Jump to content

Exemplu colegialitate


Ciubacka

Recommended Posts

 • Members

Pe internet a aparut un film in care este prezentat felul in care coopereaza soferii de camion din Rusia prin statie pentru a se apara de persoanele care vor sa ii jefuiasca.

http://stirileprotv.ro/stiri/bizar/mostra-de-colegialitate-cum-ii-pun-la-punct-camionagii-rusi-pe-cei-care-vor-sa-ii-jefuiasca-video.html

Mai sus aveti linkul cu clipul si stirea apartinand ProTV.Clipul mai poate fi vizualizat si pe Vplay.ro sub "inteligentul" titlu : Tiristi jegosi din Rusia ( http://www.vplay.ro/watch/ije8rr3r )

Eu zic sa cititi si comentariile ca va amuzati de numa numa la cata inteligenta si spirit de observatie pot poseda unii  ;D

Link to comment
Share on other sites

 • 3 months later...
 • 1 month later...
 • Members

In loc sa ne plangem ar trebui sa luam aminte si sa incercam sa ne aducem aminte de filmarea asta cand vedem ceva suspect prin parcari sau cabinele colegilor. Oricare dintre noi poate sa se afle intr-o situatie ca asta.  ;)  bravo pentru curajul lor

Link to comment
Share on other sites

 • Members

asta da colegialitate,la noi pe tara ,majoritatea doar ascultam pe statii,sa aflam de ceva controale,cantare,eventual un coleg cu ceva economie,parcari putine si dubioase,in care dormi cu frica sa nu te trezesti fara motorina in rezervor,prelata taiata,sigiliul rupt,sau fara roti. pe ruta spre tg mures patruleaza si ziua si noaptea ,cateva dubite transporter cu nr de covasna,sau de bulgaria,au statii pe frecventa 22,si asculta care ce face ,pe unde opresc pentru pauze de 15 sau 45,mai ales padurea bogatii,dupa rupea gara,si te acosteaza fara jena,fara pic de rusine ,cu mult tupeu,te face sa pleci de acolo fara sa mai respecti niciun program,ajungi sa mergi cu ochii pe oglinzi ,si te inchini ca ai mai scapat odata de pauza pe romanica noastra draga.drumuri bune si line la toti colegii. statia este pentru a ne ajuta intre noi colegii cu informatii utile ,macar asa speram.

Link to comment
Share on other sites

 • Members

M-a deranjat foarte tare titlul...cred ca nici nu a avut rabdare sa vada tot filmuletul...si el deja stia ca tiristii sunt de vina...si apoi da-i cu "etichetatul"...trist...totodata imbucurator gestul, si de luat aminte! Si cum spunea si colegul de mai sus...ar trebui sa ne aducem aminte de acest filmulet ori de cate ori sesizam astfel de lucruri! Drumuri bune!

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
 • Members

ionut111,sa nu crezi ca doar in Romania se fura,stai linistit in Bulgaria,Serbia chair si prin tarile civilizate:Germania,Belgia,chair acuma cateva zile am stat de vorba cu un coleg de la Filadelfia si spunea ca in parcare in Olanda nu a auzit nimic i-au taiat prelata si cum n-au gasit nimic i-au luat vreo 400l motorina.

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
 • Members

Oare cand vom fi si noi ..soferi romani asa uniti ?!!...cat timp v-a m-ai trece?!!...si o informatie prin statie..te doare gura sa o tot ceri...pana se indura cineva sa iti raspunda....la toti le convine sa asculte doar statia...!!..au trecut de "pericol"..nu-i m-ai intereseaza..de ceilalti colegi....!!!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.