Guest Anonymous Posted October 15, 2011 Share Posted October 15, 2011 Exista oare vreun sofer caruia sa nuu i see fii taiat prelata???Sunt foarte curios??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 As dori sa spuneti cam unde sa ne ferim...Stiti voi ,,zone fierbinti" ! Nu uza formatarea textului tip "mirc " Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members guvis Posted October 16, 2011 Members Share Posted October 16, 2011 Fereste-te de Anglia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members UNHleaSHD Posted October 16, 2011 Members Share Posted October 16, 2011 Fereste-te de Anglia Fereste-te de Terra!Vezi ca e un topic unde se scrie pe unde si cum se actiuneaza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Csabi Posted October 16, 2011 Members Share Posted October 16, 2011 Nu numai in anglia ti se taie prelata asta se intampla cam peste tot in europa. Iar asta ti se intampla doar daca parchezi aiurea in tot felul de parcari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted October 17, 2011 Share Posted October 17, 2011 Am vazut multii soferi care isi lasa un colt descoperit ca hoti in loc sai taie prelata sa vada ca nare ce sa fure.Este adevarat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Ciubacka Posted October 18, 2011 Members Share Posted October 18, 2011 Am vazut multii soferi care isi lasa un colt descoperit ca hoti in loc sai taie prelata sa vada ca nare ce sa fure.Este adevarat? Din moment ce esti gol normal ca lasi deschise usile sau tragi un pic prelata sa se vada ca esti gol ca hotul sa nu se chinuie ca prostu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members UNHleaSHD Posted October 18, 2011 Members Share Posted October 18, 2011 In halul asta s-a ajuns? Sa fii la mana hotului? O sa se ajunga cu pancarde pe spate "Bate-mi in geam, nu taia prelata." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members andreicuc Posted October 19, 2011 Members Share Posted October 19, 2011 ferestete de AIR DE VEMARS primul peco dupa paris pe A1 catre LILLE.. este shell peco cu o parcare mare..daca ai bulan nu o taie..ca si eu am mai inoptat de cateva ori acolo dupa ce mi-a taiat-o..si nu am mai avut probleme..bafta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Gongy Posted October 19, 2011 Administrators Share Posted October 19, 2011 Din moment ce esti gol normal ca lasi deschise usile sau tragi un pic prelata sa se vada ca esti gol ca hotul sa nu se chinuie ca prostu Total gresit ! eram pe langa gent in belgia, usa spate dreapta deschisa total si tot au tras o linie de 15 cm de sus in jos pe partea stanga ! asa ca nu este regula generala, depinde ce colegi parcheaza langa tine ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Christian Posted October 19, 2011 Members Share Posted October 19, 2011 Asa este unii o fac din rutate sau din invidie.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted October 20, 2011 Share Posted October 20, 2011 Ce a devenit dintr-o meserie frumoasa sa-ti fie frica sa dormi seara:| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members UNHleaSHD Posted October 22, 2011 Members Share Posted October 22, 2011 Ce a devenit dintr-o meserie frumoasa sa-ti fie frica sa dormi seara:| Iti iei sabie sau un Carpati si nu-ti mai e frica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted October 22, 2011 Share Posted October 22, 2011 Am o intrebare?? Bata D Baseball este considerata arma? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Gongy Posted October 22, 2011 Administrators Share Posted October 22, 2011 Am o intrebare?? Bata D Baseball este considerata arma? da , nu ai voie cu ea sau cu altceva asemanator ce nu apartine camionului, mai ales in cabina !