Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Atentie!!! romanii care inseala romani !!!


costin

Postări Recomandate

  • Members

Va salut colegii. Acum ceva timp,eu si fratele meu am plecat cu capul tractor in spania impreuna cu  un alt prieten care avea si el camion, la pomul laudat (FIRMA LODITRANS).

Acolo ne-a intampinat  romanca ce  ne chemase acolo, ALINA SIGEAN, toate bune,am facut contractul cu firma respectiva,legaram frigul si da-i bice. Acum sa va zic ce facea romanca noastra care intra si pe forum ca AlinaS : ea se facuse un mic intermediar intre noi si firma cum ca stia limba si vroia sa ne ajute >:( (ne luase in custodie,cum ai place ei sa scrie  pe forum). Inainte de fiecare cursa firma ai dadea Alinei  cate 1000 euro avans pentru fiecare cap tractor  ca ea  sa ni-i dea noua. Ce  facea scorpia,oprea cate 500 euro din fiecare mie si la noi ajungeau banii injumatatiti,s-a intamplat asta la cateva curse pana cand am inceput noi sa ne punem semne de intrebare si ne-am dus peste patronul firmei.

Am ramas masca atunci cand ne-a explicat ca ne da o mie avans care ar trebui sa ne ajunga,de ce cerem mai mult????? simtise fata si hop ne suna tasu VALI SIGEAN: pai sa vedeti ca trebuie sa va descurcati si voi ca alti soferi daca vreti sa ramana bani etc.... asta ne invata sa furam motorina de la colegi,asa cum facea el cu scania lui. Credeti-ma colegii ca as lega-o de motrica daca as intalni-o >:(

Dupa discutia cu patronul firmei am facut legatura si am demascat-o pe scorpie la firma,ea avea in expeditie  scania cu prelata tot la firma asta.

A facut-o spaniolu ca pe draku,a dat-o afara din casa de expeditie cu camion cu tot ! Acum fata cred ca racoleaza pentru alta firma,asa ca aveti grija !!!!!

E blonda,o cheama ALINA SIGEAN si are cont pe forumul soferilor (AlinaS) !

Colegii, nu plecati cu masinile prin intermediari romani care lauda orice firma numa sa te prinda cateva curse!!!!

Drumuri bune !!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 months later...
  • Members

Oricum romani pe dincolo stai cu ei ziua la povesti si seara te fac de motorina la greu dupa care ti-o vand tie inapoi.Stiu destule cazuri.Pacat ca ne furam intre noi in 10 min au luat 1000 de litri asa pompe au si furtune eu tot cu ochii in oglinda pe rezervor sunt noapte in parcari ca trag langa tine si ti-o fac pe cand pui contact dai pace,iara grija mare cand auziti motor pornit pe langa voi in parcari uitativa sa nu aveti furtune.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Anonymous

pai daca tu cumperi motorina, de ce sa nu fure si ei saracii....daca tu ai fii corect n-ar mai avea piata de desfacere. plus ca degeaba stai tu cu ochii in oglinzi ca de ce ti-e frica de aia nu scapi. eu dorm linistit si nu mi-a furat nimeni din rezervor nimic. mi-au spart cabina cand eram la piacenza, dar erau cu numere de slo...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Da colegul stiu si eu cum este ....trebuie sa fi foarte atent la orice anume ......cel mai bine sa fi precaut ,nici eu nu am avut ocazia sa patesc ceva dar niciodata nu se stie asa ca sunt cu ochi in 4 tot timpul !!!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 5 months later...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.