Jump to content

Cum va petreceti timpul liber in cabina?

CALIN

Cum va petreceti timpul im cabina in timpul stationarii. (aveti 3 optiuni de bifat fiecare)  

191 members have voted

1. 1. Cum va petreceti timpul im cabina in timpul stationarii. (aveti 3 optiuni de bifat fiecare)

• Altele
      18
    • Citesc
      20
    • Ma uit la DVD
      14
    • Jucam jocuri de carti, sah, table daca am cu cine
      9
    • Dorm
      47
    • Ma uit la televizor
      31
    • Laptop si internet
      102

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Guest Anonymous

IN PRIMUL RAND E MANCAREA?APOI VINE LAPTOPUL SI INTERNETUL(AM PESTE TOT INTERNET) AM SI BICICLETA LEGATA LA PARAVANT PENTRU WEK END SI CAM ATAT

• Members

E bine sa citesti o carte interesanta si sa mai uiti de jocuri cateodata,dar fiecare cu placerile lui.La bicicleta chiar nu m-am gandit,cred ca e frumos sa faci pauza intr-un oras frumos de prin lumea asta si sa-l vizitezi cu bicicleta.

• Members

La stilul de condus de prin America, ma refer la ore, cind am un pic de timp liber, dorm, dorm si iarasi dorm. Oricum internetul e pe primul loc. La filme ma uit destul in timpul mersului loc. Cel mai mult am stat 2 zile, anul acesta, in Memphis ( orasul lui nenea Elvis). 2 zile de odihna numai in camion....

• 3 weeks later...
  • Administrators

Am un prieten care face saptaminal naveta pe ruta Montreal - California. Asta e maniac pe cutreierat orasul. Daca sta mai mult de citeva ore intr-un oras se urca in autobuz, metrou ce-o fi si se duce in "vizita".

Si mie imi place sa cutreier orasele dar nu prea am timp. Tot asa am vazut Munchenul in Germania si Antwerpenul in Belgia. O sa mai vizitez daca am timp.

• 2 months later...
  • 3 months later...
  • 8 months later...
  • Members

La stilul de condus de prin America, ma refer la ore, cind am un pic de timp liber, dorm, dorm si iarasi dorm. Oricum internetul e pe primul loc. La filme ma uit destul in timpul mersului loc. Cel mai mult am stat 2 zile, anul acesta, in Memphis ( orasul lui nenea Elvis). 2 zile de odihna numai in camion....

pfff... :o ..DOAMNE!!! cat imi doresc sa muncesc ca "TIR'ist"  in amerik ... canada ... australia...  ::)  ..  I LOVE This JOB  8)

[ataşament şters de admin din cauza vechimii]

• 1 year later...