Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Oare cat castiga acesti oameni ??


Postări Recomandate

  • Members

dupa cum se vede nu prea este

Acel traseu este "Drumul Mortii" situat prin Bolivia in America de Sud, pe acelas drum se poate circula si de la deal si de la vale...depinde cum prinzi ghinionu sa te intalnesti cu vreunu. Este foarte stramt pentru camioane. Un drum asemanator mai exista prin Peru tot in America de Sud, unde un sofer cu adevarat profesionist se aventura cu un articulat Scania G480 si a fost ales si de Scania Driver Competition ca cel mai bun sofer.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

mai mult decat iti poti imagina....dar fac show tv, nu sunt tiristi de o viata.

Chiar ca sunt "tiristi" adevarati, ca doar de asta i=a luat History pt emisiuni.... Urmareste toate episoadele IRT si ai sa vezi... Vezi ce inseamna IRT(Ice Road Trucker)... Numai actori de la History nu sunt aia  ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Stiu ce inseamna IRT adica Ice Road Truckers, primul  facut in Canada pe gheata si zapada, al doilea facut in Bolivia pe munti cu niste camioane mai vechi. Poate ca aia Hugh, Alex si Roland is intr-adevar tiristi. Mai si gagica aia Lisa, le are cu soferia. Pe multi i-au mai schimbat. Oricum poate si tu te-ai descurca vazandu-te in situatia exacta si trebuie sa iesi din ea, te concentrezi si mergi mai departe.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

e un alt gen de emisiune gen divertisment,cauta trasee periculoase si au ales citiva soferi pentru imagine,adica cei care lucreaza zilnic pe acele trasee nu sunt soferi? cred ca nu,ei nu sunt filmati si nici fitosi,eu personal am fost deranjat de gestul celui care a oprit circulatia strigind ca e american,adica mai pe intelesul nostru ca el poate face orice... :P

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Anonymous

    IRT a inceput dintr-o idee foarte buna,si anume un documentar despre viata soferilor care fac drumurile de gheata din Canada si Alaska....Vazind ca au popularitate,au inceput sa-i plimbe peste tot in lume(India,Nepal,America Latina),dar,in loc sa foloseasca soferii locali(care n-ar fi vorbit prea bine engleza,n-ar fi avut cine stie ce glumite in program si una peste alta n-ar fi dat prea bine la public)i-au platit pe astia sa se dea in spectacol si sa faca pe mascaricii.....Sunt convins ca multe chestii sunt regizate,certurile dintre ei,iesirea unora din competitie,etc doar ca sa faca audienta!IRT nu mai are nimic documentar,este doar show,pe principiul celuilalt serial cu care sunt in competitie,Toughest Trucker!Si acolo sunt vreo 8 trucker-i(un american,un canadian,un australian,un neo-zelandez,mi se pare ca si un sud-african si niste europeni)pe care-i plimba peste tot prin lume(America,Australia,Noua-Zelanda,America de S,etc).Nici unul din serialele astea nu mai sunt documentare,e doar spectacol ca sa faca audienta si deci bani!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.