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Ciubacka Posted October 24, 2011 Members Share Posted October 24, 2011 "Bate-mi in geam, nu taia prelata." Sa stii ca nu e o idee rea...chiar nu mi-a trecut prin cap Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members cezarfbi Posted October 25, 2011 Members Share Posted October 25, 2011 M-am gandit sa venim cu o propunere la patroni firmelor de transport, aici ma refer cei care au remorci cu obloane, sa conceapa un sistem de alarma, cand obloanele se deschid chiar si in timpul mersului,dar sa poata fi si oprit de la un anumit buton, la controale facute de institutiile/persoanele competente, sa faca in asa fel incat acest sistem sa faca legatura la bordul camionului, la care acesta sa claxoneze sa se aprinda farurile, avariile chiar si daca acesta este in mers, asa se vor speria hotii, sau ceilalti participanti la trafic vor interveni, chiar si colegi din parcari vor auzi si poate se vor lua ceva masuri impotriva acestor hotii. Ce zice-ti de idee? Poate cu timpul se va perfectiona acest sistem si se va aplica si la "taiatul prelatii". Un electrician auto ar putea face acest sistem foarte usor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Speedy Gonzales Posted October 25, 2011 Members Share Posted October 25, 2011 de 4 ani am circulat fara prelata, marfa la vedere. de o luna am montat-o si deja imi fac griji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members oldtrucker Posted October 25, 2011 Members Share Posted October 25, 2011 Servus tuturor! Ti-a taiat prelata ? Ti-a luat marfa? Unde este problema cea mare? Chemi politia si asa mai departe.....CMR-ul intra in actiune. Problema cea mai acuta si adevarat de urata e cand ...,,se urca" noaptea peste tine in cabina eventual dupa ce te-a narcotizat! Te lasa baietii curat ca lacrima. Nu incape discutii de genul : ,,am baioneta cu mine "sau ,,a-mi iau pistol" ca din acel moment risti . Ideea nu este viabila. La un control poti avea probleme destul de mari, daca esti gasit cu astfel de obiecte, si in cazul in care ai face uz de asa ceva ....chiar ai dat de dracu! Despre locatia in care parchezi .....ce conteaza? Siguranta nu ai nici in parcarea cu plata , pazita!!!! Hotii misuna peste tot , iar cand sunt la ,,serviciu" nimic nu ai opreste in ,,munca "lor , decat politia .... daca sunt pe langa loc si bine inteles chiar langa tine!!! Drumuri bune si nopti linistite! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members UNHleaSHD Posted October 25, 2011 Members Share Posted October 25, 2011 Servus tuturor! Ti-a taiat prelata ? Ti-a luat marfa? Unde este problema cea mare? Chemi politia si asa mai departe.....CMR-ul intra in actiune. Problema cea mai acuta si adevarat de urata e cand ...,,se urca" noaptea peste tine in cabina eventual dupa ce te-a narcotizat! Te lasa baietii curat ca lacrima. Nu incape discutii de genul : ,,am baioneta cu mine "sau ,,a-mi iau pistol" ca din acel moment risti . Ideea nu este viabila. La un control poti avea probleme destul de mari, daca esti gasit cu astfel de obiecte, si in cazul in care ai face uz de asa ceva ....chiar ai dat de dracu! Despre locatia in care parchezi .....ce conteaza? Siguranta nu ai nici in parcarea cu plata , pazita!!!! Hotii misuna peste tot , iar cand sunt la ,,serviciu" nimic nu ai opreste in ,,munca "lor , decat politia .... daca sunt pe langa loc si bine inteles chiar langa tine!!! Drumuri bune si nopti linistite! Sabia o declari ca obiect de colectie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members CatalinFCS86 Posted October 25, 2011 Members Share Posted October 25, 2011 colegule care ai zis de obloane.. nimeni nu iti da obloanele jos cand fura:)) alea raman tot acolo cum le vezi de obicei se taie prelata mai sus de obloane , dar cum a zis si colegu de mai sus , carei problema , lasa-i sa fure poate asa se invata minte si transportatorii sa faca oa sigurare pe marfa.. meseria noastra nu include paza marfii... mai termina-ti cu frazele gen bruce lee ca vai ce facce dreg , faci pe draq.. stai acolo in cabina si multumestete ca esti viu , salveazati viata nu marfa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 Ee drept eu mai bne imi salvez pielea decat marfa...Numa problemele se sparg in capu soferului....cehama politia...da declaratie...sunal pe patron( care si ala da vina pe tine ,,Ca dece nai gasit si tu o parcare mai sigura"...Chesti stupide...Tin minte ca tatei iau taiat prelata si avea ceva fieratanii dar pe atuncea era treba asta cu vamiile sa faci vama si iau taiat si sigilu de la cablu vamal:(....si atuncea o groaza de probleme si declaratii:| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts