Members danymyman87 Posted October 5, 2016 Members Share Posted October 5, 2016 O sa incerc sa lansez un subiect daca mi se permite bineinteles. Care este tara cea mai prielnica meseriei de sofer profesionist ? Din punct de vedere economic si conditii de sedere mai ales romaniilor desigur Astept raspunsuri.Cu respect Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cico_3504 Posted October 5, 2016 Moderators Share Posted October 5, 2016 poti deschide un subiect cu tema aleasa de tine..o poti face la rubrica ''diverse discutii''...sau ''coltul birfelor''...sau chiar la ''incepatori''..aici din pacate nu vom vorbi decit despre ceva legat de sofer autobuz in anglia...asta e tema discutiei..si nu o putem ''deraia''...Bafta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members danymyman87 Posted October 6, 2016 Members Share Posted October 6, 2016 ok am inteles Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members YODA1972 Posted January 13, 2017 Members Share Posted January 13, 2017 A mai plecat cineva in ultima vreme? Multumesc anticipat! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members brainsconsulting Posted June 9, 2017 Members Share Posted June 9, 2017 (edited) ce postati dvs este o oferta de munca....eliminat aici comentariul dvs..va astept insa sa il repostati la rubrica oferte de munca si nu uitati va rog ca in afara de plata salariului/ora sa specificati si cum se procedeaza cu cazarea...nino...contul in banca..etc.. Edited June 9, 2017 by cico_3504 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members mosmartin1166 Posted August 16, 2017 Members Share Posted August 16, 2017 Disperarea din ei se vede nu? Numai stiu unde sa posteze sa gaseasca prostovani! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members NICU-HD Posted November 11, 2017 Members Share Posted November 11, 2017 La 07.07.2015 la 11:54, cico_3504 a spus: mik23n2...daca imi aduc bine aminte tu ai mai fost plecat in uk la o firma cu autobuze si ai renuntat...daca e incorecta amintirea mea imi cer scuze.. Oricum revenind la tema ..multi renunta datorita la doua lucruri in principal. .=1= nu se adapteaza la conducerea cu volan pe dreapta =2= nu se adapteaza la regulile lor,cele legate de tot ceea ce faci la munca..gen protectia muncii,cum trebuie sa te comporti..cum trebuie sa mergi, In rest nu e o problema..iti spun eu...nu trebuie sa te dai ''smecher'' in trafic sau comportament..mergi corect si fara sa alergi, multi uita ca aici pe uk plata se face la ORA.. nu la kilometru sau traseu..Londra are foarte multe camere de supraveghere asa ca nu e nevoie sa fie un politist pe strada ca sa te amendeze daca gresesti..vine poza cu informarea si te duci singur sa platesti sau sa dai carnetul la politie.. mai e si posibilitatea ca prin polonezi sa nu fii multumit de conditii dupa ce ajungi in anglia..adica la plecare aflind ce ti se ofera sa ti se para supersalariu...si dupa ce ajungi acolo sa vezi ca se poate si mai bine..si atunci incerci sa te descurci singur..uitind ce ai semnat pe vreun contract... Cico asta ...baiat finut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cico_3504 Posted November 12, 2017 Moderators Share Posted November 12, 2017 Corect...baiat finut...impresia asta o au multi...probabil tu nu..sau cum sa inteleg propozitia...?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cico_3504 Posted November 16, 2017 Moderators Share Posted November 16, 2017 Cred ca ai uitat sa imi dai un raspuns....ca de vizitat ai vizitat forumul..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts