Members claudiu tg mures Posted December 15, 2011 Members Share Posted December 15, 2011 Poate sa imi ofere cineva detalii despre aceasta firma?E o firma de plasare a fortei de munca plaseaza in special soferi in canada,ma rog, din cate spun ei,este vreun coleg pe forum care a ajuns sa conduca un camion in canada ajutat de aceasta firma? Multumesc si drumuri line colegii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members blondul Posted December 15, 2011 Members Share Posted December 15, 2011 http://www.timasato.ro/contact.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members pavel@e Posted January 19, 2012 Members Share Posted January 19, 2012 CLAUDIU,este un baiat din Tg-Mures care a inceput lucrul acum 3 luni si a plecat prin firma asta e vorba sa plec si eu in primavara asta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members claudiu tg mures Posted January 20, 2012 Author Members Share Posted January 20, 2012 da multumesc de informatie,intre timp am aflat mai multe detalii despre ei,la firma la care lucrez momentan este un baiat care va pleca in vara tot prin ei in canada acuma in martie merge la ambasada pt viza ia iesit LMO ul favorabil,multumesc poate ne intalnim in Canada la vreun truck stop adevarat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members blondul Posted January 20, 2012 Members Share Posted January 20, 2012 deci sa inteleg ca-i firma serioasa nu? la cat ajunge o viza sau toata afacerea pana ajungi in canada? si eu sunt interesat de acest mare pas ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members MERLIN Posted January 21, 2012 Members Share Posted January 21, 2012 Eu am trei tovarasi care au plecat in Canada prin intermediul astora de la Bacau si sunt bine merci. E o firma serioasa pe care o recomand.. sunati la ei cu incredere.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members claudiu tg mures Posted January 21, 2012 Author Members Share Posted January 21, 2012 pt blondul,colegule toata afacerea te costa in felul urmator 1950 euro comisionul firmei din bacau,taxele de viza pt canada si usa inca vreo 300 euro analizele medicale inca vreo 100 euro biletul de avion dus intors bucuresti montreal vreo 700 800 de euro depinde de perioada sau mai mult si dupa asta drumuri line platite in mile,bineinteles engleza nivel bun spre ff bun pt ca o sa trebuieasca sa iti obtii permisul din nou in canada,in rest sa auzim de bine!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members pavel@e Posted January 21, 2012 Members Share Posted January 21, 2012 mai ai nevoie de bani pentru a te intrtine acolo sa-ti platesti motelul si alte cheltuieli neprevazute Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members pavel@e Posted January 22, 2012 Members Share Posted January 22, 2012 Claudiu am uitat sa specific in mesaj ca si eu sint din Tg-mures pina una alta ne putem vedea si acasa,apropo la ce firma lucrezi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members claudiu tg mures Posted January 22, 2012 Author Members Share Posted January 22, 2012 salut pavel ai dreptate am uitat sa precizez banii de intretinere pana la primul salar da am crezut ca se subintelege,eu acuma lucrez in belgia la o firma numai in martie vin acasa,se sta cam mult pe aici peste doua luni dar salarul e ok,poate ne cunoastem eu am lucrat la xantus vreo 2 ani sau mai bine in mai anul trecut am plecat de la el,tu unde lucrezi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members pavel@e Posted January 22, 2012 Members Share Posted January 22, 2012 Claudiu eu nu mai lucrez de aproape 1 an jumate la firma din belgia esti trimis de robert din bucuresti? poate ma cunosti am mai trimis soferi la BLOMQUIST ACUM 3 ani cind l-am avut "asociat" pe FRITZ ,poate ne cunoastem,numai bine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members claudiu tg mures Posted January 23, 2012 Author Members Share Posted January 23, 2012 pavel la firma asta din belgia am ajuns ajutat de o gagica de pe la valcea,la blomquist nu am lucrat dar am prieteni care lucreaza sau au lucrat la ei,tu nu vrei sa lucrezi sau cum de stai fara munca de un an de zile,scuze ca te intreb:)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members pavel@e Posted January 23, 2012 Members Share Posted January 23, 2012 din 1997 pina in 2003 am cistigat fb si am facut o mica afacere din care traiesc ,acum mai greu, dar nu mai vreau EUROPA si vreau si sa emigrez dar peste ocean ,program de condus mai lejer,dupa ceva experienta poti sa-ti iei camionul tau,alta lume in EUROPA daca imi iau camion in 2 luni sint falimentar ,majoritatea acolo sint owner o sa fie greu la inceput dar nici o afacere nu e usoara numai cele cu statul,am tot sperat ca vor venii vremuri bune dar mai avem mult de asteptat ,eu am 43 nu mai astept si ma duc si pentru copii,numai bine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members claudiu tg mures Posted January 23, 2012 Author Members Share Posted January 23, 2012 da sa stii ca si eu sunt satul de europa pana peste cap din spania si pana in norway am lucrat cam peste tot,trebuie sa ajung si peste ocean cu speranta ca e poate mai bine decat aici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted February 14, 2012 Share Posted February 14, 2012 claudiu am intrebare .cum e la Xantus primeste si incepatori ,bani program te rog niste detalii sau ceva asa si ptr mine sa incep de undeva .merci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members erwin Posted March 16, 2012 Members Share Posted March 16, 2012 domnilor firma e una dintre putinele care sunt pardon foarte serioase intradevar se poate baza pe ei 100% fratele meu a plecat cu ei in canada si acum are cetatenie canadiana si firma lui de transport in concluzie firma foarte serioasa !!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members pavel@e Posted March 17, 2012 Members Share Posted March 17, 2012 CLAUDIU , apropo esti la firma din Belgia nu vreau sa dau numele , la care lucreaza ANTY,BOIAN MILITIANUL,TEO ,etc apropo cu nr.de belgia pe cap tractor ? n-am vrut sa dau numele firmei sa nu afle toata lumea pentru ca am auzit ca sunt putini romani si e gasca faina plus ca poate va trebui sa-mi caut si eu ceva daca nu iese nimic cu CANADA pentru ca incep sa am probleme cu banii si nu mai pot astepta mult. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members claudiu tg mures Posted April 27, 2012 Author Members Share Posted April 27, 2012 pavele salut si scuze ca nu ti am scris mai devreme dar am avut un ban pe forum se pare ca parerile mele au deranjat nu vreau sa intru in prea multe detalii,intre timp am revenit si eu din belgia,nu e aceiasi firma de care vorbeai tu camioanele pe care lucram erau inmatriculate la zvolen in sk,firma era ok da timpul(3 luni) era prea mult pentru mine,ma innebunea nevasta mea cu telefoanele:)),ce ai mai facut cu timasato?eu sunt acasa acuma nu cred ca mai plec degraba mai astept sa vad ce mai gasesc asa pe timp mai scurt da mi un mesaj pe privat poate iesim la o bere mai schimbam impresii,te salut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members pavel@e Posted April 28, 2012 Members Share Posted April 28, 2012 Salut, nu e nici o problema stai linistit eu acum astept LMO-ul e vorba sa vina raspunsul pe sfirsitul lui mai sper sa iasa pozitiv , da putem iesi la o bere sa povestim ma uit sa vad cum fac sa intru pe privat ca nu le prea am cu tehnologiile avansate . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members ionutsenada Posted June 9, 2012 Members Share Posted June 9, 2012 sal.e cineva care pleaca in canada? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members nicu iftime Posted June 23, 2012 Members Share Posted June 23, 2012 salut baieti,eu am luat viza de canada si de america Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members nicu iftime Posted June 23, 2012 Members Share Posted June 23, 2012 salut la totii colegii,am luat viza de canada joia trecuta ,saptamana asta am luat viza de america .pe 4 of july am biletul de avion spre montreal via paris,in rest va recomand timasato din toATA INIMA ,SUNT SERIOSI SI PROFESIONISTI DESAVARSITI.AM COLEGI DELA KURT BEIER CARE LUCREAZA DEJA DIN IANUARIE,DECI TOT INAINTE.APROPO AM LUCRAT LA BLOMQUIST 2ANI,CINE MA CUNOASTE STIE CA SPUN ADEVARUL.DOAMNE AJUTA SI LA TREBA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted June 23, 2012 Share Posted June 23, 2012 Felicitari! Pentru ce companie o sa muncesti,Nicu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members nicu iftime Posted June 28, 2012 Members Share Posted June 28, 2012 day & ross Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted June 28, 2012 Share Posted June 28, 2012 Bravo,e o companie destul de buna!Banuiesc ca va trimite in New Brunswick,nu la terminalul din Montreal,aici la montreal majoritatea sunt owner-operator-i la Day@Ross,nu prea au soferi de companie!Banuiesc ca vine cineva la aeroport si o sa va duca cu un microbuz in NB,sau ma insel?Daca cumva stai mai mult in Montreal,am putea sa ne vedem la o bere! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts