Members WALLTOWALL Posted July 7, 2018 Members Share Posted July 7, 2018 Aveți mare grija cu P. G. din Sucevita Jud Suceava!!!!Dupa ce a rupt aripa de la roata a agățat șasiul a venit sa mi predea camionul di sub pretextul ca merge la banca sa vadă dacă are banii de diurna in cont a luat și cardurile de alimentare și bun dus a fost. eliminat numele Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Phraeudian Posted July 7, 2018 Members Share Posted July 7, 2018 In sfarsit un sofer care trage o teapa unui patron, ca eram satul sa tot aud doar de tepe trase de patroni soferilor!!! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cico_3504 Posted July 8, 2018 Moderators Share Posted July 8, 2018 Inteleg ca asta este faza terminala..dar cum s-a ajuns in situatia asta..??puteti detalia..ca presupun ca nu a venit o zi...apoi a distrus..si ulterior a plecat..macar prezentati tot..nu numai o parte din actiune... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members sashatulcea Posted July 9, 2018 Members Share Posted July 9, 2018 (edited) Walltowall numai merge sa stergi mesajul aici nu e ca pe olx să-l pui la promovate sau să se șteargă automat aici rămâne în analele forumului ce ai scris cât despre P. G din Sucevița va trebui toată viața sa trăiască cu patamaua asta de șofer golanas care arde cardurile (Altădată când postezi gândeștete ca poți face rău ). Succes poate totuși te v-a înțelege un moderator deși nu as crede. Edited July 10, 2018 by cico_3504 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators CALIN Posted July 9, 2018 Administrators Share Posted July 9, 2018 Daca nu da mai multe detalii despre ce sa intamplat nici aici nu o sa stea mesajul prea mult. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cico_3504 Posted July 10, 2018 Moderators Share Posted July 10, 2018 Am eliminat numele si am lasat doar initialele,problema a fost rezolvata intre ei..nu au fost date detalii..presupun ca s-a dorit doar sa se faca valuri cu ajutorul forumului nostru pentru a rezolva problema,slab cu raspunsurile sau explicatii..Postarea ramine,este proprietatea forumului '''S a rezolvat problema cu cardurile.Asi vrea sa șterg postarea!''' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cico_3504 Posted February 28, 2022 Moderators Share Posted February 28, 2022 am eliminat link-ul tau,o consider reclama indirecta,nu ai observat ca discutia era despre cardurile de alimentare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts