Members Constantin13 Posted September 16, 2010 Members Share Posted September 16, 2010 Da un bun exemplu pentru mine la urmatorul traseu pentru CE http://www.220.ro/faze-tari/Sofer-Profesionist/4H5kjRX2Jv/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members mik23n2 Posted September 30, 2010 Members Share Posted September 30, 2010 e tare intoarcerea eu am vazut filmul nu cred ca as putea sa fac si eu asa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members balas tudor Posted July 11, 2011 Members Share Posted July 11, 2011 Protap remorca ramas intreg la fel si lampi camion. Cam asta inseamna meserie.Oare stia ca este filmat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cico_3504 Posted July 11, 2011 Moderators Share Posted July 11, 2011 dupa siguranta manevrelor nu era prima data cind o facea,remorca avea un alt protap,nu cel normal,avea mai multa manevrabilitate ca unghi,si intradevar si experienta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members ady_lkw Posted July 11, 2011 Members Share Posted July 11, 2011 dupa siguranta manevrelor nu era prima data cind o facea,remorca avea un alt protap,nu cel normal,avea mai multa manevrabilitate ca unghi,si intradevar si experienta Da de unde stii tu ca avea un alt ,,protap,, si nu era cel normal........ stii macar unde a fost facut filmul?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members zdroby Posted July 11, 2011 Members Share Posted July 11, 2011 problema e ca nu multi pot face asta.indiferent de protap. Drumuri bune. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Jan68 Posted July 11, 2011 Members Share Posted July 11, 2011 Remorca are ROATA a-v-a (cinci -cu ,,ci,,) !!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cico_3504 Posted July 11, 2011 Moderators Share Posted July 11, 2011 dragul meu coleg ady-lkw,nu stiu unde a fost facut filmul si nu ma intereseaza,daca ma poti lamuri tu ai multumirile mele,eu pot totusi observa ca a fost facut intr-o zona de munte ,unde sa facut un loc ptr intoarceri,pot observa la inceputul manevrelor protapul,ca doar se vede destul de clar cind da cu spatele ca acesta difera,il mai poti observa si atunci cind face ultima manevra si pleaca,o sa observi cred ca difera de cele normale,gen remorca frig,etc.Daca as fi lucrat intr-o zona muntoasa si pe masini care carau lemne as fi putut sati spun mai multe despre tipul de remorci folosit.Si inca ceva colegul,sper ca ai observat ca singura data cind a fost mai atent a fost la ultima manevra cind a dat in fata,sa asigurat ca nu da peste perete stinca,asta ptr mine personal inseamna ca el a facut de n.. ori acea manevra si in alte dati.Nu pun la indoiala meseria lui,ci doar spun ca a avut ceva atuuri cu remorca,asta nu e jignire pentru nimeni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts