Members ninjomanu Posted November 25, 2011 Members Share Posted November 25, 2011 colegii ce stiti despre aceasta firma? este cineva care lucreaza la ei? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members CatalinFCS86 Posted November 26, 2011 Members Share Posted November 26, 2011 are sediu de salgareda.. se vede si dupa autostrada venezia-trieste pe sensul spre trieste pe partea stanga prin zona san dona' di piave.. are nevoie mai tot timpul de tractionisti ca si soferi nu stiu cum e dar se vb. de bine despre aceasta firma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members ady_lkw Posted November 26, 2011 Members Share Posted November 26, 2011 ce te ar interesa despre aceasta firma? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members ninjomanu Posted November 26, 2011 Author Members Share Posted November 26, 2011 tot ce poti sa-mi spui adi pt ca aveam o promisiune de la cineva care a muncit acolo si acum se trage inapoi spunand ca nu angajeaza. vroiam sa stiu daca fac angajari si cu cine se poate lua legatura(responsabilul nu-l gasesc niciodata sau nu m-il dau la tel) vroiam sa stiu daca au si soferi romani si daca este obligatoriu cqc italian sau este bun si atestatul roman. iti multumesc anticipat . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members horatiu84AR Posted November 27, 2011 Members Share Posted November 27, 2011 Sal,daca stii ceva de tractionisti pt ei lasa si tu te rog niste date de contact ale firme si mici detalii daca cunosti despre plata si despre seriozitate!ms frumos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members mariusdafxf Posted November 27, 2011 Members Share Posted November 27, 2011 cauta pe goole nu sint sigur dar cred ca au si la timisaora o filiala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members titi Posted November 30, 2011 Members Share Posted November 30, 2011 sal eu cam 2 luni am carat la ei mancare de caini si pisici si sa sti ca sunt romani acolo dar ceea ce stiu sigur e ca ai nevoie de documente de italia,au filiale in polonia si slovacia.e o firma bunicica di punct de vedere al banilor la program nu stiu daca sunt ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Chenciu Constantin Posted December 8, 2011 Members Share Posted December 8, 2011 saluatare tuturor eu lucrez la ei de doua saptamani sunt venit printro firma din bucuresti cu un salariu fix de 1600 de euro......acum astept sa vina 15 ianuarie sa vad daca intra banii la program e ok nu trebuia cqc italian ci doar sa stii sa vb in italiana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members calin_85 Posted January 26, 2012 Members Share Posted January 26, 2012 prin ce firma din Bucuresti ai ajuns acolo, colegule??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members bluestar13hd Posted February 2, 2012 Members Share Posted February 2, 2012 au un sediu si la timisoara. sunt la etajul doi peste reprezentanta volkswagen de pe Calea Aradului; cauta tractionisti; nu stiu daca si soferi 0256 466622 e nr lor alte detalii nu cunosc nu am auzit de rau Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members gigi kent Posted February 11, 2012 Members Share Posted February 11, 2012 saluatare tuturor eu lucrez la ei de doua saptamani sunt venit printro firma din bucuresti cu un salariu fix de 1600 de euro......acum astept sa vina 15 ianuarie sa vad daca intra banii la program e ok nu trebuia cqc italian ci doar sa stii sa vb in italiana ba sifonule,te-ai dus la codognotto sa dai cu ciocul la fel ca la ARCESE?am auzit ca ti au facut vint aia,meseriasule ce esti.RUSINICA sa-ti FIE!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members ady_lkw Posted February 13, 2012 Members Share Posted February 13, 2012 ba sifonule,te-ai dus la codognotto sa dai cu ciocul la fel ca la ARCESE?am auzit ca ti au facut vint aia,meseriasule ce esti.RUSINICA sa-ti FIE!!!!!!!! hopaaaaa!!!!!multumim nenea gigi de informatie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members dodo Posted February 13, 2012 Members Share Posted February 13, 2012 Vreau sa va anunt ca se fac angajari la Codognotto pt ca m;au sunat pentru angajare dar din pacate nu pot sa plec.Poate cineva este interesat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members DES Posted February 14, 2012 Members Share Posted February 14, 2012 dodo...ai putea sa dai ceva mai multe detalii,nr de telf,pers contact....eu am asteptat vreo 4 zile la ei la Salgareda sa incarc ceva(asta in urma cu 2 ani...undeva aproape de locatia de laga A4,nu mai retin localitatea dar era foarte aproape max 2-3km,acolo aveau si ceva birouri,o cladire intreaga,vreo 2-3 hale de spalat camioanele si ceva ...in fine...am gasit un broscar..rupea bine romana dar spunea ca nu i-au romani,,,aveau f f f multi sloveni si polonezi...parea o firma organizata,am ramas ceva timp cu gandul la ei...numai volvo am vazut pe acolo...)...multam daca revii... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted February 14, 2012 Share Posted February 14, 2012 salutare . da ne-ar interesa un nr de tel sa vedem cum o reusim .sunt incepator si poate oi prinde si eu un loc pe undeva . sanatate multa la toata lumea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members dodo Posted February 14, 2012 Members Share Posted February 14, 2012 Eu am trimis un cv prin ianuarie la filiala de la timisoara iar ieri ma.u sunat ca au nevoie pentru filiala din Slovacia si au trimis un mail cu actele de care am nevoie .Domnul cu care am vorbit zicea ca se plateste cu 350 euro salar fix pe slovacia plus diurna de 45 euro pe zi (E bine zic eu) ,dar eu am gasit de lucru si nu am putut sa plec.Despre firma nu stiu mai nimic dar stiu ca e mare ca vad multe camioane de la ei pe drumuri.Sper ca am fost de ajutor si va doresc drumuri bune la toti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members georgicageo Posted February 16, 2012 Members Share Posted February 16, 2012 Am trimis ieri cv la ei si astazi mi-au spus ca sunt acceptat si sa ma hotarasc cand pot sa plec pentru ca au nevoie de soferi .a mai fost cineva acceptat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members masacru1989 Posted February 16, 2012 Members Share Posted February 16, 2012 salut. am sunat si eu la ei si mi-au spus ca trebuie mers in slovacia pentru angajare, nu se face la tm angajarea, se lucreaza 8 saptamani cu 2 acasa salariu: 380 euro + 35 euro pe zi...asta mi-au spus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members georgicageo Posted February 16, 2012 Members Share Posted February 16, 2012 Da asa este contractul e pe slovacia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members cost9000 Posted February 16, 2012 Members Share Posted February 16, 2012 sal, am trimis si eu cv azi si am fost acceptat daca vrea vreun coleg sa-mi dea sie mai multe informati las id costiorga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted February 16, 2012 Share Posted February 16, 2012 colegii care este im la firma asta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members blondul Posted February 16, 2012 Members Share Posted February 16, 2012 http://www.codognotto.eu/romania/index.asp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members titib67 Posted February 17, 2012 Members Share Posted February 17, 2012 salut colegii,am trimis si eu un CV la firma codognotto si m-ar interesa sa aflu,dupa ce te accepta, cat timp astepti pana suna ei sa megi la lucru ?drumuri bune tuturor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members cristian_codognotto Posted February 22, 2012 Members Share Posted February 22, 2012 salut colegii,am trimis si eu un CV la firma codognotto si m-ar interesa sa aflu,dupa ce te accepta, cat timp astepti pana suna ei sa megi la lucru ?drumuri bune tuturor Buna ziua, ma numesc Cristian Negru, sunt administrator la Codognotto Romania SRL din Timisoara si o sa incerc sa va raspund la intrebare. De regula, dupa ce primim actele solicitate, pe care noi le trimitem spre verificare la filiala care angajeaza, in acest caz cea din Slovacia, in maxim 24 de ore avem confirmarea sau nu. Odata confirmat, soferul trebuie sa plece in Slovacia cat mai repede (max 3 zile, depinde de sofer), unde se va semna contractul si se va face instructajul (camion, sistem monitorizare, etc.) dupa care este trimis cu un microbuz in Italia la Treviso de unde ia camionul si pleaca in cursa. In momentul de fata am acoperit necesarul de soferi pe filiala din Slovacia. Urmatoarea perioada de angajari va fi peste circa 3 saptamani. Daca aveti nelamuriri nu ezitati sa postati si voi incerca sa va raspund. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Mihai_cms Posted February 22, 2012 Members Share Posted February 22, 2012 Prietene Cristian am si eu o intrebare normala pentru un sofer care vrea sa munceasca si sa fie si platit.De ce nu face-ti angajarea pe Romania daca tot sunteti filiala si trebuie ca sa cautati voi soferi sa ii dati mai departe in Slovacia si de acolo in Italia??? Am lucrat si eu ca si alti colegi la firme (ex.Galassini)care fac contractul pe romania si lucrezi pe Italia,de ce este trambalajul acesta si nu te duci direct la Trevisio ?Nu cumva se face contract pe Slovacia ca sa lucrezi degeaba???Adica cand te duci sa iei banii a disparut firma ca astia din Romania te trimit in Slovacia iar aia in Italia?? Imi pare rau sa o spun dar pare a teapa curata.Va inteleg sa luati comision ,sa gasiti soferi mai creduli si platiti mai putin dar fiti macar corecti si nu ii plimbati ca vorba aia "se plimba ca tiganul cu cortul". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts