Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Waberers - Miercurea Ciuc


Vizitator Anonymous

Postări Recomandate

  • Members

bravo colegu robu..si eu sunt tot asa din familie mixta..numa te.am intrebat de curiozitate.spor la curs pe sapt viitoare si drumuri bune sa ai fara ninsori  ;) pana la urma o sa fim colegi la waberers cel mai probabil..

daca cineva a mai fost chemat sapt viitoare la curs scrieti

Multumesc colegu dj mell , sper sa fim colegi si sa ne intalnim pe unde sa stam la un pahar de vorba :D .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Aloooo colegi incepatori. Eu am fost la interviu pe 4/5 octombrie ( nu stiu exact) la interviu la weberers mi-au spus sa imi fac actele ca sunt in grafic ( apropo... un directoras mi-a spus ca nu angajeaza decat in ian sau feb )intre timp a intrat un prost in viata mea care mi-a promis ca ma angajeaza si nu am trimis vorba la weberers ca am actele ca asteptam dupa prost.

In fine, prostu nu m-ai raspunde la tel si am sunat ieri la weberers sa le spun ca am actele si azi m-au sunat sa ma intrebe daca m-ai vreau postul, a ramas pt feb sa merg la pregatire la ei si dupa angajare.

Eu zic ca e bine pt novicii ca noi, eu am zis la interviu ca am mers doar cu atego dar sincer nici cu ala nu am mers dar am fost bine primit si uite ca m-au sunat.

E un inceput ...

Drumuri bune.

Adrian

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Vad ca foarte multi  dintre voi sunteti incantati de aceasta firma. La prima vedere sunt buni pentru experienta ca banii sunt putini dar ATENTIE ca sar putea sa va coste. Eu am lucrat 3 ani miam facut treaba nu am luat 1 litru de motorina si miau oprit e adevarat ca nu ca la altii. Dupa 3 luni de stat pe comunitate mam cerut acasa si mau adus cu cearta si scandal. Firma la care urmeaza sa ma angajez acum miau cerut recomandare de la ei. (mentionez ca am plecat anul trecut in iulie). Iam spus domnului de la resurse umane ca am plecat cu scandal si ca o firma serioasa care nu vor sa angajeze pe oricine a sunat  la waberers si surpriza: miau bagat fitile ca era cat pe ce sa se renunte la mine. Nu au curajul sa spuna adevarul si pe deasupra sa mai si minta. Mau acceptat la noua firma dar daca erau 10 soferi pe 2 locuri ma mai acceptau? Pisica blanda zgarie rau- prefer sa mi se vorbeasca urat si la pertu si sa fiu apreciat pentru munca si profitul pe care lam dus in firma decat sa ma ia cu dumneavoastra si sa fiu sapat pe la spate. multumesc si drumuri bune

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Eu din pacate am fost plecat cu un vecin in doi pana in Italia,si cand am trecut frontiera in Slovenia am primit mesaj de la ei, si nu am avut credit sa le trimit mesaj, si numai azi cand am intrat in tara am trimis mesaj, dar nu am primit inca nici un raspuns.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.