Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Diagrama ingrosata cu negru(explicatii)


AlexVAL

Postări Recomandate

  • Members

Salutare colegii,

Conduc o Scania si are tahograf cu diagrama. Cand duc la garaj se-ntampla ca 2,3 zile sa nu am de lucru cu ea si nu are cine sa mai schimbe diagrama, insa le-am mai lasat asa si s-au incalecat, dar nu au facut dunga aceea ingrosata. Acum e din nou la garaj de vreo 3 zile nemiscata si cand scosai diagrama din ea, priviti in poza cum arata. Iar ca sa o schimb tot timpul, cine sta de plimbari sa schimbe diagrame zi de zi, iar cursele nu sunt lungi, decat locale de 13,30 km maxim si de 2 ori pe saptamana la Bals cam 100-120 de km. Vreau sa stiu daca e vreo problema cu tahograful sau ce s-a intamplat. Poate ma lamuriti si pe mine. Va multumesc.

[ataşament şters de admin din cauza vechimii]

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Nici eu nu am mai vazut asa ceva  8) inainte daca o lasam o zi si incaleca pe ea, un pic se ingrosea la capat, dar acum o lua razna...ingrosa mult si toata diagrama :)))  oricum trebuie sa o arunc. In totalul de 28 de zile lucratoare, abia am 8 diagrame bune, pentru ca pe containere cu ansamblu camion+remorca nu pot sa fac diagrame bune tot timpul cand stau sa mut marfa dintr-un loc in altul si sa ma var pe cantar de 4,5 ori ca sa aleaga marfa pentru altii. Cand prind o cursa mai lunga, atunci reusesc sa fac una buna, desi nu inteleg de ce nu vor sa inteleaga capetele astea patrate de la ISCTR ca si pe foaia parcurs nu am curse mai lungi de 100 de km...sunt zile cand fac numai de 13,20 de km si se ia de tine. Iar programul il am de la 8 pana la 18.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

mi-a facut si mie o data asa, stersesem prafu si dadusem din greseala peste buton si s-a dat pe patratel. Asta ar fi cauza, cand te duci la cabina, uitat=te sa nu fie mutat pe patratel, si asculta daca se aude un zgomot la tahograf, cu motoru oprit.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

eu zic ca ai lasat tahograful pe ciocanele, pe patratel face dunga mai subtire. Diagrama nu ar trebui sa depaseasca 24 de ore, daca nu esti in camion scoti diagrama si desenezi pauza pe spate ca sa fii in regula, in plus in zilele cand nu conduci firma ar trebui sa iti dea o foaie prin care demonstrezi ceea ce ai facut in zilele cand nu ai condus, erai acasa pentru  ca erai bolnav, erai in concediu, munceai in firma fara sa conduci sau conduceai o masina fara tahograf....,

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Administrators

rog ca cineva sa-mi trimita prin pm poza , nu o vad deloc  ;) ;) ;) 

alex , faci ce faci , dupa care cand  parchezi camionul , inchide acea diagrama si pune una de pauza , cand revii la camion o inchizi pe aceea si pui una noua , completata frumos ( ca la carte ) si ii dai ,, bice ,,  .  daca nu poti lasa diagrama in aparat , la revenire poti face manual o diagrama de pauza , sau chiar si o anexa de activitati , dar vezi ce si cum bifezi !!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Mario am postat diagrama in fromat pdf, poate asa o vezi,

m-am uitat din nou pe diagrama si mi-am dat seama ca dunga aia ingrosata ajunge sub 40km/h, eu zic ca e tahograful stricat,

[ataşament şters de admin din cauza vechimii]

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Asta este si parerea mea , ai o problema cu tahograful. Am patit ceva asemanator iar la verificare baietii au spus ca are acul rupt. Au pus unul nou si a fost ok. Fa-i o verificare parerea mea. Numai bine si drumuri bune !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

O sa incerc sa-l duc la verificare sa vad ce are de ingroase asa. NU, nu l-am uitat pe ciocane sau patrat, e pus pe pat. Diagrama trebuie tinuta in aparat 24 de ore din cate stiu si apoi se inchide, dar daca eu am terminat azi si maine se fac 24 de ore la diagrama, ar trebui sa vin la servici sa schimb diagrama...asa fac foaie de alte activitati si gata. Problema este ca mai am un coleg care ii face aceeasi problema tahograful...azi a bagat diagrama, maine cand o scoate, are dunga ingrosata pe o portiune de un sfert.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Diagrama trebuie tinuta in aparat 24 de ore din cate stiu si apoi se inchide, dar daca eu am terminat azi si maine se fac 24 de ore la diagrama, ar trebui sa vin la servici sa schimb diagrama...asa fac foaie de alte activitati si gata.

Si eu conduc un camion cu diagrama, daca nu dorm in camion scot diagrama si o inchid,

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.