia poti sa speli haine sau sa faci dus...depinde ce ai nevoie.Si mai au o smekerie baietii astia.......poti sa incarci butelia aici la Shell. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members 82sas Posted June 7, 2012 Members Share Posted June 7, 2012 Localitatea Meer/ Belgia. Europastraat 10. E un peco IDS si parcare mare. In jur de 2,5 euro spalatul si alti 2,5 euro uscatul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Driver-ul Posted July 1, 2012 Members Share Posted July 1, 2012 Autohof Kolb Sinsheim, A6. Neulandstraße 38 74889 Sinsheim, Germania Tel.: +49(7261) 4813 Fax: +49(7261) 16424 http://www.autohof-kolb.de/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts