Members imperrio88 Posted September 11, 2010 Members Share Posted September 11, 2010 Am plastificat acum 4 ani atestatul pt. a fi protejat...in 2008 (parca) se da legea cu interzicerea plastificarii atestatului......pot avea probleme in acest sens?......desi daca am aflat eu bine legea nu se aplica retroactiv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members szaga Posted September 11, 2010 Members Share Posted September 11, 2010 Cred ca da,mai ales ca nu poti dovedi ca l-ai plastificat acum 4 ani.Eu cand am luat acu 2 ani atestatele de la ARR,mi-a spus fara sa-l intreb un Domn de acolo sa nu le plastific ca daca ma prinde cu ele plastificate imi da amenda.Asadar....,mai bine incearca sa dai cumva plasticul ala jos,ca oricum intr-un an trebuie sa-l schimbi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members AugustYn Posted September 11, 2010 Members Share Posted September 11, 2010 nu are cum sa dea plasticul ala jos cand l-a dat jos, atestatul se "dezintegreaza" ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members szaga Posted September 11, 2010 Members Share Posted September 11, 2010 Atunci ramane o singura varianta,il dai pierdut si scoti altul,ca taxa de emitere a unuia nou e mult,mult mai mica decat amenda pe care ti-ar dao distinsii domni de la ARR. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators CALIN Posted September 11, 2010 Administrators Share Posted September 11, 2010 Nu se dezintereaza nimic. Eu am scos atestatul din plastic dupa ce l-am plastificat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted September 11, 2010 Share Posted September 11, 2010 Nu se dezintereaza nimic. Eu am scos atestatul din plastic dupa ce l-am plastificat. si eu la fel! ssingura problema e ca ramane oleaca de scris (din nume) pe plastic.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members imperrio88 Posted September 12, 2010 Author Members Share Posted September 12, 2010 din pacate nu pot da jos blestematul de plastic...imi distrug singur atestatul......sper sa nu am prb. din cauza acestui plastic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Tavy985 Posted September 12, 2010 Members Share Posted September 12, 2010 Pai daca nu-l poti da jos mai bine mergi si schimba-l, e mai sigur, altfel platesti amenda si probabil nu este mica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Driver-ul Posted September 12, 2010 Members Share Posted September 12, 2010 Daca pina acum nu ti-a facut nimeni nimic stai linistit ca nu te v-a amenda nimeni. Daca chiar dai de un cap patrat ii dai de o ciorba si ducasa sanatos sa o mince pe ultima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members mik23n2 Posted September 12, 2010 Members Share Posted September 12, 2010 eu il am de cativa ani plastifiat in Iasi si nu am nici o treaba cu nimeni , nimeni nu mi o facut obs. nici POL nici ARR,acuma zilele astea le scot pe alea tip ,,card,, noi , uff am dat vreo 1500 lei pe persoane si marfa si cu examene si cu tot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Tavy985 Posted September 13, 2010 Members Share Posted September 13, 2010 Pai nu ti-au facut nimeni nimic pana acum, dar parca legea asta s-a dat ceva mai nou(cum ca nu ai voie sa plastifici acte) si probabil inca nu este bine pusa in aplicare, dar cine stie, este totusi bine sa verificati si sa mergeti legal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members crisseby Posted September 30, 2010 Members Share Posted September 30, 2010 Dragi colegi eu am patit o ,am dat un leu sa plastific atestatele ,apoi am scapat de 2 ori de Arr primul a vrut sa mi dea 500 de lei noi amenda ,celalalt a spus ca daca ma mai prinde mi le anuleaza si ma pune sa fac cursul din nou,asa ca a trebuit sa le dau pierdute au trebuit declarate intr un ziar national plus taxele toate m au ajuns undeva la un milion de lei vechi... 1leu plastificarea 1 milion schimbarea lor... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members raduprov Posted November 24, 2010 Members Share Posted November 24, 2010 eu il am de cativa ani plastifiat in Iasi si nu am nici o treaba cu nimeni , nimeni nu mi o facut obs. nici POL nici ARR,acuma zilele astea le scot pe alea tip ,,card,, noi , uff am dat vreo 1500 lei pe persoane si marfa si cu examene si cu tot 1500 de lei ? atat te-a costat ? eu sunt din mures , acum vreau sa imi fac pt persoane , marfuri si transport agabaritic , oare cat ma va costa ? eu din cate am inteles undeva la 800 de lei .. dar nu 1500 :O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members albert Posted November 24, 2010 Members Share Posted November 24, 2010 Iti spun sigur ca daca te prinde te arde sant patit si eu si tata eu 5 mil amenda tata 3,5 cum sa inteles cu ei eu de politie el de ARR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members costi979 Posted November 24, 2010 Members Share Posted November 24, 2010 astia-s cu capul.pe bune.eu il am plastifiat,deja a inceput sa se uzeze si plasticul.cum ar fi aratat fara protectie pe el??varza! ce nevoie au de el sa arate ca hartia igienica?nu au unde si de ce sa scrie,modifice,stampila ! m-au intrebet si pe mine in legatura cu plasticul,le-am bagat la inaintare faza cu protectia si cam asta ar fi...deocamdata am scapat... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts