Members Vio25 Posted July 5, 2012 Members Share Posted July 5, 2012 salutare daca vreau sa trec prin germania cu un cap tractor, trebuie sa platesc maut pentru acesta? El normal cantareste sub 12T... Nu am toll-collect pe el, cum fac sa platesc autostrada fara sa am probleme? deasemenea, daca parasesc autostrada ca sa imi cumpar ceva si reintru pe autostrada la aceeasi iesire/intrare, e vre-o problema? stiam parca faptul ca trebuie sa respecti traseul...dar nu stiu exact daca situatia cu iesire si reintrare in acelasi loc ar putea reprezenta problema. deasemenea, cand trec austria, daca tin goboxul pe 2 axe (capul are 2 axe) e vre-o problema? iar cand trec cu semiremorca dau goboxu inapoi pe 4+ axe... va multumesc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Vio25 Posted July 10, 2012 Author Members Share Posted July 10, 2012 nimeni? nicio parere, va rog? deci daca treci Germania doar cu capul tractor, trebuie platit maut? va multumesc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members mguni Posted July 10, 2012 Members Share Posted July 10, 2012 in germania se plateste de la 12 tone in plus deci capu tau tractor avand daor 7.5 nu trebuie sa platesti.pt siguranta ta sufleteasca te opresti la suben si intrebi.numa bine drumuri bune.referitor la go box nu stiu ce sa zic nu te-as sfatui sa umbli pe la butoane la fel te duci cu el la peco si explici ca tu mergi numa cu capu tractor si iti regleaza ei sau o sa te sfatuiasca ce sa faci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members dragos Posted July 12, 2012 Members Share Posted July 12, 2012 Salut pe austria da i go box-u pe 2 axe iar pe germania eu am avut maut automat si la am mutat pe 2 axe si i am dat si sub 12 tone din meniu si tot ma taxat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators sxn Posted July 12, 2012 Moderators Share Posted July 12, 2012 12 t se refera la masa maxima totala autorizata nu la tarra masinii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Gongy Posted July 13, 2012 Administrators Share Posted July 13, 2012 se plateste pentru doua axe ! asta daca nu vrei sa primesti o prima de la nemti ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members costy67 Posted July 13, 2012 Members Share Posted July 13, 2012 Se plateste.Camionul este luat dupa masa totala autorizata.Dupa cite stiu eu orice captractor are masa totala autorizata 19000 kg(19 tone)Cumpara-ti tichet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members ovidiu daf Posted July 13, 2012 Members Share Posted July 13, 2012 treci noaptea cu orice tip de camion smasa maxima autorizata si poarta te percepe ca 7.5 t Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Vio25 Posted July 17, 2012 Author Members Share Posted July 17, 2012 salut si multumesc pentru raspunsuri da, intr-adevar, a trebuit sa iau tichet ca sa tranzitez, pentru ca 12T alea pentru gratuitate se refera la masa totala maxima autorizata, nu la tara masinii. capul cu care am trecut eu are 20.500 masa totala maxima autorizata, pe axe 7500+13.000. bine ca am scos tichet...altfel... multumesc pentru info inca o data. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Mario Bandit Posted July 17, 2012 Administrators Share Posted July 17, 2012 treci noaptea cu orice tip de camion smasa maxima autorizata si poarta te percepe ca 7.5 t ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members oldtrucker Posted February 15, 2015 Members Share Posted February 15, 2015 Pe Germania se plateste autostrada pentru cap tractor . Daca ai toll colect automat setezi 2 axe , daca scoti tichet tot asa selectezi 2 axe. Daca te prinde fara toll colect iei amenda . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts