VIP MANV10 Posted December 2, 2009 VIP Share Posted December 2, 2009 Un pas mic da important, Felicitari Domnului Boc si Guvernului . La anu sa vedem si mai multi Km finalizati. http://stirileprotv.ro/video/romani-minune-avem-primii-42-de-kilometri-ai-autostrazii-transilvania/60392193 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members yo5peb Posted December 6, 2009 Members Share Posted December 6, 2009 mosule,mai usor cu mobila ca strici peretii.... daca poti face un edit te rog - pasul ffff mic - IMPORTANT mai mare - taie felicitarile - Domnul nu e printre noi ,e in cer - taie si boc si guvern -dupa ce mergi PERSONAL pe A3 o s-a tai si autostrada... Toate cele bune Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIP MANV10 Posted December 6, 2009 Author VIP Share Posted December 6, 2009 Sincer nu am inteles ce ai vrut sa zici, nu ii buna autostrada sau ....?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators CALIN Posted December 6, 2009 Administrators Share Posted December 6, 2009 Eu nu am apucat sa merg inca pe ea dar au fost parintii mei si au zis ca e foarte buna pe portiunea cat e gata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Razvan(GRSu) Posted December 6, 2009 Members Share Posted December 6, 2009 Se vede mentalitatea romaneasca ... in loc sa fim multumiti de "picul" ala care il avem, facem figuri ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Tavy985 Posted December 6, 2009 Members Share Posted December 6, 2009 Pai noi romanii nu vedem niciodata partea plina a paharului si anume aceea ca un drum este practicabil, k poti merge pe el, chiar daca trebuie sa mergi incet sau daca mai sunt si gropi.Cat despre autostrada respectiva e normal sa fie super buna, doar este noua .Totusi,mi se pare exacerat 11 milioane de euro/km >.Se putea construi si mai ieftin, dar asa este cand la nivel inalt se semneaza contracte aiurea doar pt. comisioane .De precizat k acest contract a fost semnat inca de pe vremea lui nea' Nelu . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Razvan(GRSu) Posted December 6, 2009 Members Share Posted December 6, 2009 Un episod dintr-o emisiune pe Dicovery, Industrial Junkie ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Tavy985 Posted December 6, 2009 Members Share Posted December 6, 2009 Interesant filmuletzul asta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members yo5peb Posted December 6, 2009 Members Share Posted December 6, 2009 nemultumirea mea era in sensul Multumirii pe care o aduci dOMNULUI Boc si trupa..... nu te supara dar e subtire.....partea pentru care o faci pe de alta parte nu trebuie s-a uitam ca au fost deja cel putin un accident cu ceva ciine sau oaie.plus un tir care a mers pe contrasens 20 de km, ...o autostrada e AUTOSTRADA nu obiectiv electoral de taiat panglici .....nu vreau s-a fac politica chiar deloc sint 100% de acord ca oricit e mai mult decit nimic,....dar hai s-a ne uitam si ce e in pahar...daca e apa chioara sau apa plata cu lamiie SAU e Palinca ca s-a stiu cum il folosim Toate cele bune Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts