Members savimbi Posted February 9, 2014 Members Share Posted February 9, 2014 salut savimbi poti sa-mi spui daca vi cu un contract de munca pe 2 ani in canada si dupa o perioada i-ti depui actele ptr. rezidenta permanenta este posibil sa fi refuzat..? Doar daca faci prostii.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members robert@72 Posted February 10, 2014 Members Share Posted February 10, 2014 salut colegii,aveti idee ce sa intamplat de nu se mai poate intra pe site-ul timasato,mie imi da site suspendat ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members eugenox78 Posted February 10, 2014 Members Share Posted February 10, 2014 Robert, Timasato nu se mai ocupa de recrutari ( cel puțin momentan ). Nu am mai luat legatura cu ei de peste o luna. Baieții care sunt in Canada pot sa iți spuna mai multe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members claudiu tg mures Posted February 10, 2014 Author Members Share Posted February 10, 2014 Timasato e istorie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members robert@72 Posted February 11, 2014 Members Share Posted February 11, 2014 Oooo...eliminat..si mai exista vre-o firma care trimite in Canada,eu dor de ei stiam mersi anticipat pt raspunsuri. grija la exprimare pe viitor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members maori Posted May 14, 2014 Members Share Posted May 14, 2014 nu, Timasato nu e eliminat, doar a considerat ca nu mai e bine pentru el sa se ocupe de plasari... acum Teo este sofer in Canada, coleg cu cei pe care i-a plasat... unii il injura, unii nu... ... asta e viata... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members eugenox78 Posted May 14, 2014 Members Share Posted May 14, 2014 " a considerat ca e mai bine pentru el". Orice om are dreptul sa decida ce e mai bine pentru el si ai lui, dar nimeni nu are dreptul sa incaseze bani ptr un serviciu, in baza unui contract si dupa sa nu mai dea nici un semn de viata, sa inchida cand il prinz pe Skype si sa nu raspunda la niciun mesaj. Cu aceasta ocazie tin sa multumesc celorcare au facut posibil sa pierd 1150E. Asta e viata, mergem mai departe. Succes domnilor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members gabi8523 Posted January 10, 2015 Members Share Posted January 10, 2015 Salut colegi.cunoasteti o agentie care plaseaza soferi din ro in canada?am inteles ca timadato nu se mai ocupa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts