Members mario ro Posted September 24, 2012 Members Share Posted September 24, 2012 astazi a avut loc un protest al sind din uniunea europeana inpotriva soferilor din est si al firmelor din est sa spus ceva de danping a fost mi mult comentariu dar am prins doar sfirsitul stirei pe tvr info poate stiti mai multe amanunte doamne ajuta si drumuri bune Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members L6TT Posted September 25, 2012 Members Share Posted September 25, 2012 Un simple search rezolva problema. A fost un protest impotriva soferilor din Estul Europei care muncest pe bani mai putini. http://news.yahoo.com/truckers-protest-competition-east-europe-135455201--finance.html?_esi=1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members cristian_ Posted September 25, 2012 Members Share Posted September 25, 2012 bine,ei spun ca protestul este impotriva angajatorilor din est si nu a colegilor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members L6TT Posted September 25, 2012 Members Share Posted September 25, 2012 impotriva distrugerii meseriei prin plata mica si reguli incalcate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members tgxman.12345.h Posted September 27, 2012 Members Share Posted September 27, 2012 sant de acord cu colegii din bruxel,nu m ar deranja sa lucrez pe un salariu de 3500e_4000e,fata de ce ne ofera alte firme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members neaculitza Posted September 27, 2012 Members Share Posted September 27, 2012 sincer si eu sunt de acord....nu zic 3.500-4.000.....da in jur de 3000 cred ca ar fi 'giusto' pt. munca ,stresu si chinu ce il tragem....sanatate colegii mei... ps=verifica punctul g la regulament te rog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members L6TT Posted September 28, 2012 Members Share Posted September 28, 2012 Am vazut o statistica undeva pe net in care reiesea ca soferii din Belgia sint cei mai bine platiti din EU. Deci e si normal sa nu li se vrea sparta piata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members lucian1975 Posted September 29, 2012 Members Share Posted September 29, 2012 protest contra soferilor din est este absurd. firmele ar trebui obligate sa plateasca la fel in toata uniunea europeana. avem si noi companii mari gen waberers edy se lucreaza pe comunitate de ce trebuie sa plateasca asa slab? si pe deasupra sati dea si consum sati mai ia si deacolo bani. speram sa se rezolve ceva cu aceste proteste. ar fi trebuit sa facem si noi dar sindicatele noastre dorm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cico_3504 Posted September 29, 2012 Moderators Share Posted September 29, 2012 sindicatele noastre sunt aservite puterii,alea care mai sunt[parere personala] nu soferilor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members L6TT Posted September 29, 2012 Members Share Posted September 29, 2012 Este imposibil de aliniat salariile in toate tarile. Nu totul este la egal de la tara la tara, astfel in cit nici salariile nu pot fi la fel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members AMBULANTANICU Posted September 29, 2012 Members Share Posted September 29, 2012 Parearea mea este ca noi in romania putem s-a fim platiti ca si soferii din vest, avind in vedere preturile din romania in comparatie cu cele din vest,dar asa sintem noi stim doar s-a inghitim in sec,a-ti vazut ce s-a intamplat in grecia sau in spania si ce salarii au ei,este adevarat ca au venit patronii din vest si au facut firme in romania,un lucru bun pentru noi ca ne-au dat de munca,dar sintem considerati sclavi sau mai stiu cum prin prisma salariului si a conditiilor,un strain care ramane sambata sau dumineca afara(plecat de acasa) e platit cu 100 e sau mai mult pentru o zi ,iar noi acceptam s-a stam 2-3-5-8 luni si la multe firme nici nu se plateste sambata sau dumineca cand esti in garajul lor.Drumuri bune v-a doresc si s-a ajungem cu bine acasa la cei dragi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members tgxman.12345.h Posted September 30, 2012 Members Share Posted September 30, 2012 cu riscu de a l supara pe colegul L6tt salariile nu pot fi aliniate la fel,de ce sa nu fie?pt acei soferi care lucreaza extern ?colegii nostri din franta,belgia,etc.nu cred ca lucreaza an conditiile noastre,ce servicii presteaza ei de sant platiti asa de bine?nu vad de ce soferii romani nu sant platiti la fel ca doar presteaza aceleasi servicii nu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members valyx2012 Posted December 15, 2012 Members Share Posted December 15, 2012 salut colegii.lucrez de ceva timp pentru firme din belgia dar bineinteles cu contract est europene.problema sta un pic altfel.atunci cand v-om avea aceleasi salarii ca si belgienii sau francezii,etc nu ne vor mai angaja pe noi ,la banii astia lucreaza cu ai lor,nu?motivele sant intelese vorbesc in limba lor,sant mai seriosi,etc.am norocul de lucrez la o firma ce plateste peste 2000euro la momentul asta deci nu lucrez pe bani putini.firmele romanesti nu vor plati atat mult timp de aici incolo,nu?atitudinea colegilor vestici o vedem de multe ori in trafic sau pe la birouri,daca le pasa de noi nu se purtau cu noi cum se poarta.si daca cititi prin presa motivele lor ve-ti vedea ca multe sant false. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts