Guest Anonymous Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 am fost azi la examen si am picat la proba practica...din 5 doar 2 au trecut.tin 2 intrebari stupide nea dat jos.....am o intrebare pt cei care au luat de curand CPI ...ce trebuie sa invat pt a promova?legat de verificari la plecare,in parcare,exterior,interior,marfa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members stefanU Posted September 17, 2010 Members Share Posted September 17, 2010 eu am dat CPC fara traseu. din cate am inteles de la baietii care au dat CPI nu e asa greu la traseu. te pune sa mergi in linie dreapta dar iti zice de la obraz sa dai si tu ceva.. data viitoare faceti cheta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Mircea21 Posted October 25, 2010 Members Share Posted October 25, 2010 si eu am dat cpi marfa nu afost greu deloc,dar sa stiti k va plimba ala de la arr mai mult decat militianu de la oras,in masina in timp ce colegul cu care dai examenul conduce va mai intreaba de programul soferului ce documente trebuie la bord etc .parerea mea este ca si ei sunt constienti ca faci acel atestat pt a te angaja sa castigi un ban deci nu sunt pusi pe picat bafta la toti si drumuri bune Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members sorg Posted December 5, 2010 Members Share Posted December 5, 2010 E clar ca intreaba pe toata lumea despre documentele pe care trebuie se le aiba "soferul.ro",documentele autovehiculului.Pe mine m-a intrebat si despre scrisoarea CMR:in cate exemplare,cand nu trebuie,cui nu trebuie,valabilitate,etc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members jaguaru Posted December 11, 2010 Members Share Posted December 11, 2010 Salut am dat si eu vineri proba teoretica pentru atestat marfa'CPI'...am dat 40 de intrebari pe calculator'cam aiurea intrebarile',30 intrebari cu raspuns direct si 20 din studiu de caz.....din cele 40 am facut 31,din cele cu intrebari direct am facut cam 20 si din stiudiu de caz am scris tot de acasa si am schimbat foiile la examen...acum sper sa iau proba asta...saptamana viitoare dau si proba practica,am auzit ca te pune sa completezi diagrama sa o introduci sa mergi vro 45 de min si sa scoti diagrama,cam asta ar fi tot....bafta tuturor,drumuri bune.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Tavy985 Posted December 11, 2010 Members Share Posted December 11, 2010 Mai, pai tu copiezi la examen ? :o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members jaguaru Posted December 11, 2010 Members Share Posted December 11, 2010 Frate am copiat alea cu stiudiu de caz ca era de scris 2 coli albe...eu mam inscris miercuri la sc vineri am dat examen crezi ca pot sa invat atata?toti am cam facut asa....am avut noroc ca era si un inspector care era pentru prima oara la un examen,ca altfe...Deci la CPI e foarte mult de invatat,daca nu iau traseu vaide mine..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members jaguaru Posted December 16, 2010 Members Share Posted December 16, 2010 Gata fratilor am scapat si de proba pracatica la transport marfa(CPI)...ma pus sa completez diagrama...ma intrebat din scrisoarea CMR din ore de condus/pauza...din actele autovecilului de actele mele si de actele firmei,ma mai plimbat 45 de min si asta a fost examenu...fiti foarte atenti,mergeti incet...bafta tuturor,drumuri bunee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 va salut!am si eu o intrebare,dak stiti cumva.....am dat examen la cpi marfa,am luat ambele probe...mai am de dat examenul pentru ADR......cum trebuie sa procedez,sa merg la ARR si sa imi scot atestatul de marfa acum,sau dupa ce iau si ADR-ul(Doamne-ajuta)?se pot trece amandoua pe un singur atestat(cartela),sau cum se procedeaza?Multumesc !!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members LEKO Posted December 16, 2010 Members Share Posted December 16, 2010 le platesti si le ai separat, CPI e un card si ADR e un caton portocaliu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members FLO_TM Posted December 16, 2010 Members Share Posted December 16, 2010 Din cate stiu acuma si ADR-ul va fi un card sau este deja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted December 21, 2010 Share Posted December 21, 2010 ok....merci mult!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members cataonesti Posted May 10, 2011 Members Share Posted May 10, 2011 cu 100 lei rezolvi totul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Bogu Posted June 6, 2011 Members Share Posted June 6, 2011 am fost azi la examen si am picat la proba practica...din 5 doar 2 au trecut.tin 2 intrebari stupide nea dat jos.....am o intrebare pt cei care au luat de curand CPI ...ce trebuie sa invat pt a promova?legat de verificari la plecare,in parcare,exterior,interior,marfa... Zilele urmatoare trebuie sa dau si eu de CPI. Din ce am inteles, acum recent, cineva a dat tot cu politai probra practica sau cel putin asa mi-a spus mie. Oricum nu inteleg rolul celor de la ARR in proba practica atat timp cat proba de traseu pentru obtinerea a permisului de conducere se sustine cu politai. E ca si cum cei de la ARR ar verifica Politia . Macar daca tot voiau sa faca ceva ... sa dea proba cu camionul plin. Oricum si asa e irelevanta proba practica atata timp cat exista o proba practica la obtinerea permisului de conducere. Dar trebuie sa faca si ei ceva sa scoata un ban Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Seba Posted June 6, 2011 Members Share Posted June 6, 2011 Salut, eu am CPC transport marfa doar ca acuma pun si E la permis, trebuie doar sa schimb atestatul nu ? dar, peste 3 ani cand expira ca il am deja de 2 si am categorie nou E pe 2011 trebuie sa renoiesc atestatul si sa fac CPC sau o sa intru in categoria CPI ?? Ms Drumur bune, numa' bine ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted June 11, 2011 Share Posted June 11, 2011 Buna ziua! Poate sa-mi spuna cineva cu ce forta (in kg) se apasa pe pedala de frana?Care e limita minima si cea maxima(oare intre 5kg Forta si 15kg F?Nu stiu). Multumesc mult. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Andreiliviu105 Posted August 10, 2012 Members Share Posted August 10, 2012 Am inceput si eu de curand atestatele pt transport marfa si pt agabaritice. Voi din ce ati invatat? Mie mi-a dat o carte despre timpi si una cu raspunsuri. si aici e si pespre persoane si agabaritice si mai multe. Ati invatat din altceva? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members iulix9 Posted September 20, 2012 Members Share Posted September 20, 2012 Trebuie sa prezinti permisul ce conducere la examenul teoretic si cel practic? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Andreiliviu105 Posted September 20, 2012 Members Share Posted September 20, 2012 da, Permisul si buletinul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members erwyyn Posted September 27, 2012 Members Share Posted September 27, 2012 Salut, si eu am dat astazi proba practica(traseul) pt atestat cpi marfa in Brasov, si l-am luat cu brio... nu e greu,pe "ARR-istu" ala nu tre sa-l bagati intr-o oala cu politaiu cu care ati dat examen la scoala de soferi, asta e atent cum manuiesti tu camionu, sa mentii turometrul in zona verde, sa nu-i faci balansuri camionului si dinastea, mie nu mi-a pus nici o intrebare, acuma depinde pe cine prinzi, mai exista si ...... Multa bafta va doresc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Simple92 Posted October 8, 2012 Members Share Posted October 8, 2012 si eu o sa am traseul curand:).daca cad la traseu mai trebuie sa dau tot din nou? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Andreiliviu105 Posted October 8, 2012 Members Share Posted October 8, 2012 salut, colegu Simple92 crezi ca daca ai luat examenul practic pentru permis in care ai fost asistat de catre un politist si ai luat , crezi ca asta nu il iei? Stai linistit ca nu ai cum sa pici daca stii sa mergi cu camionul Mult succes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members ionutsibiu Posted October 8, 2012 Members Share Posted October 8, 2012 daca pici traseul nu mai e nevoie sa dai din nou sala..o sa dai traseul timp de un an. eu tocmai am luat azi traseul pentru cpi si agabaritic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members al3x Posted January 5, 2013 Members Share Posted January 5, 2013 le platesti si le ai separat, CPI e un card si ADR e un caton portocaliu acum daca le vrei ti le pune pe am2 pe acelasi card si parca dupa cum tin eu minte scapi de o taxa in plus ex: fiecare card costa ceva... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members fulgerica1978 Posted February 11, 2013 Members Share Posted February 11, 2013 o sa ramai cu cpc colegu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts