Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Recompensa 5000 euro


Postări Recomandate

  • Members

ce frumoasa comparatie:)) ..exact cum ala cauta pisica pentru ca o iubeste, asa cauta si asta soferul pentru ca-l iubeste..si il iubeste atat de mult incat mai plateste si 5 mii..mda!

(oricum e o gluma proasta asta cu 5 mii, nu ar plati nimeni atat..si mai ales doar pentru o informatie)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Suntem ferm convinsi ca cei de la MVT au dreptate si sunt 100% cinstiti asa ca vor apela la autoritati pentru a primi ajutorul acestora si a gasi soferul vinovat. Aceasta problema nu este de competenta http://soferii.ro si consider ca acest subiect poate fi inchis. Daca autoritatile vor oferi aceasta recompensa, motivul pentru care este cautat si ne vor cere ajutorul, atunci vom discuta si vom vedea daca putem ajuta.

Edit: da, am certitudinea ca nu este de competenta soferii.ro sa rezolve aceste cazuri. Nu suntem nici o autoritate si nu avem nici obligatia morala de a rezolva asa ceva atata timp cat nu cunoastem cu certitudine motivul unei asemenea actiuni. Iar pentru a stabili cu certitudine cine are dreptate doar tribunalul are aceasta competenta ( uneori mai gresesc si ei) in urma unei cercetari amanuntite a cazului.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.