Members leobango Posted January 8, 2010 Members Share Posted January 8, 2010 Un sofer de TIR conducea linistit cand vede pe marginea drumului un omulet verde. Opreste si intreaba: -Ce e cu tine,vrei sa mergi undeva? Omuletul verde raspunde: -Sunt verde,vin de pe Venus,mi-e foame si sunt poponar. Soferul de tir ii spune: -Uite aceste sandwich, mananca-l,cat despre problema cealalta nu pot sa te ajut. Si pleca mai departe. Mai merge ce mai merge vede un omulet rosu. -Cu tine ce mai e? -Sunt rosu, vin de pe planeta Marte,mi-e sete si sunt poponar. Soferului i se face mila,ii da sticla lui de suc si zice -Cat despre problema cealalta nu pot sa te ajut. Si pleca mai departe. La un moment dat vede pe marginea drumului un omulet albastru. Satul de atatia extraterestri soferul incetineste ,deschide geamul si striga: -Ma poponarule!,Da,tu ala albastru! de pe ce planeta de rahat mai vii? La care omuletul albastru: -Politia rutiera, va rog sa trageti pe dreapta! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Coman Posted October 19, 2010 Members Share Posted October 19, 2010 cand am ajuns la omuletul albastru presimteam ca va fi vorba de un politai ;D bun bancul leo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members kosfunny Posted October 19, 2010 Members Share Posted October 19, 2010 Si ala verde tot politai era, ca avea vesta reflectorizanta, dar ii era foame rau ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Tavy985 Posted October 20, 2010 Members Share Posted October 20, 2010 Fain bancul, numai ca a mai fost postat o data . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts