Comunitatea soferilor profesionisti Jump to content
Comunitatea soferilor profesionisti

Cultura dialogului pe soferii.ro


Guest Anonymous

Recommended Posts

Guest Anonymous

Vouă chiar nu vă este un pic ruşine? Aşa credeţi voi că funcţionează un forum? Unul închide topicurile, iar celălalt continuă să posteze în ele, pentru că el e moderator şi are drepturi de acces, inclusiv în topicuri închise?

Se pare că nu doar [leobango] e expert în a face afirmaţii nefondate. [Tavy985] e expert în acelaşi tip de afirmaţii. Dar asta după ce administratorul a închis topicul, în aşa fel încât să nu mai existe drept la replică. Să poată susţine doar el aberaţiile lui socialiste.

@ Tavy - Ştii tu cum plăteam angajaţii? Ştii tu cât timp am avut fiecare firmă? Ai habar că una dintre ele avea mai mult de 15 ani? A venit vreunul la tine să-ţi arate cartea de muncă, să vezi că nu mai lucrase nicăieri atâţia ani? Ai habar că acum 4 ani aveau salarii pe care nici atunci, nici acum nu le pot găsi în altă parte? A venit vreunul să-ţi spună că încă vorbesc cu unii dintre ei la telefon şi mă întreabă dacă nu am început o altă activitate? Ai habar că pe jumătate dintre ei pot să-i sun oricând şi să-i rog orice?

Aţi trăit şi aţi fost educaţi în comunism şi nimeni n-o să vă mai poată schimba vreodată. Fiecare se visează un mic Ceauşescu la locul lui de activitate, până şi pe un forum. Ce pretenţii să mai avem de la funcţionarii publici, dacă până şi pe un forum de discuţii libere se procedează aşa? Tavy, ştii de ce Moise i-a plimbat pe fiii lui Israel prin deşert timp de 40 de ani? Ca să moară toţi cei care cunoscuseră robia din Egipt, iar în Ţara Făgăduită să ajungă doar cei care se născuseră liberi. Peste încă 20 de ani, când toţi cei ca voi, crescuţi şi educaţi în comunism, nişte mici dictatori wannabe, vor ajunge "la loc cu verdeaţă", România va începe în sfârşit să funcţioneze cum trebuie. Până atunci, nici o şansă.

Să vă fie ruşine!

Link to comment
Share on other sites

 • VIP

Imi cer  scuze in numele tuturor,dar te rog frumos sa incetezi cu discutile astea,aici ii un forum de Soferii,daca vrei sa vorbesti despre soferie ,camioane dai drumul,daca nu, te rog sa lasi politica la o parte si altele ce nu tin de soferie.Multumesc

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonymous

Eu vorbeam despre şoferie, când am intrat pe forum, da?

Am postat în tot felul de topicuri legate de timpii de conducere sau de legislaţia din domeniu. N-ai nimic împotrivă când unul sau altul lansează un flame, dar nu-ţi place şi ecoul!

Poţi să ştergi toate mesajele dacă vrei, nu te pot împiedica. Dar pot să le postez şi pe un alt domeniu, pe care îl administrez eu. Şi de-acolo n-o să le poţi şterge, o să le poată vedea toată lumea. Încercăm?

Link to comment
Share on other sites

 • EX Staff

Cu scuzele de rigoare,pentru atacuri la persoana folositi mesajele personale.

Mister Lancaster,mai usurel cu tonul agresiv si arogant,forumul asta nu este un camp de" bataie",si nici nu este format doar din membri cu care ai intrat in coliziune.

Nu cred ca am format o " casta " ca a notarilor,sau a medicilor,dimpotriva  e loc pentru toata lumea.....dar fara agresivitate si rautati.

Timpurile in care traim sint destul de tulburi,viata destul de grea, si nu convine nimanui sa citeasca in putinul timp liber jignirile si invectivele reciproce, am avut vaga impresie ca esti un " granicer ".....eu in aceasta arma am invatat altceva.......alte valori de respectat,iar prima regula este sa respecti pe cei din jur, si te vei respecta singur....sau " respect yourself "....pentru inceput ajunge !

Sper sa continuam un dialog normal, ca intre oameni civilizati si instruiti,chiar daca profesia noastra ne pune intr-o lumina nefavorabila.

Pentru reply  numai  pm .

Toate cele bune !

Link to comment
Share on other sites

 • Members

  Lancaster, ti-am urmarit toate postarile si ma minunez cum de ai reusit sa aterizezi in mijlocul nostru, al soferilor. Si nedumerirea mea vine din faptul, ca tu nu accepti nici o parere care sa vina in contradictie cu parerile tale. Numai persiflare,infumurare si ingamfare maxima.

  Batranii dupa tine nu au ce cauta pe planeta (a mai scris unul despre asta in Mein Kampf) .

  Tu esti cel mai bun sofer, poti conduce mii de km. doar cu mici pauze ( noi profesionistii conducem in cele 40 de ore de care spui tu cam 1200-1300 de km. In schimb tu conduci 3200. Noi suntem mai normali , nu putem mai mult, ce sa-i faci mai respectam legea).

  Specialist ca tine in IT nu exista (normal era sa sa-ti faci cont pe un forum de specialitate si sa polemizezi cu cei de acolo,dar eu cred ca nu le faci fata si te-ai hotarat sa-l sicanezi pe Leo dar ti-a demonstrat ca are cunostinte mai abitir ca ale tale. Frumos era daca incercai si pe teme mecanice, ca sa te impacheteze scurt si sa pleci cu coada intre picioare.)

  Esti specialist in normele AETR dupa parerea ta ( le cunosti intr-o mica masura , internetul iti da dar nu-ti baga si in traista, vei vedea ce inseamna toate astea in momentul cand vei fi condus in parcare de BAG si iti vor explica ce inseamna cu adevarat aceste norme, si odata cu explicatiile vine si amenda care este destul de consistenta ,in general)

  Spui ca ai avut si doua firme,care acum sunt inchise (a venit greul si nu ai mai facut fata, se poate Lancaster....tu asa baiat inteligent)

  Opinia mea este ca suferi de narcisism (ar fi cazul sa spargi oglinda din fata ta),dar asta nu iti da dreptul sa pui tunurile pe oricine nu este de acord cu parerile tale.

  Acest forum este creat pentru cei care au aceasta meserie si pasiune in sange nu pentru diletanti. Daca crezi ca ''neamul lui Manivela'' nu se ridica la pretentiile tale poti sa ne lasi in pace si nu va fi nici o piedere din punctul meu de vedere. Politetea si bunul simt (care in cazul tau lipseste ) nu au facut rau la nimeni. Incearca si te vei convinge. 

Link to comment
Share on other sites

 • Members

Aţi trăit şi aţi fost educaţi în comunism şi nimeni n-o să vă mai poată schimba vreodată. Fiecare se visează un mic Ceauşescu la locul lui de activitate, până şi pe un forum. ................................................ Peste încă 20 de ani, când toţi cei ca voi, crescuţi şi educaţi în comunism, nişte mici dictatori wannabe, vor ajunge "la loc cu verdeaţă", România va începe în sfârşit să funcţioneze cum trebuie. Până atunci, nici o şansă.

Să vă fie ruşine!

Usurel domnu´ cu aceste afirmatii daca nu ai o baza reala! De unde stii tu ca toti am fost educati in comunism? Poate unii dintre noi nici nu eram pioneri la revolutie. Ascult??? Tu unde ai fost in timpu ala? Te-ai nascut si ai trait pe alta planeta si te-ai teleportat acum in Romania sa vi sa ne jignesti pe toti p-aici? Stii cand o sa functioneze Romania "cum trebuie"? Cand o sa dispara toti infumuratii si tampitii din tara asta care se cred mai presus de oricine si care se cred mai destepti decat toti. Asculta un sfat de la unu care sigur nu a fost educat in comunism, sau si daca eram, tot ala ti-l dadeam, pt ca tine de cei 7 ani de acasa(bineiteles daca stii ce-s aia): RESPECTA SI VEI FI RESPECTAT...................... In fond si la urma urmei, nu te-a invitat nimeni aici, nu te-a obligat nimeni sa postezi si cel mai important, nu te retine nimeni aici...........................

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonymous

  Specialist ca tine in IT nu exista (normal era sa sa-ti faci cont pe un forum de specialitate si sa polemizezi cu cei de acolo,dar eu cred ca nu le faci fata si te-ai hotarat sa-l sicanezi pe Leo dar ti-a demonstrat ca are cunostinte mai abitir ca ale tale. Frumos era daca incercai si pe teme mecanice, ca sa te impacheteze scurt si sa pleci cu coada intre picioare.)

Am conturi pe forumuri de specialitate, atât pe unele de limbă română, cât şi pe unele de limbă engleză. Dar te rog să crezi că în domeniul IT, atmosfera e cu totul alta. În momentul când întrebi sau soliciţi ceva, eşti ajutat de cei care sunt mai avansaţi pe subdomeniul respectiv. Fiecare dintre ei fiind conştient că pe alt subdomeniu are şi el nevoie de ajutor. IT-ul în ansamblu e un domeniu imens, nu cred că există cineva care să se poată descurca măcar în 10% din acel domeniu imens. Poţi să fii expert în Windows, dar să nu înţelegi mai nimic din Linux, sau poţi să fii expert în Linux, dar să nu ştii nimic despre copiatoare şi imprimante laser.

Nu visa degeaba, n-ai să mă vezi pe mine contrazicându-mă pe teme mecanice. Nu am în nici un caz nivelul de cunoştinţe care să-mi permită să-mi dau seama dacă altul greşeşte. Iar în materie de camioane, acest nivel de cunoştinţe mecanice chiar e zero, deci n-ai să mă auzi având ceva de explicat în domeniu.

Leo e cel care a încercat să deşteptul, vorbind despre lucruri pe care nu le cunoaşte şi pretinzând că ar fi avut Pentium II în 1996, în condiţiile în care Intel a început să le fabrice abia în august 1997.

Esti specialist in normele AETR dupa parerea ta ( le cunosti intr-o mica masura , internetul iti da dar nu-ti baga si in traista, vei vedea ce inseamna toate astea in momentul cand vei fi condus in parcare de BAG si iti vor explica ce inseamna cu adevarat aceste norme, si odata cu explicatiile vine si amenda care este destul de consistenta ,in general)

Iar visezi degeaba. Ai fost bătut des când erai mic, de asta te gândeşti cu plăcere la ce-o să păţească altul? În primul rând, dacă o să mă oprească BAG-ul, o să vorbesc în germană cu ei, nu prin semne, ca majoritatea românilor. NU sunt specialist în AETR (btw., unele chestii din Regulamentul 561 diferă de AETR, iar în Germania se aplică 561, plus unele norme chiar mai severe, cum e utilizarea Tageskontrollblatt între 2,8 şi 3,5 tone). Dar am o capacitate de înţelegere destul de mare încât să interpretez corect prevederile legale. Şi mai mult decât atât, dacă am dubii, pot căuta pe site-urile oficiale de limbă germană sau engleză, aşa ajung să înţeleg mai bine decât alţii cum e corect într-o situaţie sau alta.

  Spui ca ai avut si doua firme,care acum sunt inchise (a venit greul si nu ai mai facut fata, se poate Lancaster....tu asa baiat inteligent)

Nu încerca să fii sarcastic, s-ar putea să nu-ţi placă ecoul. Sarcasmul nu e dovadă de inteligenţă, cum crede Adrian Năstase. Sarcasmul e dovadă de proastă creştere.

Subiectul acestui topic e altul, eu însumi l-am deschis. Ce-ar fi să ne spui sincer şi la subiect: ţi se pare corect aşa, administratorul să închidă topicurile, iar Tavy să continue să scrie în ele, fiindcă e moderator şi are astfel acces chiar şi în topicuri închise?

 

Link to comment
Share on other sites

 • Members

Vreau s-a recunosc ca imi e rusine......

nu am conturi pe forumuri de specialitate....

nu sint expert nici in windows sau linux,..la  copiatoare si imprimante laser nu ma bag ca nu sint mecanic,...de imprimante cu jet nu se specifica...

am avut un hc 90, dar nu zic in ce an ca se poate verifica...si daca nu se potriveste  e bai...

am fost si eu batut des cind eram mic....acum e mai greu ....

nu stiu limba germana, ca majoritatea romanilor o vorbesc prin semne...

despre AETR,BAG,foaia de somn (ca daca nu stiu germana ,nu stiu....)

am o capacitate mica de intelegere si nu interpretez corect normele legale....

de cautat pe site oficiale in germana, am zis odata ca nu stiu germana....nu e cazul

nu am avut nici o firma ,deci e clar...rusine

sint fan Adrian Nastase, deci e clar .......rusine

am fost crescut in comunism...ce educatie am primit.....deci e clar ...rusine....

vreau s-a rog pe aceasta cale Conducerea forumului urmatoarele:

- Lancaster s-a ia premiul 1 ,cu coronita,...motivare...daca nu era el nu imi dadeam seama de cita rusine trebuie s-a imi fie....

- subesematul s-a fie exclus pe viata si dupa moarte din toate forumurile trecute si mai ales viitoare....motivare...de rusine....

- cei nominalizati ca au facut si au dres fara s-a respecte....s-a primeasca BANi ca citesc acest topic ...motivare ...de rusine...

ps btw ... Rusine de 3 ori rusine...

pss ce daca tavy e moderator....

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonymous

Vreau s-a recunosc ca imi e rusine......

nu am conturi pe forumuri de specialitate....

nu sint expert nici in windows sau linux,..la  copiatoare si imprimante laser nu ma bag ca nu sint mecanic,...de imprimante cu jet nu se specifica...

am avut un hc 90, dar nu zic in ce an ca se poate verifica...si daca nu se potriveste  e bai...

am fost si eu batut des cind eram mic....acum e mai greu ....

nu stiu limba germana, ca majoritatea romanilor o vorbesc prin semne...

despre AETR,BAG,foaia de somn (ca daca nu stiu germana ,nu stiu....)

am o capacitate mica de intelegere si nu interpretez corect normele legale....

de cautat pe site oficiale in germana, am zis odata ca nu stiu germana....nu e cazul

nu am avut nici o firma ,deci e clar...rusine

sint fan Adrian Nastase, deci e clar .......rusine

am fost crescut in comunism...ce educatie am primit.....deci e clar ...rusine....

vreau s-a rog pe aceasta cale Conducerea forumului urmatoarele:

- Lancaster s-a ia premiul 1 ,cu coronita,...motivare...daca nu era el nu imi dadeam seama de cita rusine trebuie s-a imi fie....

- subesematul s-a fie exclus pe viata si dupa moarte din toate forumurile trecute si mai ales viitoare....motivare...de rusine....

- cei nominalizati ca au facut si au dres fara s-a respecte....s-a primeasca BANi ca citesc acest topic ...motivare ...de rusine...

ps btw ... Rusine de 3 ori rusine...

pss ce daca tavy e moderator....

Ar fi frumos sa nu va mai certati din cauza forumului daca nu iti place forumul si de moderatori nu te tine nimeni legat,nu iti sta in gat si nu te afecteaza pe moment,sunteti oameni mari la naiba in puii mei nu ca mine copil....impacati- va si lasati de la voi:P

Link to comment
Share on other sites

 • Members

Eu nu inteleg de ce de la o banala discutie ,poate un pic in contradictoriu ,se ajunge la certuri si laude ,care e mai tare ,mai mare, are mai multa experienta etc.

Mie unu imi place sa vad pareri impartite ,in curand cred ca o sa ajungem sa blocam fiecare subiect pentru a nu va mai certa !  :-X

Link to comment
Share on other sites

 • Members

Eu nu inteleg de ce de la o banala discutie ,poate un pic in contradictoriu ,se ajunge la certuri si laude ,care e mai tare ,mai mare, are mai multa experienta etc.

Mie unu imi place sa vad pareri impartite ,in curand cred ca o sa ajungem sa blocam fiecare subiect pentru a nu va mai certa !  :-X

coane , eu sint de acord cu ce zici,..dar s-a fie domle o discutie...

daca  omul incepe cu cultura si educatia comunista,

trece pe la bataia de batjocura cu questii gen ai fost batut de mic, si toti romani care nu vorbesc germana e prosti....

samd

s-a avem PARDON ,dar nu se potriveste ....

asta e parerea mea.

ps. oricum ar fi monotonie s-a fie toti de acord.... ;)

Link to comment
Share on other sites

 • Members

Acum depinde si de firea fiecaruia ,unii nu pot inceta si nu inteleg sau nu vor sa inteleaga numele subiectului. Cred ca aici e si vina moderatorilor ca nu aplica "legea" de cand apar primele replici scoase din context !

Ai dreptate cu monotonia si nu se lua nimeni de ei daca vorbeau despre "subiectul" forumului !

Calin trebuie convocata o sedinta cu moderatorii sa discutam ! ;D 

Link to comment
Share on other sites

 • Members

Vouă chiar nu vă este un pic ruşine? Aşa credeţi voi că funcţionează un forum? Unul închide topicurile, iar celălalt continuă să posteze în ele, pentru că el e moderator şi are drepturi de acces, inclusiv în topicuri închise?

Se pare că nu doar [leobango] e expert în a face afirmaţii nefondate.

Cât priveşte HC-85, ai auzit cumva de un domn britanic numit Sinclair? Sir Clive Sinclair? Acel domn a creat în 1982 Sinclair Spectrum, iar HC-85 era o clonă de Sinclair Spectrum. Numai că nu era fabricat cu licenţă, cum fuseseră MAN şi Dacia. Era piraterie, pur şi simplu.

Să vă fie ruşine!

Sa-i fie cui rusine de afirmatii mincinoase? Te conjur sa dai un link oficial de unde sa reiasa ca romanii au fost acuzati ca au piratat calculatorul Sinclair Spectrum

Daca nu dai ,esti cel mai mare mincinos si nesimtit roman in viata, pentru ca acuzi statul roman, si implicit romanii,de furt

Link to comment
Share on other sites

 • 4 months later...
 • Members

eu unul nu inteleg ceva.......din atatia ,,prosti" care suntem pe acest forum nu am sesizat nimic in neregula...dar Lancaster vine  si hop constata mari deficiente  si un regim tiranic impus si mentinut de moderatori......ce naiba oameni buni? chiar atat de orbi sa fim oare?..il rog pe Lancaster sa inceteze cu aberatiile si sa stea linistit in banca lui la fel cum facem toti si cand are ceva de spus sa se documenteze temeinic inainte de  a lansa tot felul de acuzatii nefondate.Nu tin cu nimeni si nu sunt impotriva nimanui..dar nu tolerez acuzele gratuite si aroganta(doar daca sint cu adevarat atit de bun in domeniu incat sa-mi permit acest lux).....o zi buna tuturor

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonymous

Domnule Lancaster este foarte bine pentru tine ca esti un om istet si inteligent si poti inmagazina informatia mai bine decat ceilalti (si poate o procesezi mai repede decat ceilalti) dar nu ar trebui sa vorbesti asa chiar daca au fost crescuti in comunism..suntem oameni cu toti si eu cred ca incercam sa ne revenim dupa perioada comunista..chiar daca nu vorbim germana engleza..si multe alte limbi..dar cei din Germania Franta..foarte multi nu stiu alta limba decat cea materna..pe cand noi (ma refer la soferi) stiu cel putin o limba (engleza)...ar trebui sa ne acceptam asa cum suntem toti...destepti mai putin destepti..frumosi urati...macar intre noi sa fim oameni buni...Sper ca nu am deranjat pe nimeni cu mesajul meu. O zi buna.

P.S. eu nu stiu cum era in comunism..aveam doar un an.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.