Members Tudorelstan Posted May 12, 2014 Members Share Posted May 12, 2014 daca am avut un accident de munca in franta cu 60 zile medical dintre care 8 de spitalizare ce daune mi sa cuvin din partea firmei ? am avut si asigurare de calatorie si nici de acolo nu zic nimic . firma nu mi-a dat nici salariu ala pe medical . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members garofu' Posted May 12, 2014 Members Share Posted May 12, 2014 Sfatul meu e sa consulti un avocat,aici vei obtine doar pareri neavizate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Tudorelstan Posted May 12, 2014 Author Members Share Posted May 12, 2014 multumesc mult . am intrebat poate au mai avut colegi un caz asemanator cu al meu . orice sfat este bine venit . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cico_3504 Posted May 14, 2014 Moderators Share Posted May 14, 2014 colegul ti-a dat un sfat inteligent...daunele se ofera in urma unui proces....adica tu actionezi pe drept de munca firma respectiva in judecata si judecatorul decide compensatiile pe care ti le va acorda..deoarece tu ceri o suma.... Daca ai avut asigurare de calatorie,de la o firma ok si nu fantoma trebuie sa discuti cu ei depunind in copie actele dupa spitalizare,diagnostic,etc.Ulterior ei cerceteaza si deconteaza...numai ca la noi ..c-am slab cu decontul..toti vor numai sa incaseze si sa nu plateasca defel.Apoi firma nu vrea sa iti plateasca concediul...daca ai contract legal trebuie sa ti-l plateasca ..nu e dupa cum ar dori ei....Totalizind..toate se indreapta spre judecata..deci consultarea unui avocat ar fi benefica..in cel mai rau caz pierzi 2-3 sute de mii consultatia dar macar stii ce si cum..Bafta,sper sa intre si vreun coleg care ar fi putut trece prin asa ceva si sa iti dea sfaturi, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members sima.amis Posted August 30, 2014 Members Share Posted August 30, 2014 Din păcate aseara mi-am rupt puciorul drept la porto in portugalia. Eram in pauza in curtea unei firme. Se pune ca accident de munca? Asigurarea medicala cat la % plateste din costul internarii si cat % eu? Am contract pe slovakia dar am card de sănătate european. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts