Comunitatea soferilor profesionisti Jump to content

Liebherr ,Nu iti vine sa crezi!!!

beny

Recommended Posts

• 7 months later...
  • Members

Ce interesant devenea daca i se spargea un furtun....atunci era atunci! Dar totul e bine cand se incheie cu bine! :)

Si al doilea filmulet e foarte tare ;D, dar eu nu mi-as duce masina la spalat acolo oricat de grabit as fi ;D ;D.

• 3 weeks later...
  • 1 year later...
  • Members

asa ceva nu mi-as fi imaginat niciodata!!! da tot nu inteleg cum putea sta pe portiunea aceea mica de senile(cand ridica bratul sa se catere), doar intr un singur fel sa ti incordat marsul, da trebue sa aibe o precizie hidromotoarele.....si deserventul o dexteritate de neimaginat, deci COLOSAL!, bineinteles dek ii pe bune .....

da tot nu inteleg.... cum putea sta 20 de tone pe o treime din senila :o

• Members

Am carat pentru ei. Chiar la firma mama. Multe chestii ce le-am vazut m-au rupt. Neamtul tot neamt! Am vazut o macara senilata cu bratul de 87 m ce se cala asistata electronic. Chiar si balasturile se reglau automat . Sunt tari. Nu cred ca au adversari in lume! Si pretentiosi de numa numa. Daca iei un balast de la ei ( exemplu) ti-l ambaleaza , caleaza si leaga de asa maniera incat nu-ti permite nici macar sa-l zgarai. Sunt dati dracului! Eu chiar ai stimez. Liebherr das ist obercheff!

• Members

asa ceva nu mi-as fi imaginat niciodata!!! da tot nu inteleg cum putea sta pe portiunea aceea mica de senile(cand ridica bratul sa se catere), doar intr un singur fel sa ti incordat marsul, da trebue sa aibe o precizie hidromotoarele.....si deserventul o dexteritate de neimaginat, deci COLOSAL!, bineinteles dek ii pe bune .....

da tot nu inteleg.... cum putea sta 20 de tone pe o treime din senila :o

la 3.30 o sa vezi ca are o pereche de gheare pe mijloc, cu alea se asigura cand misca bratul

• 6 months later...
  • 3 weeks later...
  • 5 months later...