Comunitatea soferilor profesionisti Jump to content

protest la brucxelles


mario ro

Recommended Posts

  • Members

astazi a avut loc un protest al sind din uniunea europeana inpotriva soferilor din est si al firmelor din est sa spus ceva de danping a fost mi mult comentariu dar am prins doar sfirsitul stirei pe tvr info poate stiti mai multe amanunte doamne ajuta si drumuri bune

Link to comment
Share on other sites

  • Members

protest contra soferilor din est este absurd. firmele ar trebui obligate sa plateasca la fel in toata uniunea europeana. avem si noi companii mari gen waberers edy se lucreaza pe comunitate de ce trebuie sa plateasca asa slab? si pe deasupra sati dea si consum sati mai ia si deacolo bani. speram sa se rezolve ceva cu aceste proteste. ar fi trebuit sa facem si noi dar sindicatele noastre dorm

Link to comment
Share on other sites

  • Members

Parearea mea este ca noi in romania putem s-a fim platiti ca si soferii din vest, avind in vedere preturile din romania in comparatie cu cele din vest,dar asa sintem noi stim doar s-a inghitim in sec,a-ti vazut ce s-a intamplat in grecia sau in spania si ce salarii au ei,este adevarat ca au venit patronii din vest si au facut firme in romania,un lucru bun pentru noi ca ne-au dat de munca,dar sintem considerati sclavi sau mai stiu cum prin prisma salariului si a conditiilor,un strain care ramane sambata sau dumineca afara(plecat de acasa) e platit cu 100 e sau mai mult pentru o zi ,iar noi acceptam s-a stam 2-3-5-8 luni si la multe firme nici nu se plateste sambata sau dumineca cand esti in garajul lor.Drumuri bune v-a doresc si s-a ajungem cu bine acasa la cei dragi.

Link to comment
Share on other sites

  • Members

cu riscu de a l supara pe colegul L6tt salariile nu pot fi aliniate la fel,de ce sa nu fie?pt acei soferi care lucreaza extern ?colegii nostri din franta,belgia,etc.nu cred ca lucreaza an conditiile noastre,ce servicii presteaza ei de sant platiti asa de bine?nu vad de ce soferii romani nu sant platiti la fel ca doar presteaza aceleasi servicii nu?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • Members

salut colegii.lucrez de ceva timp pentru firme din belgia dar bineinteles cu contract est europene.problema sta un pic altfel.atunci cand v-om avea aceleasi salarii ca si belgienii sau francezii,etc nu ne vor mai angaja pe noi ,la banii astia lucreaza cu ai lor,nu?motivele sant intelese vorbesc in limba lor,sant mai seriosi,etc.am norocul de lucrez la o firma ce plateste peste 2000euro la momentul asta deci nu lucrez pe bani putini.firmele romanesti nu vor plati atat mult timp de aici incolo,nu?atitudinea colegilor vestici o vedem de multe ori in trafic sau pe la birouri,daca le pasa de noi nu se purtau cu noi cum se poarta.si daca cititi prin presa motivele lor ve-ti vedea ca multe sant false.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.